Bar til leje

Book en cocktail bar, kaffebar, Cocktail workshop eller et champagnetårn?

En smagfuld drink er en vigtig del af dit bryllup, kongres eller jubilæum. Evenses tilbyder et udvalg af mobile cocktailbarer, kaffebarer, smoothie barer og endda en iltbar! Stilfulde barer er tilgængelige i alle former og størrelser for dit sted og er med opmærksomt cateringpersonale til enhver lejlighed.

Catering på dit sted kan tilbydes med forskellige drikkevarer: Kaffe, cappuccino, smoothies, cocktails og selv ilt. Underholdningsbureauet Evenses tilbyder udover at udleje barer, workshops og endda et champagnetårn.

Du kan leje en skræddersyet bar efter dine egne præferencer og ønsker. Det er muligt at tilpasse baren ved at tilføje dit logo til baren, cocktailkortet og firmatøj til vores cocktail shakers, baristas og bartendere. En anden mulighed er at udstyre baren med LED-lys. Du kan også dekorere baren i din egen stil.

Dette er den komplette standard for ”lej en bar” pakken:

Drinks for fire timer;

Menukort (valgfrit);

Glas;

Udstyr;

Erfarent barpersonale med passende tøj;

Opstilling og demontering;

Drinks;

Transportomkostninger.

Book en kaffebar?

Nu kan du leje en kaffe- eller smoothiebar hos Evenses. Disse barer er en sjov tilføjelse til enhver fødselsdag, bryllup eller begivenhed. Du kan virkelig gå hele vejen med disse drinks. I kaffebaren kan du prøve alle slags kaffe, men også latte-kunst. Vores baristas laver smukke former i din kaffe med mælk, såsom hjerter og blade. I smoothiebaren får du friske og lækre smoothies. Det er også muligt at ansætte "flair tenders". Flair tenders er tryllekunstnere bag baren, som blandt andet kan jonglere med flasker! Vi tilbyder skræddersyede løsninger til kaffebaren og smoothiebaren. Vi tilbyder en bar, der kan tilpasses dine egne ønsker og passende til både store og små fester.

Nedenfor, kan du se de forskellige udvalg af vores bar sortiment. Hvis du har yderligere spørgsmål eller undrer dig over et par ting, så står vi altid til rådighed for at kunne hjælpe dig.

Du er velkommen til at anmode om et uforpligtende tilbud. Vi tager også gerne imod dine spørgsmål og står til rådighed 7 dage i ugen. Vi er glade for at være til tjeneste!

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!