Skal du holde en stor fest? Book en bar til dit bryllup, firmafest, fødselsdag eller anden begivenhed! Evenses tilbyder et bredt sortiment af forskellige slags mobile eller faste cocktailbarer, kaffebarer og smoothie barer. Stilfulde barer fås i alle former og størrelser til din fest, med bartendere til selvfølgelig.  Udover at du kan booke en bar hos os, kan du også booke workshops og champagnetårne. 
Du kan booke en skræddersyet bar til din firmafest! Det er muligt at tilpasse baren ved at tilføje dit logo til baren, cocktailkortet og baristaernes/bartendernes uniformerne. Du kan også dekorere baren i din egen stil.

Sådan ser den komplette standard pakke ud:

Fire timers drinks.
Menukort (Valgfrit)
Glas
Udstyr
Erfaren barpersonale, med passende tøj
Installation, de-installation
Transportomkostninger

En kaffe- eller smoothie bar fra Evenses er altid en sjov ide til din fødselsdag, bryllup eller anden begivenhed. Med kaffebaren kan du prøve forskellige slags kaffe, men også latte-art. Vores baristaer skaber smukke former i din kaffe, som hjerter og blade. 
I smoothie baren får du friske og sunde smoothies, et sikkert hit hos dine gæster!

Book en Bar til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller festival!

Ønsker du at booke en bar? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke type servicer, der er det bedste match til din fest. Du kan bede om at få et tilbud, der tager højde for alle omkostningerne. Evenses kan tilbyde dig en pris, inkl. alle omkostninger, således at du aldrig står tilbage med uforudsete udgifter.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores barer her.