1 filter
Sorter efter: Mest Relevante
Dj med sangerinde
100% match

Dj med sangerinde

3 anmeldelser

Bestil en moderne DJ kombineret med en liveoptrædende sangerinde.

Pris på forespørgsel
Ønsker du at booke en sangerinde? Evenses Entertainment
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Sangerinde

Sangerinde

Vil du booke en sangerinde til din begivenhed, fødselsdag, bryllup, jubilæum eller fest?

Evenses tilbyder dig en unik kunstner til enhver lejlighed. Evenses dygtige sangerinder kan bookes alt efter stilart, tænk på pop, blues, jazz, verdensmusik og klassiske sangtekster. Du kan selvfølgelig altid booke en vokalist, der er kombineret med en pianist. Evenses tilbyder sangerinder ledsaget af en pianist, saxofonist eller en DJ.

Hvis du leder efter en kvindelig performer, der kan få gang i festen, så er en sangerinde med DJ et godt valg. Hvis du foretrækker nogen, der kun leverer baggrundsmusikken under en fødselsdag, kan du booke en sangerinde kombineret med en guitarist, det giver en meget afslappet atmosfære. Uanset hvilke kombination du vælger, at booke er du med en af vores sangerinder garanteret en uforglemmelig aften.

Hvad tilføjer en sangerinde til din fest eller begivenhed?

Uanset om det er en fødselsdagsfest, et bryllup eller en drink med venner, som arrangør ønsker du, at folk skal underholdes og altid se tilbage på det som en vidunderlig tid. Bestemt, når du lægger meget tid og energi på at organisere den perfekte fest, vil du også have, at alle detaljer skal være i orden. At booke en sangerinde til en liveoptræden kan være hovedtemaet for enhver begivenhed og sikre, at det bliver en vellykket begivenhed.

Hvor romantisk ville det være at booke en overraskelsessanger, der kommer for at synge dine yndlingssange på din bryllupsdag? Eller hvor overrasket ville din datter være, når hendes fødselsdagsfest bliver lyst op med en sangerinde, der synger alle sangene fra Frozen for hende og hendes venner? Mulighederne er næsten uendelige. At bestille en sangerinde til din fest eller begivenhed har mange positive sider og kan være det sidste strejf, du leder efter.

Book dygtig sangerinde fra Evenses.jpg

Passer det ind med en sangerinde?

Du er måske ikke helt sikker på om det skal være en sangerinde, der kommer og optræder til din fødselsdag, som overraskelse for et nært familiemedlem, bryllup, reception eller anden form for event. Lad os se om vi kan hjælpe dig lidt på vej. Hvad er det du ønsker, der skal ske til din begivenhed? Hvis du for eksempel ønsker at skabe en cosy, afslappende lounge stemning, så kunne en sangerinde og en guitarist være en god idé eventuel en soul jazz sangerinde, der selvfølgelig også synger de store pop hits, men lige tilføjer lidt jazz og soul til numrene. Har du fået skrevet en lejlighedssang og gerne vil have den præsenteret lidt anderledes end normalt? Så kunne en sangerinde levere sangen med en lille tale som du har skrevet og synge for eller synge den alene. Du kan selvfølgelig også få en sangerinde til at synge et par numre som overraskelse for hovedpersonen. Dette fungere rigtig fint uanset om det er en konfirmand, brudepar eller bare gommen eller bruden, fødselaren eller jubilaren. Vi skal nok tage kontakt til lokationen, hvor festen skal holdes og aftale nærmere. Det er altid godt at fortælle restaurationen om indslag, så de ikke lige har skåret alt kødet eller serveret isdesserten. Kommunikation er nøglen til et godt arrangement. Skal det være dinnermusik til din fest, så kunne en sangerinde med pianist eller guitarist være passende. Skal der danses kan dinner duoen strikke et godt sæt sammen, så i kan få brugt danseskoene. Det kunne også være et band eller en DJ med en sangerinde. Vi vil meget gerne hjælpe dig, så tag endelig kontakt til os ved at udfylde kontaktformularen eller ring til os, så vi kan få en snak om jeres arrangement.

Hvad koster det at booke en sangerinde?

Evenses arbejder med professionelle sangere og du vil derfor kunne finde billigere tilbud andre steder. Vi har nøje udvalgt musikere og artisterne som vi samarbejder med. Er du i tvivl om hvilken sangerinde eller hvilke numre hun skal synge? Det skal du slet ikke bekymre dig om. Sammen med sangerinden sørger vi for at finde de bedste sange til lige din begivenhed. Skal du holde en temafest og ønsker at booke noget underholdning, der forstærker temaet, så kunne en sangerinde sørge for den rette musik til temaet. Skal en sangerinde forstærke discofesten med de gode 80'er numre og med et flot disco outfit? Står temaet på James Bond eller casino tema, ås ville en sangerinde i en gallakjole passe perfekt ind. Har du specifikke ønsker til hvad en sangerinde skal have på eller hvilke sange, der skal synges, så endelig kontakt os i god tid.

