Sorter efter: Mest Relevante
Sorter efter: Mest Relevante
Alsidig Lounge DJ
100% match

Alsidig Lounge DJ

Jazz og Lounge DJ Erase tilbyder stilfuld musikalsk akkompagnement
Stilfuld lounge, jazz og baggrundsmusik til dit middagsselskab, reception, fest eller event. DJ 'Erase' er perfekt til alle ...
Mere information

4,8 (8 Anmeldelser)
7500 kr - 10500 kr
Dansk Party Band
100% match

Dansk Party Band

Book Dansk Party Band - greatest hits der sætter gang i enhver fest!
Et af Danmarks fedeste partybands! Ønsker du at booke et band, der kan skabe en festlig stemning og få alle med på danse...
Mere information

5 (4 Anmeldelser)
23000 kr - 30000 kr
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Book specielle DJs til dit event

Er du ved at planlægge en fest, men står og mangler en DJ? Ønsker du at gøre noget specielt ud af dit arrangement? Så hyr speciel DJ, som kan tilføre noget ekstra til dit event. Uanset hvilke specielle ønsker du har til din DJ, så har vi de helt rigtige dj s til din fest.

Hvad er en speciel DJ?

Af specielle DJs er det blandt andet muligt at leje en mobil DJ, en vinyl DJ eller et silent disco. Alle disse muligheder bidrager med noget ekstra, hvilket kan gøre dit kommende arrangement mindeværdigt, sjovt og unikt. Med en speciel DJ vil dine gæster få en oplevelse for livet, da dette sjældent opleves.

Book en DJ, som opfylder alle dine ønsker og passer til netop din fest. Vores DJs har års erfaring, og kan spille til dit event hele aftenen. Selvom det er specielle DJs, så kan de spille flere forskellige slags musik.

Uanset om du er på jagt efter en DJ til bryllup, DJ til din fest eller hvad end du er ved at planlægge, så kan det være en god ide at booke en som kan spille god musik hele natten. Det er kun fantasien, der sætter grænser, da vores DJs er fleksible og åbne over for diverse ønsker. Du kan endda tilføje lyd og lys, som gør aften til en ekstra særlig aften.

bastien-plu-L7tCXHROaPs-unsplash (1).jpg

Lej en vinyl DJ

En vinyl DJ er det perfekte valg, hvis du drømmer om en DJ med klassiske vinylplader, som vender plader på DJ pulten som i 80’erne. Det specielle ved en vinyl DJ er, at det afspejler en anden tid. Her kommer musikken fra en unik samling af plader, hvilket ikke opleves særlig tit. Med musik på vinyl vil du og dine gæster opleve en speciel stemning, da vinylens lyd tilfører arrangementet en charme.

Lej en mobil DJ

En mobil DJ er fordelagtig, hvis du planlægger et arrangement i bevægelse. Med en mobil DJ kan pulten nemt flyttes og placeres nye steder, hvilket er ideelt til en fest eller reception i bevægelse.
Med en mobil DJ er der små hjul under pulten, hvilket er en DJs vigtigste udstyr. Med hjul under pulten kan vores DJ spille hvor som helst, hvorfor mulighederne er mange.

Lej et silent disco

Et silent disco er ideelt, hvis du ønsker at overraske dine gæster med et sjovt indslag. Med et silent disco afspilles musikken gennem hovedtelefoner, hvorfor du og dine gæster har mulighed for at lytte til hver sin musik.

Et silent disco passer til adskillige aldre og arrangementer, da både børnefesten, studenterfesten, bryllupsfesten og firmafesten kan få glæde af denne unikke oplevelse.

livemusik. Lej DJ.png

Hjælp til at finde en speciel DJ

Leder du efter en speciel DJ, der kan sætte gang i festen? I så fald kan vi hjælpe dig med at finde en, som kan sætte gang i dansegulvet. Hvad end du ønsker Danmarks største hits, danske klassiske sange fra Kim Larsen eller Sanne Salomonsen eller festlige sange fra Justin Bieber eller Dua Lipa, er det muligt.

Vi ønsker, at du kan tilføre dit personlige præg, og vi vil hjælpe dig med at finde en speciel DJ med udgangspunkt i dit arrangement.

Book en speciel DJ til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller event!

