Juicebar

Book en mobil juicebar til din begivenhed, som sørger for lækre forfriskninger

5 ud af 5 stjerner
8000 kr - 15000 kr
Frisk juice
Juicebar med juice og smoothies
Juicebar med branding
Udvalg fra juicebar
Frisk juice
Tjek tilgængeligheden af Juicebar her.
Fra
Til
Hvorfor har 10.000+ kunder booket hos Evenses
users Kun professionelle samarbejdspartnere og underholdningudbydere med gode anmeldelser
thumbs up Alle samarbejdspartnere og underholdningsudbydere er personligt screenet og velkendt hos Evenses
false Attraktive alt-i-én priser
phone square alt Vores kundeservice er tilgængeligt 24/7
check Altid professionel erstatning tilgængelig: vi leverer altid
glass cheers Erfaring fra 10.000+ events, bryllupper og fester

Book en mobil juicebar med lækre forfriskninger til din begivenhed

Ønsker du et sundere alternativ til din begivenhed? I så fald er en mobil juicebar et oplagt valg. En mobil juicebar serverer friskpresset juice og smoothies, hvilket kan anses som naturens sunde energidrik. Det fordelagtige ved en mobil juicebar er, at juicebaren serverer lækre og farvestrålende juice og smoothies til din begivenhed. Hvad enten du ønsker at booke en mobil juicebar til en firmafest, temafest, konfirmation eller fødselsdag, så er en mobil juicebar en sjov, sund og unik oplevelse.

En mobil juicebar er et lækkert og sundt indslag til din begivenhed, som kan bringe et smil på læben. En mobil juicebar slukker ikke kun tørsten, idet juicebaren er en oplevelse, der løfter hele stemningen. En fordel ved en mobil juicebar er, at juicebaren både kan bookes til små samt store begivenheder.

Hvorfor skal du booke en mobil juicebar?

En juicebar serverer farvestrålende og friskpresset juice og smoothies

En mobil juicebar er en sjov, sund og unik oplevelse

En mobil juicebar giver smil på læberne

En mobil juicebar vækker opsigt

En mobil juicebar vil sent glemmes

Hvilke muligheder har du med henblik på at booke en mobil juicebar?

Forskelligt udvalg

Hvis du ønsker at booke en mobil juicebar til din begivenhed, så har du mulighed for at få serveret friskproducerede juice og smoothies. Juicebaren kan tilbyde forskellige udvalg, som passer til din begivenhed. Dette kan for eksempel være en servering bestående af The Sweet Smoothie (jordbær, banan, ananas) og The Fresh Juice (æble, ingefær, citron).

Endvidere har du mulighed for at få serveret friskpresset GingerShots, som er opfriskende små shots med 100 % ren ingefær. Disse små shots er fyldt med vitaminer, hvorfor det er en lækker og sund servering. En vigtig bemærkning er, at der kun anvendes friske kvalitetsråvarer, idet holdningen er, at kun det bedste er godt nok.

Tilvalg af lækre og sunde små snacks
Hvis ønsket er at booke en mobil juicebar til din begivenhed, så har du mulighed for at tilvælge lækre og sunde snacks. Dette kan for eksempel være lækre frugtkopper med sæsonens bedste råvarer, lækre sandwiches med friskbagt rugbrød eller rawbites, som er økologiske frugt- og nøddebarer.

Mulighed for branding med logo og budskab
Hvis du ønsker at booke en mobil juicebar til din begivenhed, så har du mulighed for at tilvælge branding. Dette kan for eksempel være et logo eller budskab, som du ønsker at brande i forbindelse med en firmafest, messe eller andet. Det er blandt andet muligt at tilvælge logoetiketter på kopperne, hvis dette er ønsket.

Ønsker du at booke en mobil juicebar eller høre nærmere?

I så fald kan du udfylde kontaktformularen, hvorefter du vil modtage et uforpligtende tilbud på en mobil juicebar. Hos Evenses ønsker vi at høre nærmere om dine forestillinger og ønsker, således din begivenhed bliver som forestillet.

Vi er klar til at hjælpe dig, så du er velkommen til at kontakte os på e-mail eller over telefon, hvis du har spørgsmål. Vores specialister hos Evenses har mange års erfaring, så i samarbejde med dig kan vi planlægge din begivenhed som ønsket.

3 anmeldelser
5 ud af 5 stjerner
Lone Jensen
5 ud af 5 stjerner
Vi vil helt sikkert benytte jeres juicebar igen, når vi får brug for god service og vitaminer til vores næste begivenhed!
Christian Holger
5 ud af 5 stjerner
Det var en stor succes at have jeres juicebar til vores årsfest! Kan klart anbefales, især hvis man vil have et sundere alternativ! :D
Finn Samuelsen
5 ud af 5 stjerner
Fornem og professionel service af Evenses, og alt for lækker juice! Tak.

Andre så også på:

Soup food truck

Soup food truck

Food truck med hjemmelavet suppe baseret på årstidens råvarer

Pris på forespørgsel
Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.