1 filter
Sorter efter: Mest Relevante
Karikaturtegner
100% match

Karikaturtegner

2 anmeldelser

Få en uforglemmelig oplevelse og book en karikaturtegner til din begivenhed her!

Pris på forespørgsel
Mavedanser
100% match

Mavedanser

2 anmeldelser

Book en mavedanser til optræden og/eller undervisning/workshop her!

2900 kr - 4640 kr
Burlesque piger
100% match

Burlesque piger

5 anmeldelser

Vores smukke og dygtige burlesque piger er enormt alsidige og kan sætte gang i enhver fest!

Pris på forespørgsel
Børneshow
100% match

Børneshow

3 anmeldelser

Giv dine børn noget sjovt underholdning til deres fest med vores børneshow!

Pris på forespørgsel
Book en act til din fest idag! Lej en dygtig act hos Evenses nu!
Rådgivning eller hjælp nødvendig?

7 dage om ugen er vi klar til at hjælpe dig via

Eller lad os ringe tilbage

Acts

Skal du booke en form for underholdning til din fødselsdag, firmafest eller bryllup?

Evenses som har et bredt udvalg af underholdning og forskellige acts. Vi har et bredt udvalg af acts, såsom: ildshow, danseshow,  håndlæser, tryllekustner, klovn, mimer, bugtaler osv, så er Evenses den rette valg for dig.
Alle de servicer som vi arbejder med er fuldt ud igennem professionelle og du er garanteret underholdning fra øverste hylde.

Vil du spice dit event op med noget anderledes end et band f.eks.? Hvorfor ikke prøve en mavedanser, eller hvis dit barn skal holde en fødselsdag og du mangler noget underholdning til festen, så kan du booke en klovn, eller en bugtaler hos Evenses.

Reservation af underholdning: et bredt koncept, især med Evenses

Det er bestemt en god ide at booke en professionel handling til det arrangement, som du skal arrangere. Du kan være sikker på, at en talentfuld handling vil tilføre værdi, fordi vi kun arbejder med professionelle og talentfulde handlinger. Evenses tilbyder hundredvis af forskellige professionelle handlinger, der passer til en lang række fester og fester.

Forestil dig f.eks. Hvor sjovt det kan være at booke en tryllekunstner til din søns tiårs fødselsdagsfest? Det kan være rigtig spændende for din søn og hans venner at se en professionel tryllekunstner bo tæt på. Med en forestilling på en time eller to dig kan en tryllekunstner gøre det til en uforglemmelig fest for alle.

En tegner kan tegne sjove karikaturer af alle gæsterne, mens de nyder en lækker middag og en sjov fest! Hos Evenses har vi arbejdet sammen i årevis med forskellige karikaturister, hver med deres egen stil og præferencer. Det, de alle har til fælles, er deres professionalisme og kvaliteten af ​​deres arbejde, uanset om de arbejder på en firmafest eller privat.

Ansættelse af en type skuespiller er også en unik måde at integrere underholdning i din begivenhed. Den rigtige type handling kan give det strejf af humor, som du leder efter. Hos Evenses kan vi arrangere bookinger til mange forskellige typer, herunder en MC / DJ, en professionel komiker og syngende tjenere. Uanset hvilken type du vælger til din fest, kan du være sikker på, at de pågældende skuespillere er rigtige fagfolk, der giver dine gæster en perfekt forestilling.

Kort sagt, uanset hvilken handling du leder efter, kan Evenses hjælpe dig med at bestille den ideelle handling til din begivenhed. Du kan se på vores portefølje på vores hjemmeside, og vi er altid glade for at hjælpe dig med spørgsmål, du måtte have om booking af en handling.

Hvad du skal huske på, når du bestiller en act

Bestemt, hvis du aldrig før har booket en professionel handling til en fest eller begivenhed, som du skal organisere dig selv, kan hele processen undertiden virke lidt uklar og overvældende. Selvfølgelig vil du booke en handling, der matcher den fest, du har i tankerne, og du vil ikke overskride dit budget. Af den grund har vi nævnt et par punkter nedenfor, som vi skal være opmærksomme på, når du bestiller en handling, så du ikke laver fejl, der kan påvirke din fest eller begivenhed negativt.

