1 filter
Sorter efter: Mest Relevante
Sangerinde Laura
100% match

Sangerinde Laura

3 anmeldelser

Bestil et brag af en liveoptræden af vores sangerinde Laura

Pris på forespørgsel
Ønsker du at booke et godt rockband? Lej et dygtigt rockband hos Evenses.
Rådgivning eller hjælp nødvendig?

7 dage om ugen er vi klar til at hjælpe dig via

Eller lad os ringe tilbage

Rockbands

Er du interesseret i at booke et rockband til din fest, fødselsdag eller bryllup? Book et rockband til dit bryllup, jubilæum eller festival hvis du gerne vil have en spektakulær fest. At leje et rock band er vejen til en vellykket begivenhed. På Evenses kan du leje et live rock band til din byfest eller privatfest. På denne hjemmeside finder du rockbands, som virkelig kan fyre op under dit event, de kan spille både god gammeldags rock 'n roll eller coverband musik så du kan få dit ønskede arrangement.​ Evenses kan tilbyde dig et bredt udvalg af musik grupper og musikere, der bookes dagligt til forskellige typer af fester, festivaler og arrangementer.

Et stykke historie om rockmusik

Sammenlignet med mange andre musikgenrer, såsom klassisk musik og forskellige latinamerikanske genrer, er rockmusik en relativt ung genre. Denne musik, der generelt er baseret på (elektriske) guitarer, bas og trommer, stammer fra USA i slutningen af ​​1940'erne takket være konvergensen af ​​forskellige musikalske tendenser og elementer fra den periode. Country og blues var meget populære på det tidspunkt, mens den elektriske guitar også blev introduceret. Mange af de første rockstjerner, såsom Chuck Berry, blev stærkt inspireret af bluesmusik, da de lavede den første rockmusik.

I begyndelsen af ​​tresserne lignede rockmusik allerede meget mere billedet af den genre, som vi forbinder med den i dag. Blandt andet havde Rolling Stones givet rock et mere oprørsk og kontroversielt image, og da 70'erne kom, var forskellige undergenrer af rockmusik blevet globale trends. Punkgenren blev også stor i den periode, ledet af populære bands som Sex Pistols og The Clash.

Da 1980'erne kom, mistede rockmusikken en smule popularitet, hovedsageligt på grund af den manglende innovation og kreativitet inden for genren. Dette gjorde plads til væksten af ​​undergenrer, herunder new wave rock fra bands som Depeche Mode og R.E.M. Rockmusik begyndte at bevæge sig igen mod det mere oprørske og afvigende image, som musikken havde i tresserne, og takket være denne tendens blev det en af ​​de mest populære typer musik blandt yngre mennesker og studerende.

Hardrock, fra bands som Puddle of Mud og Staind, alternativ rock, fra bands som Red Hot Chili Peppers og Foo Fighters, og bands som Linkin Park og Limp Bizkit blandede forskellige genrer med rockmusik og voksede til verdensberømte ensembler bagefter.

I løbet af de sidste to årtier har rockmusik fortsat udviklet sig gennem alternative rockbands som Coldplay og The White Stripes, mens bands som The Red Hot Chili Peppers stadig udfylder hele scener til deres koncerter. På trods af at rockmusikens historie stadig er ret ny, har genren været igennem meget siden 1940'erne. På kort tid er det blevet en af ​​de mest populære og mest lyttede til genrer i verden, og det har også sikret, at der er mange rockband at booke i Storbritannien til private fester og firmaarrangementer. Dette passer dig kun bedre som arrangør, da det betyder, at der garanteret er et rockband, der er perfekt til den lejlighed, du skal arrangere. Hos Evenses hjælper vi dig gerne med at finde det valg for dig.

Hvorfor det kan være en god idé at booke et rockband

At bestille et rockband kan være en god idé til en bred vifte af fester og begivenheder lige fra fødselsdage, festivaler og firmaarrangementer. Men hvis du stadig er i tvivl, vil vi nævne nogle få grunde til at reservere et rockband nedenfor.

Det bringer liv til festen

Som vi har skrevet før, er der mange forskellige typer rockmusik. Uanset hvilken genre du vælger, kan du stole på, at rockbandet giver liv til festen. Rockmusik inkluderer generelt guitarer, trommer og bas, og rytmen er ofte meget energisk. At bestille et rockband er den perfekte måde at få dine gæster til at synge med og på dansegulvet.

Rockmusik kan tilpasses til enhver slags publikum

En af de vigtigste faktorer, der skal tages i betragtning som arrangør af en fest eller begivenhed, er det publikum, du inviterer. Det fantastiske ved rockmusik er, at du kan finjustere bandet til de gæster, der vil være til stede. Hvis der for eksempel hovedsagelig er mennesker omkring halvtreds, kan et rockband i tendensen David Bowie og The Police være passende. Er der flere mennesker, der voksede op i halvfemserne? Derefter kan et rockband, der spiller musik fra bands som Red Hot Chili Peppers og Linkin Park, være en god idé. Med andre ord kan du ved at booke et rockband tilpasse festen til meget forskellige typer gæster.

Hvad Evenses kan gøre for dig

At booke et rockband behøver ikke være svært, bestemt ikke hvis du allerede ved mere eller mindre, hvilken slags begivenhed du skal arrangere, og hvilken slags rockmusik du vil høre. Så det er bestemt nyttigt at få en ret klar idé om det, i det mindste for dig selv, før du begynder at lede efter og booke et rockband. Ikke ethvert professionelt rockband passer til den type fest eller begivenhed, du organiserer.

Uanset om du organiserer et bryllup til din søn eller er midt i at organisere dette års firmadrink, kan det være sjovt at overraske dine gæster og booke et live rockband. Evenses har været aktiv i festplanlægningens verden i mange år, og vi har foretaget hundredvis af bookinger til rockband. Ved hjælp af søgemaskinen på vores hjemmeside kan du allerede starte din søgning efter det perfekte rockband, mens du også kan kontakte vores begivenhedsspecialister syv dage om ugen med spørgsmål om reservation af et rockband. Du kan altid nå dem ved at udfylde tilbudsformularen på hjemmesiden og sende den uden forpligtelse eller via e-mail eller telefon. Hos Evenses kan du antage, at vi sammen booker rockbandet, der passer perfekt til den fest eller begivenhed, du skal arrangere

Hvis du har nogle spørgsmål, bedes du kontakte en af vores venlige medarbejdere hos Evenses. Vi er tilgængelige 7 dage om ugen. Du kan også anmode om et tilbud på denne hjemmeside uden for forpligtelser.

Book et rockband til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller festival!

For at få flere oplysninger om omkostningerne til et rockband kan du anmode om et helt gratis tilbud. Dette indeholder omkostninger og den samlede pris, som Evenses opkræver for udlejning af hver band. Se længere nede for mere information og udlejning af rockbands til danske festivaler, bryllupper eller fødselsdag. Du kan også kontakte en af ​​vores professionelle medarbejdere for at høre mere.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores rockbands her.

Vil du have, at dit parti skal lykkes?

Uanset hvad din begivenhed eller fest er, er vi her for at gøre din specielle dag til en virkelig mindeværdig dag.