1 filter
Sorter efter: Mest Relevante
Tissue Act
100% match

Tissue Act

4 anmeldelser

Lej et Tissue Act til din byfest, firmafest eller anden begivenhed igennem Evenses.

Pris på forespørgsel
Vil du booke et tissue act? | Evenses Entertainment
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Luftakrobatik

Akrobatik i luften

Skal du booke noget specielt til din fødselsdag, firmafest eller bryllup?

Hvorfor så ikke prøve luftakrobatik - også kaldet "tissue act" eller "aerial akrobatik"? Evenses har et bredt udvalg af underholdning og forskellige shows såsom: ildshow, danseshow, tissue act, tryllekustner, julemænd, akrobatisk show og meget mere. Evenses har altid rette til dig! Alle de services, som vi arbejder med, er fuldt ud igennem professionelle og du er garanteret underholdning fra øverste hylde.

Et tissue act er noget helt specielt og ikke noget du ser hver dag, som regel er det en performance du kun ser på film, eller i cirkus, men du kan booke dit helt eget tissue act her hos Evenses til dit næste event.

Du kan booke aerial akrobatik til små, intime shows men også til shows for et stort publikum. Gør din begivenhed til en oplevelse du og dine gæster aldrig vil glemme med dette act.

Vil du spice dit event op endnu mere og kombinere med eksempelvis et band? Eller en mavedanser? Det hele er muligt her hos Evenses! Actet kan også tilpasses eksempelvis en børnefødselsdag og kombineres med anden underholdning til festen - eksempelvis kan du leje en klovn, eller en bugtaler!

Book luftakrobatik til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller festival!

Ønsker du at booke et tissue act? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke acts og kunstnere, der er det bedste match til din fest. Anmod om et uforpligtende tilbud her på siden! Evenses kan tilbyde dig en pris - inkl. alle omkostninger - således at du aldrig står tilbage med uforudsete udgifter.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores tissue acts her.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.