Sorter efter: Mest Relevante
Sorter efter: Mest Relevante
The Groovy Trio
100% match

The Groovy Trio

Lej det perfekte festband til dit kommende arrangement
Når du booker The Groovy Trio til din fest, får du mere end bare et band - du får en energifyldt musikalsk oplevelse, der går lige i hje...
Mere information

5 (22 Anmeldelser)
22000 kr - 27000 kr
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Planlæg bryllup med Evenses’ hjælp

Dit bryllup er en dag, du med garanti aldrig vil glemme. Vil hjælper dig med at gøre dagen til noget helt særligt.

Bryllupsforberedelserne er fyldt med glæde og forventninger, men også med stress, da der er meget, der skal tages stilling til før brylluppet. Se f.eks. denne blog fra bryllupsmagasinet, for at danne dig et overblik. Forskellige tilbud, leverandører og aftaler, der skal falde på plads. Hos Evenses kan du samle det hele ét sted - men stadig til konkurrencedygtige priser.

Vores eventspecialister er her for at hjælpe dig, med at gøre dit bryllup til den dag, du drømmer om. Vores brede vifte af leverandører, gør det muligt at skræddersy bryllupsfesten ud fra dine behov og ønsker, og uden at bryde dit bryllupsbudget. Alle mennesker fortjener nemlig én dag, de aldrig glemmer.

pexels-rocsana-nicoleta-gurza-94.jpg

Uden mad og drikke...

Duer festen ikke. Hvad er et bryllup uden god mad? Hos Evenses har vi endeløse muligheder for catering til dit bryllup. Vores store netværk og kendskab til branchen, gør det muligt at imødekomme stort set alle ønsker, indenfor mad ud af huset. Det er stadig en god idé at kontakte os i god tid, da det gør det nemmere for os at finde lige præcis dét, du er interesseret i.

Derudover har vi ligeledes et bredt udvalg af food trucks, der er den perfekte løsning til natmad til bryllupsfesten. Food trucks skaber den helt rigtige afslappede stemning sidst på aftenen.

Kombiner dette med en cocktailbar, hvor dine gæster kan boltre sig i en fri-bar, betjent af vores dygtige og professionelle bartendere. De kan ligeledes blive mødt af et imponerende champagnetårn ved ankomsten, der med garanti giver dem en velkomst, de sent vil glemme.

En dag der bør foreviges

Et bryllup, er forhåbentlig noget, man kun oplever én gang. Dog er det en dag, der skal mindes resten af livet. Lej en bryllupsfotograf til dit bryllup, som kan tage billeder, der er både festlige og autentiske, så du kan mindes dagen igen og igen. Vi tilbyder ligeledes videografer, der kan forevige dagen, og klippe en video sammen af bryllupsdagen. En dag som denne fortjener at blive mindet. Vores videografer er meget fleksible, så de kan hjælpe dig med at skabe den bryllupsvideo, du ønsker dig, uanset hvilken type video, du er interesseret i.

Brudevals til livemusik

Intet sætter gang i festen, som tonerne af livemusik. Hos Evenses har vi et endeløst udvalg indenfor livemusik til din store dag. Hvad end det gælder solister, duoer eller bands er vi leveringsdygtige. Vi har stort set leverandører indenfor alle genrer, så del endeligt dine ønsker med os, så vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige musiker til dig, der kan sætte ild i dansegulvet.

Hos Evenses har vi også et stort udvalg af instrumentalister, som kan hjælpe med at skabe en hyggelig og romantisk atmosfære til festen. Det kunne være at en violinist som spiller smukke toner mens bruden går op af alter gulvet.

Hvilken slags musik egner sig til en vielse?

Til en vielse bør musikken træde i baggrunden, da dens egentlige formål er at akkompagnere stemningen, og at sætte brudeparret i fokus. Højtidelig musik er passende her, og vi kan derfor foreslå en violinist, cellist eller en sanger.

Er det muligt at finde en fotograf, der også selv kan stå for videografi?

Ja, men der er meget få af vores bryllupsfotografer og videografer, der tager imod begge opgaver på samme tid. Dette skyldes, at det er ikke er optimalt kun at fange de store øjeblikke fra én vinkel, og da en person ikke både kan tage billeder og optage på samme tid. Derfor anbefaler vi kraftigt at hyre en af hver, så de kan gøre sig umage med deres opgaver.

Hvad har I af underholdning til bryllupsfesten bagefter?

Vi har en lang række forskellige DJs, som kan spille bryllupsfesten op, og hvis I leder efter noget unikt kan vi også tilbyde et LED-Gulv, til at kaste en helt ny form for lys på jeres bryllupsfest.Hvordan man vælger et passende bryllupstema?