For eksempel er det ubestrideligt, at levende handlinger giver en begivenhed en vis energi og livlighed. Uanset om det er et kor, der ledsager en ceremoni i baggrunden eller en sjælfuld sangerinde, der sørger for, at folk kommer på dansegulvet, tilføjer en live-handling i sidste ende noget ekstra til lejligheden. Der er et par elementer, som du kan tilføje til en fest, der direkte påvirker atmosfæren på en positiv måde. At bestille den rigtige sangerinde er en god måde at gøre din fest eller begivenhed uforglemmelig, både for dig selv og for de mennesker, du har inviteret.

En anden stor fordel ved at booke en professionel sangerinde er, at hun helt sikkert vil have erfaring med at optræde ved forskellige typer arrangementer. Af den grund tilbyder søgemaskinen på vores hjemmeside også muligheden for at filtrere søgeresultater baseret på den type begivenhed, du skal organisere, når du søger efter en sangerinde. Der er kunstnere, der specialiserer sig i bestemte typer af begivenheder, såsom bryllupper eller børnefester, og disse oplysninger kan hjælpe dig med at træffe et valg. Det gode ved at arbejde med en erfaren sangerinde er, at hun ofte har måder at få sin optræden til din fest til at skille sig ud bedre. Tænk for eksempel på bestemte sange, som du gerne vil have med at udføre eller scenen, hun optræder på.

Bortset fra den type fest, du organiserer, og den musikgenre, du vil høre der, er det meget vigtigt, at sangerinden passer til den stemning, der følger med temaet og publikum. Med andre ord er det vigtigt, at den sangerinde, du vælger, kan give energi fra arrangementet og udføre på en måde, der vil gavne atmosfæren. Du kan finde ud af mere om dette aspekt af en sangerinde med hjælp fra anmeldelser fra folk, der allerede har set kunstneren optræde. Ved at booke en sangerinde, der ved, hvad festen har brug for, og hvad gæsterne ønsker, kan du gøre det til en uforglemmelig begivenhed.

Når gæsterne keder sig til en fest, ved du, at du ikke gjorde nok for at gøre begivenheden speciel. En smule live underholdning er generelt en garanti for en sjov og spændende begivenhed. Ved at lade en sangerinde synge live rockklassikere fra halvfjerdserne eller svinge samba-sange fra Brasilien, kan du antage, at dine gæster ikke keder sig under festen. At reservere en sangerinde kan repræsentere en stor merværdi og anbefales efter vores mening stærkt til de fleste fester!

Hvad kan Evenses gøre for dig, når du bestiller en sangerinde?

Bestemt for folk, der aldrig har booket en kunstner før, kan det være lidt kompliceret at booke en sangerinde. Men når du får hjælp af en part, der har erfaring med at booke sangere, vil processen være problemfri. Evenses har reserveret utallige sangere til meget forskellige typer af begivenheder i de senere år, og vi er glade for at bruge den oplevelse til at hjælpe dig med at finde og booke den sangerinde, der bedst passer til din begivenhed. Vi kan hjælpe dig ved at gå igennem de muligheder, vi har til rådighed, og give råd om, hvilke handlinger der er mere passende til din begivenhed. På den måde er du ikke alene, og du kan også stole på ekspertisen hos vores bookere og underholdningsspecialister.

På grund af vores omfattende erfaring og viden har vi en bred vifte af sangere, der kan bookes til fester og begivenheder. I vores portefølje finder du sangere, der specialiserer sig i specifikke musikgenrer og typer af fester, lige fra klassisk, pop, soul, jazz og rock. Vi arbejder også regelmæssigt med forskellige solister, der optræder med en guitar, klaver eller endda en harpe. Disse muligheder giver dig som arrangør lidt flere valgmuligheder, når det kommer til at organisere dit arrangement.

Book en international sangerinde hos Evenses

Du kan selvfølgelig gå et skridt videre, når du booker en sangerinde og gå efter en kunstner, der mere er en international sangerinde. Takket være vores mange års arbejde i branchen har vi siden opbygget et bredt netværk blandt de mere berømte kunstnere i Holland, Belgien, Tyskland og Storbritannien Ved at booke en berømt sangerinde kan du være sikker på at der vil blive snakket om din fest bagefter, fordi det ikke er hver dag, man kan opleve en forestilling af en berømt kunstner live i en mere intim omgivelser.

Uanset hvad du har brug for og leder efter, hjælper vi dig gerne med at finde den perfekte sangerinde til dit arrangement. Du kan nå os syv dage om ugen, både via tilbudsformularen på hjemmesiden og via e-mail og telefon, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål om reservation af en sangerinde. Du kan også starte din søgning efter den ideelle handling selv ved at bruge vores søgemaskine og tage dig tid til at læse anmeldelserne af hver sangerinde på vores hjemmeside. Disse er fra mennesker, der allerede har arbejdet med den pågældende sangerinde eller fra folk, der har set hende optræde før.

Evenses har hjulpet hundreder af mennesker med at organisere en fest eller begivenhed gennem årene, og vi elsker at se, når en fest viser sig nøjagtigt som håbet på, især hvis vi har været i stand til at gøre vores del.

Book en sangerinde til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller festival!

Ønsker du at booke en af vores dygtige sangerinder? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke sangerinde, der er det bedste match til din fest. Du kan bede om at få et tilbud, der tager højde for alle omkostningerne. Evenses kan tilbyde dig en pris, inkl. alle omkostninger, således at du aldrig står tilbage med uforudsete udgifter.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores sangerinder her.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.