Filter: Bands

Rockbands

Er du interesseret i at booke et rockband til din fest, fødselsdag eller bryllup? Du lejer et rockband til dit bryllup, jubilæum eller festival hvis du gerne vil have en spektakulær fest. At leje et rock band er vejen til en vellykket begivenhed. På Evenses kan du leje et live rock band til din byfest eller privatfest. På denne hjemmeside finder du rockbands, som virkelig kan fyre op under dit event, de kan spille både god gammeldags rock 'n roll eller coverband musik så du kan få dit ønskede arrangement.​ Evenses kan tilbyde dig et bredt udvalg af musik grupper og musikere, der bookes dagligt til forskellige typer af fester, festivaler og arrangementer.... Mere information

Se muligheder nedenfor

main
...

Hvis du har nogle spørgsmål, bedes du kontakte en af vores venlige medarbejdere hos Evenses. Vi er tilgængelige 7 dage om ugen. Du kan også anmode om et tilbud på denne hjemmeside uden for forpligtelser.

Book et rockband til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller festival!

For at få flere oplysninger om omkostningerne til et rockband kan du anmode om et helt gratis tilbud. Dette indeholder omkostninger og den samlede pris, som Evenses opkræver for udlejning af hver band. Se længere nede for mere information og udlejning af rockbands til danske festivaler, bryllupper eller fødselsdag. Du kan også kontakte en af ​​vores professionelle medarbejdere for at høre mere.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores rockbands her.