DJ & Trompet

Den unikke lyd af en trompet og en top DJ og de bedste hits.

4,7 ud af 5 stjerner
Pris på forespørgsel
dj-trompet-boeken-evenement.jpg
fEywDDPSCiQ
Yrm zbVNn
KPPjCWfYwhg
n
n
n
trompettist met dj huren
dj-trompet-boeken-evenement.jpg
Tjek tilgængeligheden af DJ & Trompet her.
Fra
Til
Hvorfor har 10.000+ kunder booket hos Evenses
users Kun professionelle samarbejdspartnere og underholdningudbydere med gode anmeldelser
thumbs up Alle samarbejdspartnere og underholdningsudbydere er personligt screenet og velkendt hos Evenses
false Attraktive alt-i-én priser
phone square alt Vores kundeservice er tilgængeligt 24/7
check Altid professionel erstatning tilgængelig: vi leverer altid
glass cheers Erfaring fra 10.000+ events, bryllupper og fester

Den unikke lyd fra en trompet og de bedste hits fra en top DJ. Vi har mange professionelle kunstnere tilgængelige, der kan tilslutte sig denne eksklusive duo. Har du set en DJ og trompet duo før? Se endelig videoerne og se om en DJ og trompet ikke er det rigtige til dit event?

Dette unikke show bringer trompetens smukke lyd og dynamik sammen med musikkens fleksibilitetsstil fra en DJ. Trompetisten kan bestilles både solo eller som en kombination, med vores DJ-show. Trompetisten spiller to til tre timer, og flere sessioner sammen med en DJ. Trompetisten leveres som standard, med vores allround DJ, men du kan også vælge en DJ til en anden musikstil. Vi tilbyder en komplet pakke: All-Round DJ, en erfaren trompetist, professionel DJ, lydudstyr og et fremragende lysshow!

Har du kun brug for en DJ og trompetist?

Trompetisten kommer normalt med en af vores top DJ’s. Det er også muligt at bestille dem som et soloshow.

Evenses har et hold af flere trompetister og DJ’s på kontrakt, alle med stor erfaring fra at have spille til hundredvis af fester, bryllupper og firmaevents. Derudover har de erfaring i at spille på berømte danske klubber. Alle DJ's og trompetister er omhyggeligt udvalgt af Evenses, baseret på deres erfaring og kreativitet. Vi arbejder med flere unge talentfulde, sympatiske og professionelle kunstnere. Vores eklektiske besætning er forberedt på ethvert udfald og eventualitet.

Komplet pakke med lys, lyd og DJ-udstyr.

Showet indeholder alt det nødvendige udstyr. Vi organiserer professionelt DJ-udstyr, en stilfuld DJ Bås, tilstrækkelig lyd teknik og et godt lysshow. Er udstyret allerede tilgængeligt på stedet? I så fald vil vi bruge det.

På baggrund af vores store erfaring, har vi leveret et show på stort set alle danske festlokaler. Vi har organiseret shows for intime fester, slotte, bådture og klubber. Vi kan tilpasse showet i henhold til størrelsen på festen og selve beliggenheden, takket være vores fleksibilitet. Et belyst disco dansegulv eller live video billeder, kan tilføjes til DJ og saxofonistens show. Vi justerer det efter dine behov.

Dine ønsker er afgørende

Vi gør alt for at sikre, at musikken passer perfekt sammen med dine ønsker. På bookingtidspunktet får du chancen for at fortælle os hvilke sange du ønsker eller ikke vil have, hvordan aftenplanen skal se ud og andre ønsker, for eksempel en åbningsdans. Vores DJ’s har en samling på over 10.000 numre, du kan vælge fra.

Alle musikgenre er tilgængelige, fra cool dance, til danske numre, sing-along og fra soul til svingende disco og danseklassikere. Vores trompet-spillere har en fantastisk improvisationsevne, så de kan spille alle mulige musikgenre.

Ønsker du at bestille en DJ og trompetist til din fest, torvefest, klub, bryllup, reception eller anden begivenhed? Alt er muligt, for tilpasning eller spørgsmål, kontakt os venligst!

Hvis du er i tvivl om DJ og trompet er det perfekte mix til din fest, bryllup, konference, reception eller begivenhed, så tjek vores DJ og saxofonist ud eller måske en DJ med sanger?

Repertoire DJ & Trompet

Genre

Pop
Disco
Latin
Soul
House
Dans
3 anmeldelser
4,7 ud af 5 stjerner
Jan
5 ud af 5 stjerner
Vi havde en fantastisk fest, tak for præstationen!
Danni
4 ud af 5 stjerner
Tak Evenses for tålmodigheden og det indledende møde! Trompeten lød godt. Først var vi bange for at det kunne være for højt, men trompetisten var også i stand til at spille delikat musik med varme toner.
Mark
5 ud af 5 stjerner
Rart at se, at DJ og trompetisten har masser af sjov med hinanden. Det inspirerede vores gæster!

Andre så også på:

Festlig DJ

Festlig DJ

4 anmeldelser

Book en dygtig DJ til dit event her! Vi har DJ's i hele Danmark passende til enhver begivenhed

Pris på forespørgsel
Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.