Sorter efter: Mest Relevante
Sorter efter: Mest Relevante
Tarot kortlæser
100% match

Tarot kortlæser

Tarot-kortlæser forudsiger din fremtid med sine tarotkort.
Vil du have en sand siger til din fest? En erfaren tarotkort læser forudsiger dine gæsters fremtid. Hun forklarer Tarot på en moder...
Mere information

4,7 (3 Anmeldelser)
8000 kr - 14000 kr
Håndlæseren Salina
100% match

Håndlæseren Salina

Den anerkendte håndlæser, Salina, kan spå fremtiden for dine gæster ved at læse i deres hænder
Lad dine gæster få en oplevelse ved at lade håndlæseren Salina spå om deres fremtid. Hun bibring...
Mere information

4,4 (3 Anmeldelser)
6500 kr - 10400 kr
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Book spåkoner til dit event

Tilføj Spænding med en Spåkone til Din Fest

Skal du booke noget underholdning til din næste fødselsdag, firmafest eller vejfest? Har du lyst til at underholdningen skal være noget i forbindelse til den åndelige verden? Hvorfor så ikke booke en spåkone til dit event?

spåkoner.jpeg

Hvorfor booke en spåkone til dit event?

Med en spåkone er du garanteret fremragende underholdning. Din gæster kan få læst deres fremtid - enten som par eller individuelt. Vi har mange forskellige muligheder, og hjælper dig gerne. Det kan for eksempel være at du ønsler en paranormal spåkone, korlæsning af en tarot kortlæser, som lægge kort for dig og dine gæster eller måske du ønsker en clairvoyant håndlæsning.

Spåkoner giver personlig opmærksomhed til dine gæster til din fest, og kan give et minde som dine gæster sent vil glemme. Du vil måske gerne vide hvordan det fungerer, men du må læne dig tilbage og nyde oplevelsen.

Vi lover ikke at vores spåkoner kan hjælpe dig på rette spor, se flere år frem i fremtiden eller hvordan dit liv vil se ud, men vi kan spå at I vil få en fantastisk aften, og helt sikkert går klogere derfra.

Book spåkoner hos Evenses, som kan bruges på forskellige måder, såsom et centralt show, en åbningsceremoni til et event, eller f.eks. en byfest. Har du en stor messe, der skal åbnes spektakulært eller har du en lille privat fest, der kan bruge lidt ekstra underholdning? Vores spåkoner kan indsættes i hele Danmark, som kan gøre jeres aften hel speciel.

tarotkortlæser.jpeg

Forskellige metoder af spådomskunst

Når vi taler om en spåmand på messen, tænker du sandsynligvis snart på nogen med en glaskugle eller måske med et sæt kort, men der er mange flere. Fra at læse Tarot-kort, analysere stjernerne, se på ild og læse palmer, er der utallige metoder, der er blevet udviklet gennem århundrederne. For at hjælpe dig på din vej har vi listet nogle af de mere almindelige former nedenfor.

 • Esoterisk: Esoterisk er et andet ord for den velkendte tarot. Tarot er et sæt på 78 kort med forskellige billeder på, som alle har forskellige betydninger, separat og i forhold til hinanden. Læsning af tarotkort bruges hovedsageligt som en del af meditation, til at analysere personligheder og til at læse fremtiden.

 • Chiromancy: Chiromancy er det mindre anvendte navn for håndflade. Dette er en form for spådom, hvor linjerne og andre karakteristika ved en persons hånd bruges som grundlag for at udlede karaktertræk og personens fremtid. Hos Evenses kan du booke en håndflæselæser for at dele hendes viden om håndflade med dine gæster.

 • Tasseografi: Du er sandsynligvis ikke fortrolig med tasseografi, og hvad der præcist gøres. I denne meget gamle form for fortælling drikker en person en kop tyrkisk kaffe og te, hvorefter en spåmand læser den efterladte kaffe eller teblade for at forudsige den persons fremtid. I dag ses det hovedsageligt som en form for underholdning og en interessant måde at læse ind i nogens fremtid.

 • Glaskugle: En af de mest berømte metoder er at se i glasset eller krystalkuglen. Formålet er at få visse visioner ved at stirre ind i en kugle af krystal eller glas. Dette er en almindelig form for spådom på blandt andet messer og film.

håndlæseren.jpeg

Book en spåkone til enhver fest

Uanset om du ønsker en spåkone, håndlæser eller kortlæse, så kan vi hjælpe dig med at finde det helt rigtige match til dit event, så du og dine gæster bliver underholdt og måske kan få et smugkig ind i fremtiden.

Det kan også være du ønsker at kombinere flere former for underholdning såsom en tankelæser, et ildshow eller en karikaturtegner. Så kan vi hjælpe dig. Eller hvis du mangler et band eller orkester til dit event, så kan vi også hjælpe dig med dette. Uanset er du altid velkommen til at kontakte os, og sammen kan vi få opfyldt dine ønsker og drømme for dit event.

