1 filter
Sorter efter: Mest Relevante
Sandsigersken Naria
100% match

Sandsigersken Naria

3 anmeldelser

Sandsigersken Naria benytter sig af tarotkort og spirituelle læsninger.

4750 kr - 7600 kr
Tarot kortlæser
100% match

Tarot kortlæser

3 anmeldelser

Tarot-kortlæser forudsiger din fremtid med sine tarotkort.

Pris på forespørgsel
Håndlæseren Salina
100% match

Håndlæseren Salina

3 anmeldelser

Den anerkendte håndlæser, Salina, kan spå fremtiden for dine gæster ved at læse i deres hænder

4750 kr - 7600 kr
Book en dygtig spåkoner hos Evenses Entertainment
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Spåkoner

Spåkone

Skal du booke en spåkone til din fødselsdagsfest, firmafest eller noget helt andet?

Så kan vi garantere dig fremragende underholdning. Gæsterne kan forudsige deres fremtid senere i par, men også individuelt. Evenses tilbyder forskellige muligheder, for eksempel en paranormal spåkone, kortlæsning af en Tarot kort-læser og Håndlæser. Spåkoner giver personlig opmærksomhed til dine gæster til din fest, begivenhed, firmafest eller bryllup.

Vores spåkoner hos Evenses kan bruges på forskellige måder, så som et centralt show, en åbningsceremoni til et event, eller f.eks. en byfest. Har du en stor messe, der skal åbnes spektakulært eller har du en lille privat fest, der kan bruge lidt ekstra underholdning? Vores spåkoner kan indsættes i hele Danmark.

Et stykke historie om spådomskunsten

I århundreder har formuekunst været et emne omgivet af mystik og kontrovers. Er vores skæbne forudbestemt af skæbnen? Er der virkelig mennesker derude med en gave til at læse fremtiden? Er der overnaturlige kræfter i vores verden? Siden civilisationerne i det gamle Egypten, det gamle Kina og det gamle Babylon mere end 4.000 år før vores æra har millioner af mennesker stillet disse spørgsmål.

Et af de ældste eksempler på formuefortælling er det berømte Oracle of Delphi fra den græske oldtid. Dette Oracle var på Parnassos-bjerget, og hvert år kom tusinder af mennesker fra hele det græske imperium til byen Delphi for at høre deres fremtid. Oraklet var i kontakt med guden Apollo gennem Pythia, en særlig præstinde, der boede på Parnassos. Da Apollo skulle være i stand til at se alt, inklusive hvad der slap væk fra det menneskelige øje, gjorde de gamle græker meget for at høre hans råd.

Spådomskunst og andre overnaturlige kunstarter, der spillede en vigtig rolle i forskellige gamle civilisationer og religioner, fik et helt andet billede i middelalderen. Det overvejende kristne Europa betragtede spåmænd som en måde at kontakte spiritus på. Fortællere stod overfor forfølgelse i denne periode med europæisk historie. Først i slutningen af ​​middelalderen omkring det sekstende århundrede begyndte fortælling at vinde en vis respekt, især i form af astrologi. Flere berømte forskere fra den periode, herunder tyskeren Johannes Kepler og engelskmanden Isaac Newton, forskede i astrologi.

Fra det nittende og tyvende århundrede begyndte fortelling at blive betragtet mindre og mindre som videnskab og mere og mere som underholdning. Der var naturligvis stadig spåmænd, der nærmede sig deres kunst på en videnskabelig måde, men spåmænd begyndte også at dukke op mere og mere på messer i Europa. Med stigningen af ​​tv omkring midten af ​​sidste århundrede fandt spåmanden også en vej til offentligheden. I forskellige lande tiltrækker programmer med spåkoner eller synske millioner af seere i håb om at høre deres fremtid over telefonen. Det samme skete et par årtier senere med internetvæksten, hvor du i dag stadig kan få din fremtid forudsagt online på mange hjemmesider.

Forskellige metoder af spådomskunst

Når vi taler om en spåmand på messen, tænker du sandsynligvis snart på nogen med en glaskugle eller måske med et sæt kort. Det er faktisk to af de former for spådom, der er populære i Europa, men der er mange flere. Fra at læse Tarot-kort, analysere stjernerne, se på ild og læse palmer, er der utallige metoder, der er blevet udviklet gennem århundrederne. For at hjælpe dig på din vej har vi listet nogle af de mere almindelige former for formue fortælling nedenfor.

Esoterisk

Esoterisk er et andet ord for den velkendte tarot. Tarot er et sæt på 78 kort med forskellige billeder på, som alle har forskellige betydninger, separat og i forhold til hinanden. Læsning af tarotkort bruges hovedsageligt som en del af meditation, til at analysere personligheder og til at læse fremtiden.

Chiromancy

Chiromancy er det mindre anvendte navn for håndflade. Dette er en form for spådom, hvor linjerne og andre karakteristika ved en persons hånd bruges som grundlag for at udlede karaktertræk og personens fremtid. Hos Evenses kan du booke en håndflæselæser for at dele hendes viden om håndflade med dine gæster.

Tasseografi

Du er sandsynligvis ikke fortrolig med tasseografi, og hvad der præcist gøres. I denne meget gamle form for fortælling drikker en person en kop tyrkisk kaffe og te, hvorefter en spåmand læser den efterladte kaffe eller teblade for at forudsige den persons fremtid. I dag ses det hovedsageligt som en form for underholdning og en interessant måde at læse ind i nogens fremtid.

Glaskugle

En af de mest berømte smetoder er at se i glasset eller krystalkuglen. Formålet er at få visse visioner ved at stirre ind i en kugle af krystal eller glas. Dette er en almindelig form for spådom på blandt andet messer og film.

Hvad Evenses kan gøre for dig

Som specialist inden for underholdning har vi en bred portefølje af spåmænd, der passer til alle slags fester og begivenheder, lige fra fødselsdage, temafester, festivaler og forretningsbegivenheder. Uanset om du holder en fest for familien i haven og ønsker at tilføje et strejf af mystik eller organiserer en firmadrink, hvor du vil tilbyde original original underholdning, er Evenses her for at hjælpe med at finde det bedste valg af underholdning.

Ved at booke en spåmand kan du gøre din fest helt unik. Når alt kommer til alt, hvor mange af dine gæster har haft chancen for at få deres fremtid læst gratis af en erfaren spåmand?

Book en spåkone til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller festival!

Ønsker du at booke en af vores spåkoner? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke act, der er det bedste match til din fest. Du kan bede om at få et tilbud, der tager højde for alle omkostningerne. Evenses kan tilbyde dig en pris, inkl. alle omkostninger, således at du aldrig står tilbage med uforudsete udgifter.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores spåkoner her.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.