Sorter efter: Mest Relevante
Sorter efter: Mest Relevante
Sangerinde Frederikke
100% match

Sangerinde Frederikke

En magisk og smukt optræden af vores sangerinde Frederikke
Sangerinde Frederikke Frederikke er en dansk sangerinde og sangskriver some har spillet koncerter rundt omkring i DK, bl.a. som op...
Mere information

5 (8 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Duo Hjeds & Frehr
100% match

Duo Hjeds & Frehr

Velkendt og nyere stemningsmusik med et strejf af RnB.
Unik musikalsk duo Mangler du dinner musik til din næste fest? Denne musikalske duo skaber en fantastisk stemning til alle livets fest...
Mere information

Pris på forespørgsel
Sangerinde Nanna
100% match

Sangerinde Nanna

En rørende, smuk og mindeværdig optræden med guitar af sangerinden Nanna
Sangerinde Nanna Nanna Larsen har optrådt i Go’aften og Go’morgen Danmark, Dansk Melodi Grand Prix og The Voice, -Dan...
Mere information

5 (3 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Singer Society
100% match

Singer Society

Book en af Singer Societys dygtige sangere
Singer Society er en sammenslutning af dygtige sangere og musikere med forskellige stilarter. Ønsker du klassisk eller rytmiske sangere, så kan Sin...
Mere information

Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Sangerinde

Sangerinde

Vil du booke en sangerinde til din begivenhed, fødselsdag, bryllup, jubilæum eller fest?

Evenses dygtige sangerinder kan bookes alt efter stilart, tænk på pop, blues, jazz, verdensmusik og klassiske sangtekster. Evenses tilbyder sangerinder ledsaget af en pianist, saxofonist eller en DJ.

Hvis du leder efter en kvindelig kunstner, der kan få gang i festen, så er en sangerinde med DJ et godt valg. Hvis du foretrækker nogen, der kun leverer baggrundsmusikken under en fødselsdag, kan du booke en sangerinde kombineret med en guitarist, det giver en meget afslappet atmosfære. Uanset hvilke kombination du vælger at booke, kan vores sangerinder garantere en uforglemmelig aften.

Hvad tilføjer en sangerinde til din fest eller begivenhed?

Uanset om det er din fødselsdagsfest, dit bryllup eller en drink med venner, så er underholdning en fantastisk tilføjelse til alle events. Bestemt, når du lægger meget tid og energi på at organisere den perfekte fest, vil du også have, at alle detaljerne er i orden. At booke en sangerinde som musikalsk indslag skaber liv i alle sammenhæng

Hvor romantisk ville det være at booke en professionel sanger som overraskelse, der kommer og synger jeres yndlingssange på din bryllupsdag? Eller hvor overrasket ville din datter være, når hendes fødselsdagsfest bliver lyst op med en sangerinde, der synger alle sangene fra Frozen for hende og hendes venner? Mulighederne er næsten uendelige. At bestille en sangerinde til din fest eller begivenhed har mange fordele og kan være det sidste strejf, du leder efter.

Book dygtig sangerinde fra Evenses.jpg

Passer det ind med en sangerinde?

Du er måske ikke helt sikker på om det skal være en sangerinde, der kommer og optræder til din fødselsdag, som overraskelse for et nært familiemedlem, bryllup, reception eller anden form for event. Lad os se om vi kan hjælpe dig lidt på vej. Hvad er det du ønsker, der skal ske til din begivenhed?

Hvis du for eksempel ønsker at skabe en hyggelig, afslappende lounge stemning, så kunne en sangerinde og en guitarist være en god idé eventuel en soul jazz sangerinde. Har du fået skrevet en lejlighedssang og vil have den præsenteret lidt anderledes end normalt? Så kunne en sangerinde levere sangen med en lille tale som du har skrevet, og synge for eller synge den alene. Vi skal nok tage kontakt til lokationen, hvor festen skal holdes og aftale nærmere. Det er altid godt at fortælle restaurationen om indslag, så de ikke lige har skåret alt kødet eller serveret isdesserten. Kommunikation er nøglen til et godt arrangement.

Skal det være dinnermusik til din fest, så kunne en sangerinde med pianist eller guitarist være passende. Skal der danses kan dinner duoen strikke et godt sæt sammen, med sange der passer til at I kan få brugt danseskoene. Det kunne også være et band eller en DJ med en sangerinde. Vi vil meget gerne hjælpe dig, så tag endelig kontakt til os ved at udfylde kontaktformularen eller ring til os, så vi kan få en snak om jeres arrangement.

Hvad kan Evenses gøre for dig, når du bestiller en sangerinde?

For folk, der aldrig har booket en kunstner før, kan det være lidt kompliceret at booke en sangerinde. Men når du får hjælp af en part, der har erfaring med at booke sangere, vil processen være problemfri. Evenses har koordineret utallige sangere til meget forskellige typer af begivenheder i løbet af årene, og vi er glade for at bruge den oplevelse til at hjælpe dig med at finde og booke den sangerinde, der bedst passer til din begivenhed.

På grund af vores omfattende erfaring har vi en bred vifte af dygtige sangere, der kan bookes til fester og begivenheder. I vores portefølje finder du sangere, der specialiserer sig i specifikke musikgenrer og typer af fester, lige fra klassisk, pop, soul, jazz og rock.

Evenses har hjulpet hundreder af mennesker med at organisere en fest eller begivenhed gennem årene, og vi elsker at se, når en fest viser sig nøjagtigt som håbet på, især hvis vi har været i stand til at gøre vores del.

Book en sangerinde til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller festival!

Ønsker du at booke en eller flere sangere til dit arrangement? Vi kan rådgive dig om, hvilken sangerinde fra vores udvalg af dygtige sangerinder, der er det bedste match til din fest. På den måde kan du garantere, at din aften bliver noget helt særligt. Du kan bede om at få et tilbud, der tager højde for alle omkostningerne. Evenses kan tilbyde dig en pris, inkl. alle omkostninger, således at du aldrig står tilbage med uforudsete udgifter.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores sangerinder her.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!