1 filter
Sorter efter: Mest Relevante
Cocktailbar
100% match

Cocktailbar

Fuldend festen med kulørte cocktails lavet af profesionelle bartendere.

Pris på forespørgsel
Værtinder
100% match

Værtinder

2 anmeldelser

Lad dine gæster blive mødt af vores smukke og professionelle værtinder.

Pris på forespørgsel
Champagnetårn
100% match

Champagnetårn

3 anmeldelser

Giv dine gæster en velkomst, de sent vil glemme. Lej et champagnetårn!

Pris på forespørgsel
Kaffebar
100% match

Kaffebar

3 anmeldelser

Få serveret friskbrygget kaffe til din begivenhed med vores mobile kaffebar

5000 kr - 10000 kr
Lej en bar til din fest | Evenses Entertainment
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Bar

Lej en bar og giv dine gæster en dag de sent vil glemme!
Lej en bar til dit bryllup, firmafest, fødselsdag eller anden begivenhed! Evenses tilbyder et bredt sortiment af forskellige slags mobile eller faste cocktailbarer, kaffebarer og smoothie barer.

Stilfulde barer fås i alle former og størrelser til din fest, og kan pynte til et hvert arrangement.  Udover at du kan leje en bar hos os, kan du også leje workshops og champagnetårne. Uanset anledning kan det samle gæsterne, og skabe god stemning.

Det er muligt at tilpasse baren ved at tilføje dit logo til baren, cocktailkortet og baristaernes/bartendernes uniformerne. Det er altså muligt at skabe den røde tråd til dit arrangement, og skræddersy aftenen specielt til dig.

Lej en cocktailbar

Findes der noget bedre end en fest med fri bar? Lej en bar til din fest, og forkæl dine gæster med hjemmelavede cocktails i alle regnbuens farver. Vores professionelle og smilende bartendere står klar hele aftenen til at forkæle dine gæster, og give jer en aften i sent vil glemme.
Sortimentet af drinks spænder bredt, således at der altid er noget for enhver smag. Har du nogle specifikke ønsker til udvalget af drinks, kan dette ligeledes lade sig gøre.
Når du lejer en bar hos Evenses, får du altid dygtige og servicemined bartendere med, der sørger for at gøre din aften til en succes. Vores bartendere transporterer baren, sætter op, afmonterer og tager skraldet med sig. Alt du skal gøre som vært, er derfor at læne dig tilbage, og nyde en lækker cocktail i selskab med dine gæster - SKÅL!

Sådan ser den komplette standard pakke ud:

Fire timers drinks.
Menukort (Valgfrit)
Glas
Udstyr
Erfaren barpersonale, med passende tøj
Installation, de-installation
Transportomkostninger

cocktailbar.jpg

Lej en kaffebar

Lej en kaffebar fra Evenses til din fødselsdag, bryllup eller anden begivenhed. Her vil professionelle baristaer forkæle dine gæster og dig med et bredt udvalg af friskbrygget kaffe, med alt fra americano til flat white. Vores baristaer skaber utrolig latteart i din kaffe, som hjerter og blade. Dette skaber unikke oplevelser for gæsterne.
Kaffebaren kan komme ud til alle slags fester, og kan både være på udendørs og indendørs areal.

Lej en smoothie- eller juicebar

I smoothie baren får du friske og sunde smoothies, et sikkert hit hos dine gæster! Smoothie- og juicebarer er lækkert for både unge og gamle. Det er samtidig spændende og underholdende at se processen fra frugt til friskpresset juice. Du kan leje en juicebar hos Evenses, og få en komplet bar med friske råvarer, bar setup, blendere og serviceminded personale, der står klar bag baren, til at hjælpe dine gæster og dig.
Såfremt du har specifikke ønsker til produktudvalg kan dette stort set altid lade sig gøre. Når du lejer en bar hos Evenses, får du medbestemmelse i menuen og vi bestræber os på at skræddersy et program til hver enkelt kunde, så du får lige præcis den dag DU drømmer om.
Ved leje af en juicebar, får du et sundt alternativ til festen, hvilket ofte kan være en god kombination til, hvad der ellers bliver serveret af søde sager til festlige begivenheder.

lej en juicebar.jpg

Hvad koster det at leje en bar?

Priserne ved at leje en bar spænder bredt, alt efter størrelsen på dit arrangement, tidspunktet og tidsintervallet. Ved specifikke krav til sortiment eller påklædning, kan der ligeledes være ekstra omkostninger forbundet heraf. Såfremt du har interesse for at leje en bar gennem Evenses, bør du derfor kontakte os med dine ønsker og præferencer, hvorefter vi vil sammensætte et uforpligtende tilbud til dig.

Lej en bar til din fødselsdagsfest, firmafest eller bryllupsfest!

Ønsker du at leje en bar? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke type servicer, der er det bedste match til din fest. Vi har en bred vifte af leverandører i hele Europa, så såfremt du har et ønske, der ikke afspejles på hjemmesiden, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vores dygtige eventspecialister står altid klar til at rådgive dig om din fest.

Du kan bede om at få et tilbud, der tager højde for alle omkostningerne. Evenses kan tilbyde dig en pris, inkl. alle omkostninger, således at du aldrig står tilbage med uforudsete udgifter.

Se nærmere på hele vores udvalg her.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.