Pop

Pop

Vil du gerne booke popmusik til dit bryllup, din firmafest eller en anden slags begivenhed? Hos Evenses har vi popkunstnere i forskellige genrer, der kan sætte gang i enhver begivenhed - alt fra bryllupsfester og receptioner til festivaler.

Vil du holde en fed fest for vennerne? Er du på udkig efter fede popbands, popsangere, eller pop-DJ's til din bryllupsfest? Uanset hvad, så er du med os i trygge hænder og vi finder i fællesskab uden tvivl det helt perfekte underholdningsmatch! Mange af vores popbands, pop-DJ's og popsangere synger/spiller velkendt popmusik - både det gamle og velkendte, men også det helt nye. Det fede ved popmusik er, at alle kender sangene og kan synge med for fulde lungers kraft. Det sikrer en fantastisk underholdnings til ethvert event - fødselsdage og bryllupper såvel som alle andre slags fester. Bas, trommer, elektrisk guitar, etc., kan tilføjes til din popunderholdning. Vi har også pop-DJ's som kan optræde sammen med en musiker, som for eksempel en saxofonist eller trommeslager, hvilket gør optrædelse endnu mere unik.

Pop er en samlebetegnelse for al den musik, der er blevet udgivet siden 60’erne. Popmusik er en forkortelse for populær musik - altså musik der appellerede til mange mennesker. Popmusik er en lyd, som alle kender og kan synge med på som for eksempel musik på top 40-listen. Popmusik består af: rock, trance, soul, hiphop og R&B.

Book popartister til din festival, dit event, din fødselsdag eller anden begivenhed?

Er du på udkig efter en fed popsanger eller popduo? Du har fundet det rette sted med bookingbureauet Evenses. Med mere end 100 popbands har vi altid den rigtige løsning. Se vores udvalg af muligheder for booking af din popunderholdning. Anmod om et uforpligtende tilbud. Vi kan svare på alle dine forespørgsler alle ugens syv dage.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!