1 filter
Sorter efter: Mest Relevante
Cocktailbar
100% match

Cocktailbar

Fuldend festen med kulørte cocktails lavet af profesionelle bartendere.

Pris på forespørgsel
The Groovy Trio
100% match

The Groovy Trio

Lej det perfekte festband til dit kommende arrangement

Pris på forespørgsel
Hjælp til brylluppet? Lej alt til festen her | Evenses
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Bryllup

Hjælp til bryllupsplanlægningen

Et bryllup er en dag, du med garanti aldrig vil glemme. Vil hjælper dig med at gøre dagen noget helt særligt.

Bryllupsforberedelserne er fyldt med glæde og forventninger, men også med stress og pres. Forskellige tilbud, leverandører og aftaler, der skal falde på plads. Hos Evenses kan du samle det hele ét sted - men stadig til konkurrencedygtige priser. Vores eventspecialister er her for at hjælpe dig, med at gøre dit bryllup til den dag, du drømmer om. Vores brede vifte af leverandører, gør det muligt at skræddersy bryllupsfesten efter netop dine behov og ønsker. Alle mennesker fortjener nemlig én dag, de aldrig glemmer.

Bryllup, fest, leje, book, Evenses, fest, professionel, bryllupsfest, indslag, mad, catering, food truck, natmad, fotograf, servering, service, band, livemusik, violinist, brudevals.jpg

Uden mad og drikke...

Duer festen ikke. Hvad er et bryllup uden god mad? Hos Evenses har vi endeløse muligheder for catering til dit bryllup. Vores store netværk og kendskab til branchen, gør det muligt at imødekomme stort set alle ønsker, indenfor mad ud af huset.
Derudover har vi ligeledes et bredt udvalg af food trucks, der er den perfekte løsning til natmad til bryllupsfesten. Food trucks skaber den helt rigtige afslappende stemning sidst på aftenen.
Kombiner dette med en cocktailbar, hvor dine gæster kan boltre sig i en fri-bar, betjent af vores dygtige og professionelle bartendere. De kan ligeledes blive mødt af et imponerende champagnetårn ved ankomsten, der med garanti giver dem en velkomst, de sent vil glemme.

En dag der bør foreviges

Et bryllup, er forhåbentlig noget, man kun oplever én gang. Dog er det en dag, der skal mindes resten af livet. Lej en fotograf til dit bryllup, der kan tage autentiske og festlige billeder, så du kan mindes dagen igen og igen. Vi tilbyder ligeledes videografer, der kan forevige dagen, og klippe en video sammen af bryllupsdagen. En dag som denne fortjener at blive mindet.

Brudevals til livemusik

Intet sætter gang i festen, som tonerne af livemusik. Hos Evenses har vi et endeløst udvalg indenfor livemusik til din store dag. Hvad end det gælder bands, solister eller duoer er vi leveringsdygtige. Vi har stort set leverandører indenfor alle genrer, så del endelig dine ønsker med os, så vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige musiker, der kan sætte ild i dansegulvet. Hos Evenses har vi også et stort udvalg af instrumentalister, som kan hjælpe med at skabe en hyggelig og romantisk atmosfære til festen. Det kunne være at en violinist som spiller smukke toner mens bruden går op af alter gulvet.


Ønsker du hjælp til brylluppet sidder vores eventspecialister klar til at hjælpe dig. Har du specifikke ønsker bedes du udfylde formularen, hvorefter vores eventspecialister kontakter dig, for et ganske uforpligtende tilbud. Såfremt du skulle have spørgsmål eller ønsker vejledning er du altid velkommen til at kontakte os telefonisk eller via mail.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.