Vi har mange forskellige DJs til fest, og helt sikkert en som passer til dit arrangement. Vi har mange forskellige dygtig DJ, og du kan leje en DJ, som er lige efter dine ønsker. Du kan booke specielle DJs hos os, som spiller musik for dig og dine gæster, så I ikke kan stå stille. Book en DJ til dit event hos Evenses.

Hvis du ønsker at tilføre endnu mere til dit arrangement, så kan vi også hjælpe dig med dette. Det kan f.eks. være en foodtruck eller en cocktailbar.

Ønsker du at booke en af vores specielle DJs? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilken DJ, der er det bedste match til din fest. Vi har et bredt sortiment af DJs og vi vil gøre alt for at hjælpe dig og finde den rette til dit event.

Du kan se nærmere på hele vores udvalg af specielle DJs her.

Hvad koster en speciel DJ?

Det kommer an på hvilken slags speciel DJ du ønsker at booke. Derudover afhænger prisen bl.a. hvor i landet dit event finer sted, hvor mange der deltager og hvor længe du ønsker den specielle DJ skal være til stede.

Hvilke slags events passer en speciel DJ til?

En speciel DJ kan passe til mange forskellige events, og det er kun din egen fantasi, der sætter grænser. Det kan være en vinyl DJ til en jubilæumsfest, silent disco til fødselsdagsfest eller et mobil diskotek til en byfest.Er det muligt at tilpasse playlisten til mine ønsker?

Ja, selvfølgeligt er det det. Vores DJs er meget åbne overfor dine ønsker, og foretrækker at du giver dem en referenceramme, som de kan lave playlisten ud fra. De er generelt også åbne over for ønsker i løbet af festen.

Hvor længe bør saxofonister og DJs spille sammen?

Vi anbefaler, at saxofonisten spiller med DJ'en i 2-3 timer. Hvis saxofonisten spiller mindre, når I næsten ikke at nyde det, hvorimod at længere end 3 timer går hen og bliver lidt for meget i længden.

Skal vi selv have noget udstyr klar til DJ'en?

Niks. Medmindre i har nogle meget konkrete sær ønsker sørger vores DJs selv for alt hvad der hedder højtalere, lyd og lys.

Hvad er inkluderet i prisen?

Alt, hvad der er nødvendigt for et succesfuldt event, er inkluderet som standard. Så prisen er alt inklusive, og der er ingen ekstra omkostninger. Der er inkluderet:

 • Screenet, Professionel underholdning
 • Penge tilbage garanti
 • Rejseudgifter
 • MOMS
 • Alternativer i tilfælde af sygdom
 • Online ønskeliste
 • Personlig event manager
 • 24/7 kundeservice
 • Montering og demontering (hvis nødvendigt)
 • Lys- og lydteknik (hvis nødvendigt)
 • Andet nødvendigt udstyr (hvis nødvendigt)
Hvordan fastsættes prisen?

Prisen afhænger hovedsageligt af følgende faktorer:

 • Den ønskede varighed af forestillingen
 • Rejsetid og rejseomkostninger
 • Eventuel belysning og/eller lydteknologi
 • Eventuel vente- og forberedelsestid
 • Gruppens størrelse
 • Kendskab til ønskede akt.

I sidste ende er hver eneste begivenhed unik. Derfor vil vi med glæde drøfte dine behov på forhånd og derefter lave et passende skræddersyet forslag.

Hvordan garanteres kvaliteten af underholdningen?

Et specialuddannet team foretager forudgående screening af vores underholdning. Her ser vi på:

 • Erfaring
 • Uddannelse
 • Forholdet mellem pris og kvalitet
 • Repræsentativitet
 • Originalitet
 • Pålidelighed med hensyn til overholdelse af aftaler

Hvad kan vi ellers holdes op på?

 • Alle numre præsenteres ved hjælp af demoer og liveoptrædener.
 • Personlig introduktion, før leverandører kan optræde på vegne af Evenses
 • Vores leverandører har også en online portal, hvor de til enhver tid kan se alle oplysninger og krav til din booking.
 • Vi ringer og sms'er til leverandørerne før bookingen for at få et sidste tjek
 • Vi arbejder kun med leverandører, som vi selv står bag, og som opfylder vores kvalitetsstandarder. I alle andre tilfælde vises de ikke på vores hjemmeside.
 • Da vi har været i branchen i næsten 15 år, har vi et godt langsigtet samarbejde med næsten alle vores leverandører.
Hvad er processen for en booking?