Når det kommer til brylluppet, er der en bred vifte af muligheder at vælge imellem. I kan f.eks. vælge et stille bryllup med catering, baggrundsmusik og plads nok til drinks. En idé her er at holde en ceremoni om eftermiddagen, og derefter spise middag og tage en god drink. En anden mulighed er at vælge brylluppet, hvor alle går løs til en aftenfest. Her bør I så kigge mere på DJ's, bands og dekoration af lokaler. Og i alle tilfælde er det selvfølgelig vigtigt ikke at glemme drikkevarer og snacks!

hvordan man vælger et passende bryllupstema

At vælge et godt tema kan være meget vigtigt for dit bryllup. Ved at vælge et tema har I straks en retningslinje for tilrettelæggelsen af jeres bryllup. Temaet er umiddelbart gældende for de kunstnere, I booker, dekorationen og hvad jeres gæster kan forvente. Den bedste måde at vælge et godt tema på er at lave research ved at sætte flere temaer på et drev, som du mener vil passe til din virksomhed og spørge et par medarbejdere om deres mening. Dette kan nemt gøres ved at søge på temabryllupper. Her skal du være opmærksom på sammensætningen af de fremmødte, da et tema måske passer rigtig godt til 20-30-årige, men ikke umiddelbart er anvendeligt for folk over 40 år.

hvad er de vigtigste ting at tage hensyn til ved et bryllup?

Det vigtigste at være opmærksom på, når man arrangerer et bryllup, er at sørge for at have et klart budget, derefter er det vigtigt at vælge et passende tema, så sørg for at drikkevarer og mad er veltilrettelagt, og sørg for at der er aktiviteter, musik og lad alle være med til at more sig. Det er den vigtigste dag i jeres liv, så frem for alt skal I nyde det!

Hvilke typer begivenheder kan Evenses.dk hjælpe med at planlægge og organisere?

Evenses.dk kan hjælpe med at planlægge og organisere en lang række begivenheder, herunder bryllupper, firmafester, fødselsdage, jubilæer, festivaler, koncerter og meget mere. Vores team af professionelle og erfarne arrangører vil arbejde tæt sammen med dig for at skræddersy din begivenhed efter dine ønsker og behov.

Hvilke tjenester tilbyder Evenses.dk i forbindelse med begivenhedsplanlægning?

Evenses.dk tilbyder et bredt udvalg af tjenester for at hjælpe med at planlægge og organisere din begivenhed. Dette inkluderer underholdning, catering, belysning og lyd, dekoration, transport og meget mere. Vi samarbejder med en lang række talentfulde kunstnere og leverandører for at sikre, at vi kan imødekomme dine specifikke behov.

Hvad er inkluderet i prisen?

Alt, hvad der er nødvendigt for et succesfuldt event, er inkluderet som standard. Så prisen er alt inklusive, og der er ingen ekstra omkostninger. Der er inkluderet:

 • Screenet, Professionel underholdning
 • Penge tilbage garanti
 • Rejseudgifter
 • MOMS
 • Alternativer i tilfælde af sygdom
 • Online ønskeliste
 • Personlig event manager
 • 24/7 kundeservice
 • Montering og demontering (hvis nødvendigt)
 • Lys- og lydteknik (hvis nødvendigt)
 • Andet nødvendigt udstyr (hvis nødvendigt)
Hvordan fastsættes prisen?

Prisen afhænger hovedsageligt af følgende faktorer:

 • Den ønskede varighed af forestillingen
 • Rejsetid og rejseomkostninger
 • Eventuel belysning og/eller lydteknologi
 • Eventuel vente- og forberedelsestid
 • Gruppens størrelse
 • Kendskab til ønskede akt.

I sidste ende er hver eneste begivenhed unik. Derfor vil vi med glæde drøfte dine behov på forhånd og derefter lave et passende skræddersyet forslag.

Hvordan garanteres kvaliteten af underholdningen?

Et specialuddannet team foretager forudgående screening af vores underholdning. Her ser vi på:

 • Erfaring
 • Uddannelse
 • Forholdet mellem pris og kvalitet
 • Repræsentativitet
 • Originalitet
 • Pålidelighed med hensyn til overholdelse af aftaler

Hvad kan vi ellers holdes op på?

