Sorter efter: Mest Relevante
Sorter efter: Mest Relevante
Taco food truck
100% match

Taco food truck

Lej en taco food truck med fokus på autencitet, bæredygtighed og smag
Forkæl dine gæster med en taco food truck En taco food truck er en perfekt løsning til en fødselsdag, konfirmation, firm...
Mere information

Pris på forespørgsel
Empanadas food truck
100% match

Empanadas food truck

Lej en food truck med lækre og sprøde empanadas!
Lej en food truck til dit næste arrangement! En food truck er en perfekt løsning til events, hvor gæsterne selv har medbestemmelse i menuen, ...
Mere information

Pris på forespørgsel
Vietnamesisk food truck
100% match

Vietnamesisk food truck

Lej en vietnamesisk food truck, så du og dine gæster kan nyde velsmagende retter der bringer jer til Vietnam Mere information

Pris på forespørgsel
Flæskestegssandwich food truck
100% match

Flæskestegssandwich food truck

Lej en food truck med saftige, flammegrillede flæskestegsburgere.
Lej en food truck til din fest En food truck er den perfekte catering løsning til den afslappede havefest, den runde fødsel...
Mere information

5 (3 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Catering

Catering er levering af god mad og drikke. Det fordelagtige ved catering er, at et cateringbureau sørger for den mad, som du ønsker. Som vært skal du derfor ikke bekymre dig om at knokle i køkkenet, hvilket giver dig endnu mere tid til at forkæle dine gæster.

Du har mulighed for at leje catering til alle typer af arrangementer og fester, hvis ønsket er servering af lækker mad og forfriskninger. Hos Evenses er vores catering fleksibel, og du har derfor mulighed for at have indflydelse på den menu, som du ønsker til dit arrangement.

Hjælp til catering

Skal du planlægge en konfirmation i den nærmeste fremtid, hvor catering er en vigtig del af festen? Eller måske skal du planlægge den årlige firmafest, hvor du skal sørge for god mad og drikke til flere hundrede mennesker? I så fald kan catering være det perfekte supplement til dit arrangement, da levering af lækker mad og drikke kan gøre planlægningen nemmere for dig.

Catering giver ofte værdi til flere typer af arrangementer og fester, da du slipper for at stå i køkkenet. Du får således mere tid til øvrige opgaver, og du kan koncentrere dig 100% på dine gæster. Hvad end du planlægger en konfirmation, fødselsdag, studentergilde eller andet, kan leje af catering frigive en masse tid og overskud, da cateringbureauet leverer maden.

Lej catering, catering, book, Evenses, mad til fest, bestille mad til fest, fest, buffet, food truck.jpg

Leje af catering gennem Evenses

Hos Evenses ved vi, at forberedelsen til et arrangement ofte er fyldt med glæde og forventninger. Dog er forberedelsen yderligere forbundet med stress, hvorfor Evenses hjælper med at skræddersy en menu, der er tilpasset dine behov og ønsker.

Hvad enten du ønsker lækker mad fra en stor buffet eller autentisk mad fra en food truck, kan Evenses hjælpe dig med at arrangere og leje den rette catering.

Fordelen ved at leje catering gennem Evenses

Den største fordel er, at du slipper for at stå for madlavningen selv. Du sikrer således, at du har mere tid til øvrige opgaver, og du behøver ikke at bekymre dig om lækker mad og drikke under arrangementet, fordi det er der allerede nogle andre der tager sig af.

Endvidere er det en fordel, at du kan komme med specielle ønsker. Evenses har en bred portefølje af cateringbureauer, som vi har samarbejdet med til adskillige arrangementer og fester - store som små. Den ekspertise og erfaring stiller vi gerne til rådighed, således du kan leje den perfekte catering.

Adskillige former for catering

Catering findes i flere former, da maden for eksempel kan være en flot 3-retters menu anrettet på tallerken eller en stor og indbydende buffet. Dette kan blandt andet være en buffet bestående af ovnstegte kartofler, en mør kalvesteg og en lækker bønnesalat. Det er kun fantasien, som sætter grænser, da der kan leveres et mindre eller større antal kuverter.

Hvad end du ønsker et formelt eller uformelt arrangement, kan et professionelt cateringbureau stå for den lækre mad og drikke. Forestil dig for eksempel en cocktailbar, der fuldender arrangementet med kulørte drinks lavet af professionelle bartendere. Du kan søge inspiration til gode drinks her.

drinks, drink, cocktail, cocktailbar, lækker, indbydende, bar, fest, arrangement, eksklusivt, catering, drikke.jpg

Lej catering til din konfirmation, fødselsdagsfest, firmafest eller andet

Ønsker du at leje catering til dit arrangement? Hos Evenses er vi klar til at hjælpe dig. Hvad enten du ønsker at leje et champagnetårn, en cocktailbar eller en kaffebar til dine tørstige gæster, kan Evenses hjælpe dig.

Det samme gælder med henblik på dine sultne gæster, da Evenses blandt andet samarbejder med adskillige food trucks og food stands, der kan stå for menuen. Det er for eksempel muligt at leje en pandekagestand, hvis ønsket er lækre pandekager til dessert.


Ønsker du hjælp til catering, så er vores eventspecialister klar til at hjælpe dig. Hvis du har specifikke ønsker bedes du udfylde kontaktformularen, hvorefter vores eventspecialister vil kontakte dig med et uforpligtende tilbud. Såfremt du har spørgsmål eller ønsker vejledning, er du velkommen til at kontakte os over e-mail eller telefon.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!