Form en idé om den type professionel act, som du gerne vil se udføre

Vi har nævnt det før, men i betragtning af den enorme variation i professionelle handlinger til fester i Storbritannien er det nyttigt at have en idé om, hvad du leder efter med hensyn til underholdning. Du kan f.eks. Oprette en liste over handlinger, som du har fundet, og som du mener vil være af merværdi til den begivenhed, du skal organisere. Dette gør forløbet af bookingprocessen meget klarere og mere effektiv.

Undersøg de acts, du kan lide

Det er klogt at nøje undersøge de handlinger, som du mener er egnede til festen eller begivenheden, før du bestiller dem. Vi har billeder, videoer og grundige detaljer om hver handling, så du kan få en fornemmelse af, hvad de gør. Du kan også se anmeldelser fra tidligere klienter, der har reserveret handlingen, og endda se startprisen for handlingen, så du kan finde en, der ligger inden for dit budget.

Gå ikke glip af dit budget

Næsten enhver arrangør af enhver form for begivenhed skal afbalancere et budget, når man bestiller og køber produkter. Det er vigtigt at holde øje med det budget, der er tilgængeligt for at reservere en handling under bookingprocessen, så du ikke senere bliver konfronteret med ubehagelige overraskelser. Afhængig af hvilken type professionel handling, du vil booke, vil omkostningerne også variere. Det næste punkt på denne liste er meget tæt forbundet med dette.

Vær opmærksom på hele kontrakten

Generelt kommer en professionel handling først med et tilbud på en forestilling, uanset om du vil reservere en tryllekunstner, en præsentator eller en karikaturist. Dette er dog ofte omsætteligt, og du skal være opmærksom på prisen på selve forestillingen og eventuelle yderligere betingelser. Disse betingelser kan variere fra rejseudgifter og opholdsudgifter til catering og betaling for det nødvendige udstyr. Under alle omstændigheder skal du sørge for at have en god idé om, hvad du betaler for, før du bestiller en professionel handling.

Hvad Evenses kan gøre for dig

At bestille en handling behøver ikke være svært at få gjort til dit bryllup, begivenhed eller fest. At have begivenhedsspecialister, der hjælper dig med bookingprocessen, forenkler alt. Ikke alle professionelle handlinger passer godt sammen med den type fest, du har i tankerne, så Evenses 'begivenhedsspecialister kan hjælpe med at navigere mellem de rigtige og forkerte muligheder, du står over for.

Uanset om du organiserer et romantisk bryllup til din datter eller er midt i at arrangere dette års julefest, kan det i sidste ende være sjovt at booke en professionel handling. Evenses har været aktiv i festplanlægningens verden i årevis, og vi har booket utallige forskellige handlinger gennem årene. Ved hjælp af søgemaskinen på vores hjemmeside kan du allerede starte din søgning.

Kontakt vores bookere og underholdningsspecialister syv dage om ugen med spørgsmål om booking af en handling. Du kan altid nå dem ved at udfylde citatformularen på hjemmesiden eller via e-mail eller telefon. Hos Evenses er du sikker på, at vi giver dig den bedste mulighed for dit arrangement uanset tilfældet!

Book et Act til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller festival!

Ønsker du at booke et af vores acts? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke act, der er det bedste match til din fest. Du kan bede om at få et tilbud, der tager højde for alle omkostningerne. Evenses kan tilbyde dig en pris, inkl. alle omkostninger, således at du aldrig står tilbage med uforudsete udgifter.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores acts her.

Vil du have, at dit parti skal lykkes?

Uanset hvad din begivenhed eller fest er, er vi her for at gøre din specielle dag til en virkelig mindeværdig dag.