Ønsker du at booke en spåkone? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilken der er det bedste match til dit arrangement, og du må altid kontakte os, og få et uforpligtende tilbud.

Se nærmere på vores udvalg her

Hvad koster en spåkone?

Prisen på en spåkone afhænger af flere forskellige faktorer. Herunder hvor mange I kommer til at være til begivenheden, hvilken slags spåkone du ønsker og hvor i landet dit event finder sted.

Hvilke slags events passer spåkone til?

En spåkone kan passe til flere forskellgige slags events, og det er kun din egen fantasi der sætter grænser. Det kan være underholdning til en intim middag, det kan være til en fødselsdag eller til en firmafest - mulighederne er mange.Hvad kan en spåkone tilbyde under et arrangement?

En spåkone kan tilbyde forskellige typer af spådomskunst, herunder tarotkortlæsning, håndlæsning, krystalkugle, runer eller astrologi. Spåkoner kan give individuelle konsultationer til dine gæster og give indsigt i deres liv, karriere, kærlighed og fremtidige muligheder.

Hvor meget plads er nødvendig for en spåkone, og hvilke faciliteter skal jeg stille til rådighed?

En spåkone kræver normalt et lille, roligt og afsondret område, hvor gæsterne kan få deres private konsultationer. Sørg for et bord, stole og eventuelt en skærm eller rumdeler for at give spåkonen og gæsterne lidt privatliv. Hvis spåkonen bruger udstyr som krystalkugler eller stearinlys, skal du sørge for adgang til en stikkontakt.

Hvor lang tid tager en spåkone om at lave en læsning, og hvor mange gæster kan de håndtere?

En spåkones læsning kan variere i længde fra 5-15 minutter afhængigt af metoden og de specifikke spørgsmål, gæsten ønsker at stille. På grund af den individuelle karakter af læsningerne, kan en spåkone normalt håndtere et begrænset antal gæster i løbet af en event. Det er vigtigt at aftale varigheden af optræden og antallet af gæster med spåkonen på forhånd for at sikre en problemfri afvikling af dit arrangement.

Hvordan kan jeg booke et act gennem Evenses.dk?

At booke et act gennem Evenses.dk er enkelt. Vælg det act, du ønsker, angiv din dato, og følg trinnene til checkout. Hvis du har brug for hjælp, er vores kundeservice team klar til at hjælpe dig.

Hvad sker der, hvis actet aflyser?

I det usandsynlige tilfælde, at actet aflyser, vil vi gøre vores bedste for at finde et passende alternativ. Hvis det ikke er muligt, vil du få fuld refusion.

Hvad inkluderer bookingen?

Bookingen inkluderer typisk artistens optræden samt eventuel nødvendig opsætning og nedtagning. Specifikke detaljer kan variere afhængigt af det enkelte act, så det er altid en god idé at tjekke detaljerne, før du booker.

Kan jeg tale med actet, før jeg booker?

Ja, vi kan arrangere et møde eller et opkald mellem dig og actet, så du kan diskutere eventuelle specifikke krav eller spørgsmål.

Hvad sker der, hvis mit event bliver aflyst eller udsat?

Hvis dit event bliver aflyst eller udsat, bedes du kontakte os så hurtigt som muligt. Vi vil gøre vores bedste for at imødekomme ændringer, men det kan være underlagt actets tilgængelighed og kan medføre yderligere omkostninger.

Hvad er betalingsprocessen for booking af et act?

Når du booker et act, skal du betale et depositum for at bekræfte bookingen. Restbeløbet betales normalt kort før eventet, men specifikke detaljer kan variere.

Hvad er inkluderet i prisen?

Alt, hvad der er nødvendigt for et succesfuldt event, er inkluderet som standard. Så prisen er alt inklusive, og der er ingen ekstra omkostninger. Der er inkluderet:

 • Screenet, Professionel underholdning
 • Penge tilbage garanti
 • Rejseudgifter
 • MOMS
 • Alternativer i tilfælde af sygdom
 • Online ønskeliste
 • Personlig event manager
 • 24/7 kundeservice
 • Montering og demontering (hvis nødvendigt)
 • Lys- og lydteknik (hvis nødvendigt)
 • Andet nødvendigt udstyr (hvis nødvendigt)
Hvordan fastsættes prisen?

Prisen afhænger hovedsageligt af følgende faktorer:

 • Den ønskede varighed af forestillingen
 • Rejsetid og rejseomkostninger
 • Eventuel belysning og/eller lydteknologi
 • Eventuel vente- og forberedelsestid
 • Gruppens størrelse
 • Kendskab til ønskede akt.

I sidste ende er hver eneste begivenhed unik. Derfor vil vi med glæde drøfte dine behov på forhånd og derefter lave et passende skræddersyet forslag.

Hvordan garanteres kvaliteten af underholdningen?

Et specialuddannet team foretager forudgående screening af vores underholdning. Her ser vi på:

 • Erfaring
 • Uddannelse
 • Forholdet mellem pris og kvalitet
 • Repræsentativitet
 • Originalitet
 • Pålidelighed med hensyn til overholdelse af aftaler

Hvad kan vi ellers holdes op på?