 • Alle numre præsenteres ved hjælp af demoer og liveoptrædener.
 • Personlig introduktion, før leverandører kan optræde på vegne af Evenses
 • Vores leverandører har også en online portal, hvor de til enhver tid kan se alle oplysninger og krav til din booking.
 • Vi ringer og sms'er til leverandørerne før bookingen for at få et sidste tjek
 • Vi arbejder kun med leverandører, som vi selv står bag, og som opfylder vores kvalitetsstandarder. I alle andre tilfælde vises de ikke på vores hjemmeside.
 • Da vi har været i branchen i næsten 15 år, har vi et godt langsigtet samarbejde med næsten alle vores leverandører.
Hvad er processen for en booking?

Vores opgave er at aflaste dig fuldstændigt, så du kan læne dig tilbage og i sidste ende få en vellykket fest. Hvordan sker det så? Sådan her:

 1. Se på vores websted, og vælg den underholdning, du kan lide. Svært at vælge? Kontakt vores team, så hjælper vi dig med at finde den rigtige løsning
 2. Du vil modtage et uforpligtende tilbud. Passer den ikke helt til dine behov? Skriv til os, så vil vi forsøge at justere det. Er forslaget efter din smag? Derefter kan du angive, at du ønsker at reservere.

Alt administrativt går som en drøm:

 1. Du kan indsende dine ønsker og andre oplysninger online.
 2. Vi laver en aftale og fakturerer, det kan altsammen betales og underskrives online.
 3. Vi planlægger al underholdningen korrekt, første gang.
 4. Vi kontakter dig kort før reservationen, for at tjekke op.
 5. Vi er klar til at gøre din begivenhed noget helt særligt!!
Hvordan kan jeg annullere?

Ønsker du at aflyse eventet? Kontakt os venligst, så vil vi forsøge at løse problemet så godt som muligt for både dig og den underholdning, du har booket. I samråd finder vi som regel den bedste løsning.

Dette er vores standard afbestillingsregler:
Når du har bekræftet din reservation, har du 14 dages betænkningstid. Du kan derefter annullere uden at angive nogen grund og uden beregning. Dette gælder kun for reservationer, der afholdes mere end 45 dage efter reservationsdatoen.

Hvis fortrydelsesperioden er udløbet, eller hvis reservationen afholdes inden for 45 dage, opkræver vi et afbestillingsgebyr. Du kan tegne en afbestillingforsikring på reservationstidspunktet for 6,8 % af reservationsbeløbet.

Afbestilling uden afbestillingsforsikring:
20 % op til 90 dage eller mere før booking
40% op til 31 dage før reservationen
60% op til 14 dage før booking
80% op til 7 dage før booking
100% op til 0 dage før booking

Afbestilling med afbestillingsforsikring:
0% op til 90 dage før booking
20 % op til 31 dage før reservationen
30% op til 14 dage før reservationen
40% op til 7 dage før reservationen
50% op til 0 dage før reservationen
+
Ved fleksibel afbestilling kan kunden, hvis leverandøren er indforstået med det, flytte reservationsdatoen én gang uden beregning.

For kendte kunstnere overholder vi de afbestillingsbetingelser, som gælder for denne part.

Hvordan foregår betalingen?

Vi har ved hjælp af betalingsudbyderen Mollie fået et helt sikkert online-betalings-miljø. Heri kan du/I vælge imellem følgende betalingsmetoder;

 • Ideel
 • Bankoverførsel
 • Kreditkort
 • PayPal
 • Apple Pay
 • Sofort Banking
 • Bankkontakt
 • KBC/CBC-betalingsknap
 • Belfius Pay-knap

Du kan vælge følgende betalingsbetingelser:

 • 100% depositum på forhånd
 • 50 % når reservationen foretages, de resterende 50 % 14 dage før reservationen

Kun for virksomheder:

 • Betaling 30 dage efter booking (tillægsgebyr på 2,9 %)
 • Betal 60 dage efter booking (tillægsgebyr på 6,8 %)
Hvad sker der, hvis min fest ikke kan afholdes på grund af Corona?

Vil du gerne booke underholdning, men er ikke sikker på, om din festdato kan gennemføres?

Hos os kan du til enhver tid flytte din reservation gratis, hvis din fest ikke kan afholdes på grund af regeringsforanstaltninger.

Vi tilbyder denne garanti helt gratis!

Hvad sker der, hvis underholdningen ikke kan optræde i sidste øjeblik?

Vi har altid en backup-mulighed til rådighed.
Vores team er til rådighed 24 timer i døgnet, så hvis den underholdning, du har bestilt, ikke kan optræde på grund af force majeure. Så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at finde en erstatning der er mindst lige så god.

Fordi vi har et så stort netværk, lykkes det os altid.

Kvalitetsgaranti
Personlig service
Altid garanti
Erfaring fra 10.000+ events
Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Advice
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!