Skal du booke noget underholdning til din fødselsdag, din firmafest eller byfest? Hvorfor så ikke prøve en mimer? Evenses har et bredt udvalg af underholdning og forskellige shows. Vi har et bredt udvalg af teatralsk underholdning, såsom: levende statue, klovn, mimer, bugtaler osv, hvis det lyder tiltalende så er Evenses det rette valg for dig. Alle de servicer som vi arbejder med er fuldt ud igennem professionelle og du er garanteret underholdning fra øverste hylde. 

En mimer er et ret speceilt act. Det er som regel noget man oplever i et cirkus eller til byfestivaler. Men hos Evenses kan du booke dem til dit næste event. En mimer passer godt til en byfest, men det kan også fungere som en velkomst til dit arrangement eller noget helt tredje, du og dine gæster er i hvert fald garanteret en speciel oplevelse. Book en mimer til din firmafest, det er altid et sikkert hit! 

 


Vil du spice dit event op med noget anderledes end et band f.eks.? Hvorfor ikke prøve en mavedanser, eller hvis dit barn skal holde en fødselsdag og du mangler noget underholdning til festen, så kan du booke en klovn, eller en bugtaler hos Evenses.  

 

 

Book en mimer til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller festival!

 

 

Ønsker du at booke en mimer? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke act, der er det bedste match til din fest. Du kan bede om at få et tilbud, der tager højde for alle omkostningerne. Evenses kan tilbyde dig en pris, inkl. alle omkostninger, således at du aldrig står tilbage med uforudsete udgifter.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores mimere her.