 • Alle numre præsenteres ved hjælp af demoer og liveoptrædener.
 • Personlig introduktion, før leverandører kan optræde på vegne af Evenses
 • Vores leverandører har også en online portal, hvor de til enhver tid kan se alle oplysninger og krav til din booking.
 • Vi ringer og sms'er til leverandørerne før bookingen for at få et sidste tjek
 • Vi arbejder kun med leverandører, som vi selv står bag, og som opfylder vores kvalitetsstandarder. I alle andre tilfælde vises de ikke på vores hjemmeside.
 • Da vi har været i branchen i næsten 15 år, har vi et godt langsigtet samarbejde med næsten alle vores leverandører.
Hvad er processen for en booking?

Vores opgave er at aflaste dig fuldstændigt, så du kan læne dig tilbage og i sidste ende få en vellykket fest. Hvordan sker det så? Sådan her:

 1. Se på vores websted, og vælg den underholdning, du kan lide. Svært at vælge? Kontakt vores team, så hjælper vi dig med at finde den rigtige løsning
 2. Du vil modtage et uforpligtende tilbud. Passer den ikke helt til dine behov? Skriv til os, så vil vi forsøge at justere det. Er forslaget efter din smag? Derefter kan du angive, at du ønsker at reservere.

Alt administrativt går som en drøm:

 1. Du kan indsende dine ønsker og andre oplysninger online.
 2. Vi laver en aftale og fakturerer, det kan altsammen betales og underskrives online.
 3. Vi planlægger al underholdningen korrekt, første gang.
 4. Vi kontakter dig kort før reservationen, for at tjekke op.
 5. Vi er klar til at gøre din begivenhed noget helt særligt!!
Hvordan kan jeg annullere?

Ønsker du at aflyse eventet? Kontakt os venligst, så vil vi forsøge at løse problemet så godt som muligt for både dig og den underholdning, du har booket. I samråd finder vi som regel den bedste løsning.

Dette er vores standard afbestillingsregler:
Når du har bekræftet din reservation, har du 14 dages betænkningstid. Du kan derefter annullere uden at angive nogen grund og uden beregning. Dette gælder kun for reservationer, der afholdes mere end 45 dage efter reservationsdatoen.

Hvis fortrydelsesperioden er udløbet, eller hvis reservationen afholdes inden for 45 dage, opkræver vi et afbestillingsgebyr. Du kan tegne en afbestillingforsikring på reservationstidspunktet for 6,8 % af reservationsbeløbet.

Afbestilling uden afbestillingsforsikring:
20 % op til 90 dage eller mere før booking
40% op til 31 dage før reservationen
60% op til 14 dage før booking
80% op til 7 dage før booking
100% op til 0 dage før booking

Afbestilling med afbestillingsforsikring:
0% op til 90 dage før booking
20 % op til 31 dage før reservationen
30% op til 14 dage før reservationen
40% op til 7 dage før reservationen
50% op til 0 dage før reservationen
+
Ved fleksibel afbestilling kan kunden, hvis leverandøren er indforstået med det, flytte reservationsdatoen én gang uden beregning.

For kendte kunstnere overholder vi de afbestillingsbetingelser, som gælder for denne part.

Hvordan foregår betalingen?

Vi har ved hjælp af betalingsudbyderen Mollie fået et helt sikkert online-betalings-miljø. Heri kan du/I vælge imellem følgende betalingsmetoder;

 • Ideel
 • Bankoverførsel
 • Kreditkort
 • PayPal
 • Apple Pay
 • Sofort Banking
 • Bankkontakt
 • KBC/CBC-betalingsknap
 • Belfius Pay-knap

Du kan vælge følgende betalingsbetingelser:

 • 100% depositum på forhånd
 • 50 % når reservationen foretages, de resterende 50 % 14 dage før reservationen

Kun for virksomheder:

 • Betaling 30 dage efter booking (tillægsgebyr på 2,9 %)
 • Betal 60 dage efter booking (tillægsgebyr på 6,8 %)
Hvad sker der, hvis min fest ikke kan afholdes på grund af Corona?

Vil du gerne booke underholdning, men er ikke sikker på, om din festdato kan gennemføres?

Hos os kan du til enhver tid flytte din reservation gratis, hvis din fest ikke kan afholdes på grund af regeringsforanstaltninger.

Vi tilbyder denne garanti helt gratis!

Hvad sker der, hvis underholdningen ikke kan optræde i sidste øjeblik?

Vi har altid en backup-mulighed til rådighed.
Vores team er til rådighed 24 timer i døgnet, så hvis den underholdning, du har bestilt, ikke kan optræde på grund af force majeure. Så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at finde en erstatning der er mindst lige så god.

Fordi vi har et så stort netværk, lykkes det os altid.

Kvalitetsgaranti
Personlig service
Altid garanti
Erfaring fra 10.000+ events
Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Advice
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!