1 filter
Sorter efter: Mest Relevante
The Soul Company
100% match

The Soul Company

4 anmeldelser

Skru tiden tilbage til dengang musikken for alvor havde soul!

36000 kr - 57600 kr
Sangerinde Laura
100% match

Sangerinde Laura

3 anmeldelser

Bestil et brag af en liveoptræden af vores sangerinde Laura

Pris på forespørgsel
Ønsker du at booke en sangerinde? Evenses Entertainment
Rådgivning eller hjælp nødvendig?

7 dage om ugen er vi klar til at hjælpe dig via

Eller lad os ringe tilbage

Sangerinde

Vil du booke en sangerinde til din fødselsdag, bryllup, jubilæum eller fest?

Evenses tilbyder dig en unik kunstner til enhver lejlighed. En af vores dygtige sangerinder kan bookes i forskellige stilarter, tænk på pop, blues, jazz, verdensmusik og klassiske sangtekster. Du kan selvfølgelig altid leje en vokalist, der er kombineret med en ledsager på klaver. Evenses tilbyder sangerinder der kan være ledsaget af en pianist, saxofonist eller en DJ.

Hvis du leder efter en kvindelig performer der kan gøre din lejlighed til en rigtig fest, så er en sangerinde med DJ et godt valg. Hvis du foretrækker nogen, der kun leverer baggrundsmusikken under en fødselsdag, kan du booke en sangerinde kombineret med en guitarist, det giver en meget afslappet atmosfære. Uanset hvilke kombination du vælger, at booke er du med en af vores sangerinder garanteret en uforglemmelig aften.

Hvad tilføjer en sangerinde til din fest eller begivenhed?

Uanset om det er en fødselsdagsfest, et bryllup eller en drink med venner, som arrangør ønsker du, at folk skal underholdes og altid se tilbage på det som en vidunderlig tid. Bestemt, når du lægger meget tid og energi på at organisere den perfekte fest, vil du også have, at alle detaljer skal være i orden. At booke en sanger til en liveoptræden kan være hovedtemaet for enhver begivenhed og sikre, at det bliver en vellykket lejlighed.

Hvor romantisk ville det være at booke en overraskelsessanger, der kommer for at spille nogle af dine yndlingssange på din bryllupsdag? Eller hvor overrasket ville din datter være, når hendes fødselsdagsfest bliver lyst op med en sanger, der synger alle sangene fra Frozen for hende og hendes venner? Indstillingerne er næsten uendelige. At bestille en sanger til din fest eller begivenhed har mange positive sider og kan være det sidste strejf, du leder efter.

For eksempel er det ubestrideligt, at levende handlinger giver en begivenhed en vis energi og livlighed. Uanset om det er et kor, der ledsager en ceremoni i baggrunden eller en sjælfuld sanger, der sørger for, at folk kommer på dansegulvet, tilføjer en live-handling i sidste ende noget ekstra til lejligheden. Der er et par elementer, som du kan tilføje til en fest, der direkte påvirker atmosfæren på en positiv måde. At bestille den rigtige sanger er en god måde at gøre din fest eller begivenhed uforglemmelig, både for dig selv og for de mennesker, du har inviteret.

En anden stor fordel ved at booke en professionel kvindelig sanger er, at hun helt sikkert vil have erfaring med at optræde ved forskellige typer arrangementer. Af den grund tilbyder søgemaskinen på vores hjemmeside også muligheden for at filtrere søgeresultater baseret på den type begivenhed, du skal organisere, når du søger efter kvindelige sangere. Der er kunstnere, der specialiserer sig i bestemte typer af begivenheder, såsom bryllupper eller børnefester, og disse oplysninger kan hjælpe dig med at træffe et valg. Det gode ved at arbejde med en erfaren sangerinde er, at hun ofte har måder at få sin optræden til din fest til at skille sig ud bedre. Tænk for eksempel på bestemte sange, som du gerne vil have med at udføre eller scenen, hun optræder på.

