1 filter
Sorter efter: Mest Relevante
DJ og Saxofonist
100% match

DJ og Saxofonist

4 anmeldelser

Fantastisk show med en DJ og en live saxofonist!

Pris på forespørgsel
DJ 2night
100% match

DJ 2night

3 anmeldelser

DJ Show med vores allround DJ, med tilhørende professionelt lys og lyd.

6000 kr - 11000 kr
Vinyl DJ 'Vintage'
100% match

Vinyl DJ 'Vintage'

3 anmeldelser

Vinyl DJ’en ”Vintage” bruger gamle LP'er og bærer dig rundt på en musikalsk rejse.

Pris på forespørgsel
Alsidig Lounge DJ
100% match

Alsidig Lounge DJ

3 anmeldelser

Jazz og Lounge DJ Erase tilbyder stilfuld musikalsk akkompagnement

Pris på forespørgsel
Book en DJ til din fest! Kontakt Evenses nu for muligheder!
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

DJs

Fordelen ved at leje en DJ til dit arrangement er, at dette giver en helt anden oplevelse. Med en DJ er det muligt at sætte gang i dansegulvet med god musik, hvilket er med til at skabe den atmosfære, som du ønsker.

Du har mulighed for at leje en DJ til flere typer af arrangementer og fester, da du kan vælge mellem forskellige stilarter, herunder en all-round DJ, en lounge DJ, DJ og saxofonist eller andet. Hos Evenses er der rig mulighed for at finde en, der passer til dine behov og ønsker.

Hjælp til at finde den rette DJ

Står du for planlægningen af et kommende arrangement, hvor du vil have musik til festen, der sent glemmes? Evenses kan i så fald hjælpe dig, da vi arbejder sasmmen med adskillige dygtige DJs, og har flere års erfaring med at matche djs med fester.

Hvad end du ønsker en DJ til at spille Danmarks største hits eller en DJ til at spille de største hits fra 80'erne, er det muligt. Hos Evenses kan du få skræddersyet et tilbud, hvor DJen spiller musik der er tilpasset dine behov og ønsker, så du får et uforglemmeligt arrangement.

Evenses dj (1).jpg

Hvorfor skal du booke en DJ til dit arrangement?

Som arrangør vil du ikke se dine gæster kede sig efter en time, så derfor er det vigtigt, at du underholder dem. Her kan en live DJ være en god løsning, da en erfaren DJ kan finde den rigtige stemning frem til dit arrangement, og få dine gæster ud på dansegulvet.

En live DJ kan medbringe et lyd og lys til festen, så den festlige stemning fra et diskotek skabes. Ved at leje en live DJ sørger du således for, at musikken konstant tilpasses atmosfæren, så gæsterne ikke keder sig.

Fordelen ved at leje en DJ gennem Evenses

En fordel ved at leje en DJ gennem Evenses er, at du kan sætte dit personlige præg på festen. Vores DJs kan spille de sange, som du ønsker, så sætlisten til festen løbende kan tilpasses.

Dette er blandt andet nyttigt, hvis du eller dine gæster kommer i tanke om en specifik sang, som ikke kan undværes.

Endvidere er en fordel ved at leje en DJ gennem Evenses, at du undgår en masse potentiel stress. Uanset hvilken fest du arrangerer, er der ofte adskillige elementer, der skal organiseres. Med en DJ fra Evenses behøver du ikke længere at bekymre dig om musikken, da en professionel DJ ved, hvordan gæsterne skal underholdes.

Evenses bongotromme (1).jpg

Lej en DJ til din fødselsdagsfest, studenterfest, firmafest eller andet

Som et professionelt underholdningsbureau arbejder vi med et bredt udvalg af DJs, der er egnede til adskillige former for arrangementer og fester. Hvad end du planlægger et bryllup eller en fødselsdag, kan vores eventspecialister hjælpe dig med at finde den ideelle mulighed til dit arrangement.

Hos Evenses foreslår vi, at du lejer en DJ hos en virksomhed med erfaring inden for dette område. Evenses har arrangeret adskillige DJs til forskellige arrangementer i årevis, og derfor er vores eventspecialister erfarne i forhold til at finde den perfekte DJ.


Ønsker du hjælp til at leje en DJ, så er vores eventspecialister klar til at hjælpe dig. Hvis du har specifikke ønsker bedes du udfylde kontaktformularen, så vi kan kontakte dig med et uforpligtende tilbud. Såfremt du har spørgsmål eller ønsker vejledning, er du velkommen til at kontakte os over e-mail eller telefon.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.