DJ & Percussion

Book en DJ & Percussion til din fødselsdag, bryllup eller fest? Vores allround DJ, sammen med percussionisten, vil udføre en strålende og original præstation. Percussionisten spiller mindre percussion instrumenter som en bongo, conga og djembe. DJ & Percussionist er godt tilrettelagt og ved, hvordan man får det bedste ud af denne kombination. Percussionisten spiller normalt sammen med en allsidig DJ, men hvis ønskeligt kan DJ'en spille på forskellige genrer: pop, soul, hous osv. Alle ønskede genrer er mulige. I korte sessioner trommer percussionisten sammen med DJ'en.

For at gøre acten DJ & Percussionist ekstra spektakulær er det også muligt at kombinere denne handling med flere musikere. Tænk på en saxofonist, trompet-spiller, sanger eller endda et band. Vi hjælper dig med at gøre det bedste valg til dit fest. 

 

 

Book en DJ & Percussion til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller festival!

 

 

Ønsker du at booke en af vores dygtige DJ & Percussion? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke DJ & Percussion, der er det bedste match til din fest. Du kan bede om at få et tilbud, der tager højde for alle omkostningerne. Evenses kan tilbyde dig en pris, inkl. alle omkostninger, således at du aldrig står tilbage med uforudsete udgifter.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores DJ & Percussion her.

Bands

Filter

Event type

Budget

til

Underholdning

dj drummer inhuren huwelijk
DJ & Perkussionist
Swingende trommer og en top DJ. Dette show med rytmisk slagtøj, garantere en fantastisk fest.
Fra:
4450,-Pris på forespørgsela
540183 358536670856692 1799169431 n
Dette festshow kombinerer en top DJ med en saxofonist, percussionist og en kvindelig sangerinde
Fra:
5950,-Pris på forespørgsela