Vores opgave er at aflaste dig fuldstændigt, så du kan læne dig tilbage og i sidste ende få en vellykket fest. Hvordan sker det så? Sådan her:

 1. Se på vores websted, og vælg den underholdning, du kan lide. Svært at vælge? Kontakt vores team, så hjælper vi dig med at finde den rigtige løsning
 2. Du vil modtage et uforpligtende tilbud. Passer den ikke helt til dine behov? Skriv til os, så vil vi forsøge at justere det. Er forslaget efter din smag? Derefter kan du angive, at du ønsker at reservere.

Alt administrativt går som en drøm:

 1. Du kan indsende dine ønsker og andre oplysninger online.
 2. Vi laver en aftale og fakturerer, det kan altsammen betales og underskrives online.
 3. Vi planlægger al underholdningen korrekt, første gang.
 4. Vi kontakter dig kort før reservationen, for at tjekke op.
 5. Vi er klar til at gøre din begivenhed noget helt særligt!!
Hvordan kan jeg annullere?

Ønsker du at aflyse eventet? Kontakt os venligst, så vil vi forsøge at løse problemet så godt som muligt for både dig og den underholdning, du har booket. I samråd finder vi som regel den bedste løsning.

Dette er vores standard afbestillingsregler:
Når du har bekræftet din reservation, har du 14 dages betænkningstid. Du kan derefter annullere uden at angive nogen grund og uden beregning. Dette gælder kun for reservationer, der afholdes mere end 45 dage efter reservationsdatoen.

Hvis fortrydelsesperioden er udløbet, eller hvis reservationen afholdes inden for 45 dage, opkræver vi et afbestillingsgebyr. Du kan tegne en afbestillingforsikring på reservationstidspunktet for 6,8 % af reservationsbeløbet.

Afbestilling uden afbestillingsforsikring:
20 % op til 90 dage eller mere før booking
40% op til 31 dage før reservationen
60% op til 14 dage før booking
80% op til 7 dage før booking
100% op til 0 dage før booking

Afbestilling med afbestillingsforsikring:
0% op til 90 dage før booking
20 % op til 31 dage før reservationen
30% op til 14 dage før reservationen
40% op til 7 dage før reservationen
50% op til 0 dage før reservationen
+
Ved fleksibel afbestilling kan kunden, hvis leverandøren er indforstået med det, flytte reservationsdatoen én gang uden beregning.

For kendte kunstnere overholder vi de afbestillingsbetingelser, som gælder for denne part.

Hvordan foregår betalingen?

Vi har ved hjælp af betalingsudbyderen Mollie fået et helt sikkert online-betalings-miljø. Heri kan du/I vælge imellem følgende betalingsmetoder;

 • Ideel
 • Bankoverførsel
 • Kreditkort
 • PayPal
 • Apple Pay
 • Sofort Banking
 • Bankkontakt
 • KBC/CBC-betalingsknap
 • Belfius Pay-knap

Du kan vælge følgende betalingsbetingelser:

 • 100% depositum på forhånd
 • 50 % når reservationen foretages, de resterende 50 % 14 dage før reservationen

Kun for virksomheder:

 • Betaling 30 dage efter booking (tillægsgebyr på 2,9 %)
 • Betal 60 dage efter booking (tillægsgebyr på 6,8 %)
Hvad sker der, hvis min fest ikke kan afholdes på grund af Corona?

Vil du gerne booke underholdning, men er ikke sikker på, om din festdato kan gennemføres?

Hos os kan du til enhver tid flytte din reservation gratis, hvis din fest ikke kan afholdes på grund af regeringsforanstaltninger.

Vi tilbyder denne garanti helt gratis!

Hvad sker der, hvis underholdningen ikke kan optræde i sidste øjeblik?

Vi har altid en backup-mulighed til rådighed.
Vores team er til rådighed 24 timer i døgnet, så hvis den underholdning, du har bestilt, ikke kan optræde på grund af force majeure. Så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at finde en erstatning der er mindst lige så god.

Fordi vi har et så stort netværk, lykkes det os altid.

Kvalitetsgaranti
Personlig service
Altid garanti
Erfaring fra 10.000+ events
Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Advice
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!