Sorter efter: Mest Relevante
Sorter efter: Mest Relevante
Cocktailbar
100% match

Cocktailbar

Fuldend festen med kulørte cocktails lavet af profesionelle bartendere.
Fri cocktailbar til din begivenhed? Fuldend din fest og forkæl dine gæster med frisklavede kulørte cocktails, shaket ...
Mere information

Pris på forespørgsel
Champagnetårn
100% match

Champagnetårn

Giv dine gæster en velkomst, de sent vil glemme. Lej et champagnetårn!
Lej et champagnetårn Man siger at førstehåndsindtrykket er det vigtigste. Giv dine gæster en velkomst, der går i histo...
Mere information

4,7 (3 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Book en mobil kaffebar
1/3
Kaffebar
Kaffebar
100% match

Kaffebar

Få serveret friskbrygget kaffe til din begivenhed med vores mobile kaffebar
Mobil kaffebar Imponer dine gæster med lækker specialkaffe! Kan du forestille dig en arbejdsdag uden kaffe? Det ...
Mere information

5 (3 anmeldelser)
5000 kr - 10000 kr
Frisk juice
1/5
Juicebar
Juicebar
100% match

Juicebar

Book en mobil juicebar til din begivenhed, som sørger for lækre forfriskninger
Book en mobil juicebar med lækre forfriskninger til din begivenhed Ønsker du et sundere alternativ til din beg...
Mere information

5 (3 anmeldelser)
8000 kr - 15000 kr
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Book en bar til dit event

Er du ved at planlægge dit bryllup, en firmafest, konfirmation eller anden begivenhed, hvor der er brug for drikkevare? Hvorfor så en ikke booke en af vores mobile barer? Vi har et bredt sortiment af flere forskellige slags, som du kan booke til dit arrangement, så I får en uforglemmelig aften.

Hvorfor booke en bar til dit event?

Uanset hvilken slags event du er ved at planlægge, kan det være rart at uddelligere nogle af opgaverne, og også få en oplevelse ud af det. Derfor kan det være en god ide at booke en bar, som tilfører noget unikt til dit event. Det kan samle dine gæster, og skabe god stemning.

Det er muligt at tilpasse baren ved at tilføje dit logo til baren eller cocktailkortet. Det er altså muligt at skabe den røde tråd til dit arrangement, og skræddersy aftenen specielt til dig.

bartender.jpeg

Lej en cocktailbar

Findes der noget bedre end en fest med fri bar? Book cocktail catering til din fest, og forkæl dine gæster med cocktails i alle regnbuens farver. Vores dygtige bartendere serverer populære cocktails, så længe I ønsker.

Vores professionelle bartendere har flere års erfaring, og laver lækre cocktails, som kan fås i enhver smag. Har du nogle specifikke ønsker til udvalget af drinks, kan dette ligeledes lade sig gøre.

Når du lejer en mobil cocktailbar hos Evenses, får du altid dygtige og serviceminded bartendere med, der sørger for at gøre din aften til en succes. Vi har også champagnetårne, som kan imponere dine gæster.

latteaart.jpeg

Lej en kaffebar

Lej en mobil kaffebar fra Evenses til din fødselsdag, bryllup eller anden begivenhed. Her vil professionelle baristaer forkæle dine gæster og dig med et bredt udvalg af friskbrygget kaffe, med alt fra americano til flat white. Vores baristaer skaber utrolig latteart i din kaffe, som hjerter og blade. Dette skaber unikke oplevelser for gæsterne.

Kaffebaren kan komme ud til alle slags fester, og kan både være på udendørs og indendørs areal. Hvis du har sprecifikke ønsker til kaffebaren, såsom hvis du ønsker der også skal være former for te eller varm kakao, så vil vi gøre alt hvad vi kan for at få dine ønsker opfyldt.

smoothiebar.jpeg

Lej en smoothie- eller juicebar

Ved at leje en mobil smoothiebar eller juicebar, får du friske og sunde smoothies, som vil være et sikkert hit hos dine gæster, unge som gamle. Det er samtidig spændende og underholdende at se processen fra frugt til friskpresset juice. Du kan leje en juicebar hos Evenses, og få en komplet bar, hvor der er sørget for det hele til at hjælpe dine gæster og dig.

Dine gæster kan komme med ønsker til deres smoothie, sådan at alle får deres helt egen smoothie eller juice, hvis du har specifikke ønsker, så vil vi gøre alt for at få den i opfyldelse.

Alle vores barer kan fås i hele Danmark, så kan du nyde din fest, og kan få dine gæster til have en hel speciel oplevelse. Uanset om du ønsker en bar til store firmafester, din fødselsdagsfest eller barnedåb, så har vi løsningen der passer til dig og dine ønsker.

Lej en mobil bar til din fødselsdagsfest, firmafest eller bryllupsfest!

Ønsker du at leje en bar? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke type servicer, der er det bedste match til din fest. Vores dygtige eventspecialister står altid klar til at rådgive dig om din fest. Du kan bede om at få et tilbud, der tager højde for alle omkostningerne.

Du kan læse mere om vores udvalg her.

Hvad koster det at leje en bar?

Priserne ved at leje en bar spænder bredt, alt efter størrelsen på dit arrangement, tidspunktet og tidsintervallet. Ved specifikke krav til sortiment eller påklædning, kan der ligeledes være ekstra omkostninger forbundet heraf.

Hvilke slags events kan man booke en bar til?

Man kan booke en bar til lige det event man ønsker - det er kun fantasien der sætter grænser. Vi har flere forskellige slags barer, så vi har helt sikkert en, som passer til dit event.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!