1 filter
Sorter efter: Mest Relevante
Vinyl DJ 'Vintage'
100% match

Vinyl DJ 'Vintage'

3 anmeldelser

Vinyl DJ’en ”Vintage” bruger gamle LP'er og bærer dig rundt på en musikalsk rejse.

Pris på forespørgsel
Festlig DJ
100% match

Festlig DJ

4 anmeldelser

Book en dygtig DJ til dit event her! Vi har DJ's i hele Danmark passende til enhver begivenhed

Pris på forespørgsel
Ønsker du at booke en Disco DJ? Lej en DJ hos Evenses nu!
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Disco DJ's

Skal du booke en Disco DJ? Denne DJ er det rigtige valg, hvis du vil have de bedste danseklassikere, soul og funk til din fest. Disco DJ'en kan bookes til enhver fest, jubilæum, fødselsdag, firmafest og bryllup. Sjov for en 60'er & 70'er temafest!

En ægte Disco DJ skal du ikke gå glip af! Bestil vores Disco DJ's til din fest med disco som tema. De smukkeste disco og soul sange spilles. De rigtige danseklassikere sikrer en svingende fest. Dine gæster vil ikke være i stand til at stå stille for disse vidunderlige sange. Alle vil gå ud på dansegulvet når Boogie Wonderland boomer ud af højtalerne. I diskotekstiden blev der stadig spillet med ægte vinyl records. Vil du have denne unikke følelse ikke mangler ved dit bryllup? Book en Vinyl DJ hos os. Vores Vintage DJ bringer dig og dine gæster tilbage til 70'erne.

For at gøre fødselsdagsfestet komplet i disco stil, kan du også bestille et disco dansegulv på Evenses. Dette oplyste dansegulv består af forskellige overflader, med forskellige farver. Dette sikrer en ultimativ disco følelse på jubilæet. Musikken er ikke forbundet til DJ-højttalerne, men til hovedtelefoner. Dette kan gøres på flere kanaler.

Alle vores kunstnere har eget udstyr. Så du behøver ikke bekymre dig om lydudstyr og belysning. Hvis en musiker spiller med DJ'en, kobler musikeren sit udstyr på DJ'ens udstyr. Musikerne spiller korte sessioner med en DJ. Hvis du har udstyr på stedet, kan du angive dette på forhånd. Derefter tages der højde for det.

Book en Disco DJ til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller festival!

Ønsker du at booke en af vores dygtige Disco DJ's? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilket DJ, der er det bedste match til din fest. Du kan bede om at få et tilbud, der tager højde for alle omkostningerne. Evenses kan tilbyde dig en pris, inkl. alle omkostninger, således at du aldrig står tilbage med uforudsete udgifter.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores Disco DJ's her.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.