1 filter
Sorter efter: Mest Relevante
DJ og Saxofonist
100% match

DJ og Saxofonist

4 anmeldelser

Fantastisk show med en DJ og en live saxofonist!

Pris på forespørgsel
DJ & Trompet
100% match

DJ & Trompet

3 anmeldelser

Den unikke lyd af en trompet og en top DJ og de bedste hits.

Pris på forespørgsel
Dj med sangerinde
100% match

Dj med sangerinde

3 anmeldelser

Bestil en moderne DJ kombineret med en liveoptrædende sangerinde.

Pris på forespørgsel
Ønsker du at booke en DJ og en musiker? Kontakt Evenses
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

DJs og musikere

En DJ og en musiker er en god kombination, hvis du ønsker en speciel og unik oplevelse til dit arrangement. Med en DJ og en musiker er du garanteret et musikalsk indslag, som sent glemmes.

Hos Evenses er det blandt andet muligt at leje en professionel DJ i kombination med en saxofonist, violinist eller trommeslager. Endvidere er det muligt at leje en DJ i kombination med en sanger eller sangerinde, hvorfor det kun er fantasien, der sætter grænser.

Hjælp til at finde den rette DJ og musiker

Ønsker du at leje en DJ og musiker til et privatarrangement eller erhvervsarrangement? I så fald kan vores eventspecialister hjælpe dig, da Evenses samarbejder med adskillige dygtige DJs og musikere.

Hvad enten du ønsker et musikalsk indslag med en saxofonist, som spiller Get Lucky af Daft Punk eller Mr. Saxobeat af Alexandra Stan, kan Evenses hjælpe dig.

Der er rig mulighed for at få den kombination, som du drømmer om, hvorfor du er velkommen til at kontakte vores eventspecialister med dine ønsker.

lej dj. alsidig dj. fest dj. evenses.png

DJ og saxofonist

En DJ og en saxofonist er en god kombination, hvis ønsket er loungemusik eller festmusik. Med denne kombination er fordelen, at det skaber rammen for en unik oplevelse, hvilket løfter arrangementet.

Som gæst er det ikke tit, at man oplever en DJ og saxofonist i samspil, hvorfor det er et musikalsk indslag, der sent glemmes.

DJ og violinist

En DJ og en violinist er et godt valg, hvis du ønsker et specielt og mindeværdigt indslag til dit arrangement. Med en violinist er det muligt at tilføre et levende element, som vækker opmærksomheden blandt dine gæster.

Violinisten har mulighed for at spille forskellige sange og genrer, da vores violinister har stor erfaring fra adskillige arrangementer.

DJ og sanger

En DJ og en sanger er et oplagt valg, hvis du ønsker at leje en musiker til at synge dine yndlingssange. Hvad enten det er Danmarks største hits eller specifikke sange fra 80'erne, er det muligt, da Evenses har sangere inden for alle genre, herunder reggae, pop eller dansktop.

Med en DJ og sanger er du således sikret en nærværende og unik oplevelse, som passer til dit arrangement.

dk_Lej DJ og saxofonist evenses .jpg

Lej en DJ og en musiker til dit arrangement

Ønsker du at leje en professionel DJ og musiker til din fødselsdagsfest, firmafest eller andet? I så fald kan Evenses hjælpe dig. Evenses samarbejder med adskillige dygtige DJs, som du blandt andet kan læse nærmere om her.

Vores musikere har eget professionelt udstyr, hvorfor du ikke behøver at bekymre dig om lys- og lydudstyr. Hvis du har DJ udstyr på stedet, kan du dog angive dette på forhånd.


Ønsker du hjælp til at leje en DJ og musiker, så er vores eventspecialister klar til at hjælpe dig. Hvis du har specifikke ønsker bedes du udfylde kontaktformularen, hvorefter vores eventspecialister vil kontakte dig med et uforpligtende tilbud. Såfremt du har spørgsmål eller ønsker vejledning, er du velkommen til at kontakte os over e-mail eller telefon.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.