Bortset fra den type fest, du organiserer, og den musikgenre, du vil høre der, er det meget vigtigt, at sangeren passer til den stemning, der følger med temaet og publikum. Med andre ord er det vigtigt, at den sanger, du vælger, kan give energi fra arrangementet og udføre på en måde, der vil gavne atmosfæren. Du kan finde ud af mere om dette aspekt af en sanger med hjælp fra anmeldelser fra folk, der allerede har set kunstneren optræde. Ved at booke en sanger, der ved, hvad festen har brug for, og hvad gæsterne ønsker, kan du gøre det til en uforglemmelig begivenhed.

Når gæsterne keder sig på en fest, ved du, at du ikke gjorde nok for at gøre begivenheden speciel. En smule live underholdning er generelt en garanti for en sjov og spændende begivenhed. Ved at lade en sanger synge live rockklassikere fra halvfjerdserne eller svinge samba-sange fra Brasilien, kan du antage, at dine gæster ikke keder sig under festen. At reservere en sanger kan repræsentere en stor merværdi og anbefales efter vores mening stærkt til de fleste fester!

Hvad kan Evenses gøre for dig, når du bestiller en sanger?

Bestemt for folk, der aldrig har booket en kunstner før, kan det være lidt kompliceret at booke en sanger. Men når du får hjælp af en part, der har erfaring med at booke sangere, vil processen være problemfri. Evenses har reserveret utallige sangere til meget forskellige typer af begivenheder i de senere år, og vi er glade for at bruge den oplevelse til at hjælpe dig med at finde og booke den sanger, der bedst passer til din begivenhed. Vi kan hjælpe dig ved at gå igennem de muligheder, vi har til rådighed, og give råd om, hvilke handlinger der er mere passende til din begivenhed. På den måde er du ikke alene, og du kan også stole på ekspertisen hos vores bookere og underholdningsspecialister.

På grund af vores omfattende erfaring og viden har vi en bred vifte af sangere, der kan bookes til fester og begivenheder. I vores portefølje finder du sangere, der specialiserer sig i specifikke musikgenrer og typer af fester, lige fra klassisk, pop, soul, jazz og rock. Vi arbejder også regelmæssigt med forskellige solister, der optræder med en guitar, klaver eller endda en harpe. Disse muligheder giver dig som arrangør lidt flere valgmuligheder, når det kommer til at organisere dit arrangement.

Du kan selvfølgelig gå et skridt videre, når du booker en sanger og gå efter en kunstner, der mere er en international handling. Takket være vores mange års arbejde i branchen har vi siden opbygget et bredt netværk blandt de mere berømte kunstnere i Holland, Belgien, Tyskland og Storbritannien Ved at booke en berømt sanger kan du være sikker på at der vil blive snakket om din fest bagefter, fordi det ikke er hver dag, man kan opleve en forestilling af en berømt kunstner live i en mere intim omgivelser.

Uanset hvad du har brug for og leder efter, hjælper vi dig gerne med at finde den perfekte sanger til dit arrangement. Du kan nå os syv dage om ugen, både via tilbudsformularen på hjemmesiden og via e-mail og telefon, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål om reservation af en sanger. Du kan også starte din søgning efter den ideelle handling selv ved at bruge vores søgemaskine og tage dig tid til at læse anmeldelserne af hver sanger på vores hjemmeside. Disse er fra mennesker, der allerede har arbejdet med den pågældende sangerinde eller fra folk, der har set hende optræde før.

Evenses har hjulpet hundreder af mennesker med at organisere en fest eller begivenhed gennem årene, og vi elsker at se, når en fest viser sig nøjagtigt som håbet på, især hvis vi har været i stand til at gøre vores del.

Book en sangerinde til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller festival!

Ønsker du at booke en af vores dygtige sangerinder? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke sangerinde, der er det bedste match til din fest. Du kan bede om at få et tilbud, der tager højde for alle omkostningerne. Evenses kan tilbyde dig en pris, inkl. alle omkostninger, således at du aldrig står tilbage med uforudsete udgifter.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores sangerinder her.

Vil du have, at dit parti skal lykkes?

Uanset hvad din begivenhed eller fest er, er vi her for at gøre din specielle dag til en virkelig mindeværdig dag.