Sorter efter: Mest Relevante
Sorter efter: Mest Relevante
DJ og Saxofonist
100% match

DJ og Saxofonist

Fantastisk show med en DJ og en live saxofonist!
Denne optræden kombinerer det bedste fra begge verdener, en fantastisk præstation fra en live saxofonist sammen med en DJ der tilpasser sig mu...
Mere information

4,5 (4 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Screen Shot 2020-10-06 at 14.47.47.png
1/6
DJ 2night
DJ 2night
100% match

DJ 2night

DJ Show med vores allround DJ, med tilhørende professionelt lys og lyd.
Vores allround DJ Show er leveret med en all-round DJ, professionel DJ, lydudstyr og et fantastisk lysshow! Alle vores ...
Mere information

4,4 (3 anmeldelser)
6000 kr - 11000 kr
Lej Vinyl DJ 'Vintage' til din fest
100% match

Lej Vinyl DJ 'Vintage' til din fest

Vinyl DJ’en ”Vintage” bruger gamle LP'er til at tage dig med på en musikalsk rejse.
Med charmen fra ​​ægte vinylplader er dette DJ-show en komplet pakke fra en erfaren DJ, der medbringer egen...
Mere information

4,5 (2 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Alsidig Lounge DJ
100% match

Alsidig Lounge DJ

Jazz og Lounge DJ Erase tilbyder stilfuld musikalsk akkompagnement
Stilfuld lounge, jazz og baggrundsmusik til dit middagsselskab, reception, fest eller event. DJ 'Erase' er perfekt til alle ...
Mere information

4,4 (3 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Book en DJ til fest gennem Evenses

Fordelen ved at leje en DJ til dit arrangement er, at dette giver en helt anden oplevelse. Med en DJ er det muligt at sætte gang i dansegulvet med god musik, hvilket er med til at skabe den atmosfære, som du ønsker.

Du har mulighed for at leje en DJ til flere typer af arrangementer og fester, da du kan vælge mellem forskellige stilarter, herunder en all-round DJ, en lounge DJ, DJ og saxofonist eller andet. Hos Evenses er der rig mulighed for at finde en dj, der passer til dine behov og ønsker.

Hjælp til at finde den rette DJ

Står du for planlægningen af et kommende arrangement, hvor du vil have musik til festen, der sent glemmes? I så fald kan Evenses hjælpe dig, da vi arbejder sammen med adskillige dygtige DJs, og har flere års erfaring med at matche djs med fester.

Hvad end du ønsker en DJ til at spille Danmarks største hits eller en DJ til at spille de største hits fra 80'erne, er det muligt. Hos Evenses kan du få skræddersyet et tilbud, hvor DJen spiller musik der er tilpasset dine behov og ønsker, så du får et uforglemmeligt arrangement.

dk_Evenses dj (1) (1).jpg

Hvorfor skal du booke en DJ til dit arrangement?

Som arrangør vil du ikke se dine gæster kede sig efter en time, så derfor er det vigtigt, at du underholder dem. Her kan en live DJ være en god løsning, da en erfaren DJ kan spille den helt rigtige musik til dit arrangement, som sætter gang i festen.

En live DJ kan medbringe et lyd og lys til festen, så den festlige stemning fra et diskotek skabes. Ved at leje en live DJ sørger du således for, at musikken konstant tilpasses atmosfæren, så gæsterne ikke keder sig.

Fordelen ved at leje en DJ gennem Evenses

En fordel ved at leje en DJ gennem Evenses er, at du kan sætte netop dit personlige præg på festen. Vores DJs kan spille de sange, som du ønsker, så sætlisten til festen løbende kan tilpasses, hvilket bidrager til den gode oplevelse.

Dette er blandt andet nyttigt, hvis du eller dine gæster kommer i tanke om en specifik sang, som ikke kan undværes.

Endvidere er en fordel ved at leje en DJ gennem Evenses, at du undgår en masse potentiel stress. Uanset hvilken fest du arrangerer, er der ofte en masse poster, der skal organiseres. Med en DJ fra Evenses behøver du ikke længere at bekymre dig om musikken, da en professionel DJ ved, hvordan gæsterne skal underholdes.

dk_Evenses bongotromme (1) (1).jpg

Lej en DJ til din fødselsdagsfest, studenterfest, firmafest eller andet

Som et professionelt underholdningsbureau arbejder vi med et bredt udvalg af DJs, der er egnede til adskillige former for arrangementer og fester. Hvad end du planlægger et bryllup eller en fødselsdag, kan vores eventspecialister hjælpe dig med at finde den ideelle mulighed til dit arrangement.

Hos Evenses foreslår vi, at du lejer en DJ hos en virksomhed med erfaring inden for dette område. Evenses har booket adskillige DJs til forskellige arrangementer i årevis, og derfor er vores eventspecialister erfarne i forhold til at finde den perfekte DJ.

Er det muligt at tilpasse playlisten til mine ønsker?

Ja, selvføgeligt er det det. Vores DJs er meget åbne overfor dine ønsker, og foretrækker at du giver dem en referenceramme, som de kan lave playlisten ud fra. De er generelt også åbne over for ønsker i løbet af festen.

Hvor længe bør saxofonister og DJs spille sammen?

Vi anbefaler, at saxofonisten spiller med DJen i 2-3 timer. Hvis saxofonisten spiller mindre, når I næsten ikke at nyde det, hvorimod at længere end 3 timer går hen og bliver lidt for meget i længden.

Skal vi selv have noget udstyr klar til DJen?

Niks. Medmindre i har nogen meget konkrete særønsker sørger vores DJs selv for alt hvad der hedder højtalere, lyd og lys.


Ønsker du hjælp til at leje en DJ, så er vores eventspecialister klar til at hjælpe dig. Hvis du har specifikke ønsker bedes du udfylde kontaktformularen, så vi kan kontakte dig med et uforpligtende tilbud. Såfremt du har spørgsmål eller ønsker vejledning, er du velkommen til at kontakte os over e-mail eller telefon.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!