Kendte sangerinder

Book en kendt sangerinde hos Evenses

Skal du booke en kendt sangerinde til din bryllupsfest, fødselsdag eller firmafest?

Evenses har et stort udvalg af kendte danske sangerinder. Lige meget hvilken form for musik genrer du ønsker, har vi et udvalg af kunstner der tilbyder alt fra pop, folkemusik, soul, rap og r&b. De berømte danske kunstnere kan bookes til forskellige lejligheder som festivaler, firmafester eller en fødselsdag. En kendt dansk kunstner er for dig, som virkelig vil overraske dine gæster, og fyre den maks af. Med en kendt sangerinde bliver det en aften du sent glemmer.

dk_pexels-pixabay-164829  (1).jpg

Hvorfor booke en kendt sangerinde til dit event?

Hvorfor booke en kendt sangerinde frem for andet underholdning? Du får mulighed for at høre en af dine yndlings sangerinder live og synge med på dine yndlingssange. Derudover får du også små fortællinger om musikken og om sangerinden, som du ellers ikke ville have fået. Derudover er det bare et super fedt minde og det vil helt sikkert være et højdepunkt under festen.

Ting du skal være opmærksom på før du booker en kendt sangerinde

Det kan være dyrt at booke en kendt kunstner. Sørg derfor fra start at have et budget over hvor mange penge i vil bruge på en sangerinde. Udover sangerinden er der højst sandsynlig nogen krav fra sangerinden og hendes team angående helt praktiske ting. Det kan være størrelsen på scene, lyd, lys og andre tekniske ting. Det er en god idé at få styr på dette tidligt i processen, så der ikke kommer uforudsete udgifter. Kendte sangerinder har oftest en booket kalender, så det er en super god ide at være i god tid.

Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke sangerinde, der er det bedste match til din fest. Du kan bede om at få et tilbud, der tager højde for alle omkostningerne. Evenses kan tilbyde dig en pris, inkl. alle omkostninger, således at du aldrig står tilbage med uforudsete udgifter.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!