1 filter
Sorter efter: Mest Relevante
Festlig DJ
100% match

Festlig DJ

4 anmeldelser

Book en dygtig DJ til dit event her! Vi har DJ's i hele Danmark passende til enhver begivenhed

Pris på forespørgsel
Ønsker du en DJ & Perkussion duo til din fest? Evenses
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

DJ's & Perkussionister

Book en DJ & perkussionist til din fødselsdag, bryllup eller fest?

Vores allround DJ, sammen med perkussionisten, vil udføre en strålende og original præstation. perkussionisten spiller mindre perkussion instrumenter som en bongo, conga og djembe. DJ & perkussionist er godt tilrettelagt og ved, hvordan man får det bedste ud af denne kombination. perkussionisten spiller normalt sammen med en allsidig DJ, men hvis ønskeligt kan DJ'en spille forskellige genrer: pop, soul, house osv. Alle ønskede genrer er mulige. I korte sessioner trommer perkussionisten sammen med DJ'en.

For at gøre acten DJ & perkussionist ekstra spektakulær er det også muligt at kombinere denne handling med flere musikere. Tænk på en saxofonist, trompetist, sanger eller endda et band. Vi hjælper dig med at gøre det bedste valg til dit fest.

Book en DJ & perkussionist til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller festival!

Ønsker du at booke en af vores dygtige DJ & perkussionist? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke DJ & perkussionist, der er det bedste match til din fest. Du kan bede om at få et tilbud, der tager højde for alle omkostningerne. Evenses kan tilbyde dig en pris, inkl. alle omkostninger, således at du aldrig står tilbage med uforudsete udgifter.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores DJ & perkussionist her.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.