1 filter
Sorter efter: Mest Relevante
Levende Statue
100% match

Levende Statue

5 anmeldelser

Levende Statue til dit event

Pris på forespørgsel
Ønsker du at booke en levende statue | Evenses Entertainment
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Levende statuer

Levende statue

Skal du booke noget specielt til din byfest, firmafest eller bryllup? Hvorfor så ikke prøve en levende statue? Evenses har et bredt udvalg af underholdning og forskellige shows. Vi har et bredt udvalg af teatralsk underholdning, såsom: levende statue, klovn, mimer, bugtaler osv, hvis det lyder tiltalende så er Evenses det rette valg for dig. Alle de servicer som vi arbejder med er fuldt ud igennem professionelle og du er garanteret underholdning fra øverste hylde.

En levende statue er et ret specielt act. Det er som regel noget man oplever på store pladser rundt omkring i europæiske storbyer. Men hos Evenses kan du booke dem til dit næste event. En levende statue passer godt til en byfest, men det kan også fungere som en velkomst til dit arrangement eller noget helt tredje, du og dine gæster er i hvert fald garanteret en speciel oplevelse.

Vil du spice dit event op med noget anderledes end et band f.eks.? Hvorfor ikke prøve en mavedanser, eller hvis dit barn skal holde en fødselsdag og du mangler noget underholdning til festen, så kan du booke en klovn, eller en bugtaler hos Evenses.

Book en levende statue til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller festival!

Ønsker du at booke en levende statue? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke act, der er det bedste match til din fest. Du kan bede om at få et tilbud, der tager højde for alle omkostningerne. Evenses kan tilbyde dig en pris, inkl. alle omkostninger, således at du aldrig står tilbage med uforudsete udgifter.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores levende statuer her.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.