Sorter efter: Mest Relevante
Sorter efter: Mest Relevante
The Groovy Trio
100% match

The Groovy Trio

Lej det perfekte festband til dit kommende arrangement
Når du booker The Groovy Trio til din fest, får du mere end bare et band - du får en energifyldt musikalsk oplevelse, der går lige i hje...
Mere information

5 (22 Anmeldelser)
22000 kr - 27000 kr
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Bryllupsreception

Hvor skal man starte?

Du har sagt ja og er glæder dig til dagen, men inden dagen kommer planlægning. Har du tænkt over, hvad der så skal ske? Det kræver tid og omhu at planlægge det perfekte bryllup. Der er masser af ting, der skal diskuteres, besluttes og arrangeres. Hos Evenses kan du gøre det hele på et sted, eller du kan overlade ansvaret til en af vores eventmanagere eller du kan booke en bryllupsplanlægger som hjælper med alt det vi ikke kan. Vi vil hjertens gerne hjælpe dig med at gøre din dag uforglemmelig og samtidig hjælpe dig med at slappe af.

Selvfølgelig er det sjovt at vælge bryllupskjolen og bryllupsrejsens destination, men det er ikke det eneste, der skal vælges. Derfor har vi lavet en tjekliste over, hvordan du arrangerer en rigtig bryllupsreception og holder humøret højt samtidig.

Hvad du bør vide, før vi begynder

Der er nogen ting, vi ikke kan arrangere, som for eksempel bryllupsbudgettet, drømmestedet og datoen.

Vi vil råde dig til at vælge en dag som noget af det første, måske ved du allerede nu, at du fortrækker et sommer bryllup over et efterårs bryllup. Det kan også være du har drømme bryllupslokationen eller sted, det kan derfor være man skal vælge en dato som passer til ledigheden hos drømme lokationen eller stedet. Hvis du vælger dagen god tid i forvejen, så har dine gæster også styr på datoen, og du vil vide, hvor mange der kommer.

dk_Evenses lyssestager (1) (1).jpg

Tip #1: Udsmykning

Udsmykning er meget vigtigt, da det er grundlæggende for den atmosfære, du går efter. Hvilken stemning vil du bringe dine gæster i? Vil du helst have en romantisk atmosfære eller noget cool og moderne? Her er det også en idé at kigge nærmere på et tema, det kunne være farvetema, galla eller street tema. Få mere inspiration her. Udsmyk festlokalet smagfuldt for at gøre dagen endnu mere mindeværdig. Udsmykning kan også være nyttig, med det viser dine gæster, hvor de skal hen. For eksempel ved at hænge guirlander eller opsætte fint dekorerede skilte!

Tip #2: Velkomst

Gæsterne ankommer til indgangen. Alle er glade og glæder sig til en dejlig dag. Hvis der er en venlig værtinder ved døren og byder gæsterne velkommen, kan du være sikker på, at gæsternes gode humør ikke vil blive ødelagt. Det kan også være rigtig praktisk at have en værtinde ved indgangen til at guide dine gæster og vise dem til garderoben og toiletterne og fortælle dem, hvor de kan finde dig.

Tip #3: Gæstebog

Et bryllup skal foreviges, og der er det oplagt med en gæstebog. Og det er endnu finere at have en videogæstebog som minde om festen! Alle gæster til festen kan personligt lave en kort video for at ønske dig tillykke. Disse film kan også give nogle virkelig sjove øjeblikke senere, når du ser dem igen. Det er også vigtigt at have en fotograf som ligeledes kan forevige den speciale dag.

Tip #4: Catering

Dine gæster skal selvfølgelig også have noget at spise og drikke. Du kan booke din madleverandør hos Evenses. En god cocktailbar eller måske står desserten på en lidt anderledes men lækker pandekagestand. Derudover kan det være at en food truck er lige noget for dig. Det er en anderledes men lækker idé som helt sikkert ville blive husket. Hvis du foretrækker en stående buffet, kan vi diskutere mulighederne. Kontakt endelig vores personale for at diskutere mulighederne. På den måde kan vi arrangere det hele, lige som du ønsker det.

Tip #5: Underholdning

Og sidst men ikke mindst, underholdningen! Om festen bliver en succes, afhænger af bandet, DJ'en eller sangeren. Hos Evenses arbejder vi med professionelle artister, der kan levere alle slags performances. Hvilken slags musik vil du gerne have til din reception? Rolig baggrundsmusik eller festmusik? Det er muligt at booke en musiker, der bare spiller smuk instrumentalmusik. Eller foretrækker du en livlig performance? Book et af vores all-round-bands, som kan opfylde dine musikalske ønsker. Hvis du vil gøre din fest lidt mere speciel, kan du overveje et oplyst dansegulv. Så er der garanti for, at dine gæster indtager dansegulvet!

Der er næsten ingenting, der er for skørt hos Evenses. Det var et par tips og tricks, så du kan planlægge en smuk dag. Kontakt endelig en af vores ansatte, vi vil vældig gerne hjælpe.

Fortæl os, hvad du ønsker og foretrækker, og så finder vi sammen på en passende plan til din reception. Vi er tilgængelige 7 dage om ugen per telefon eller web-chat.Hvordan man vælger et passende bryllupstema?

Når det kommer til brylluppet, er der en bred vifte af muligheder at vælge imellem. I kan f.eks. vælge et stille bryllup med catering, baggrundsmusik og plads nok til drinks. En idé her er at holde en ceremoni om eftermiddagen, og derefter spise middag og tage en god drink. En anden mulighed er at vælge brylluppet, hvor alle går løs til en aftenfest. Her bør I så kigge mere på DJ's, bands og dekoration af lokaler. Og i alle tilfælde er det selvfølgelig vigtigt ikke at glemme drikkevarer og snacks!

hvordan man vælger et passende bryllupstema

At vælge et godt tema kan være meget vigtigt for dit bryllup. Ved at vælge et tema har I straks en retningslinje for tilrettelæggelsen af jeres bryllup. Temaet er umiddelbart gældende for de kunstnere, I booker, dekorationen og hvad jeres gæster kan forvente. Den bedste måde at vælge et godt tema på er at lave research ved at sætte flere temaer på et drev, som du mener vil passe til din virksomhed og spørge et par medarbejdere om deres mening. Dette kan nemt gøres ved at søge på temabryllupper. Her skal du være opmærksom på sammensætningen af de fremmødte, da et tema måske passer rigtig godt til 20-30-årige, men ikke umiddelbart er anvendeligt for folk over 40 år.

hvad er de vigtigste ting at tage hensyn til ved et bryllup?

Det vigtigste at være opmærksom på, når man arrangerer et bryllup, er at sørge for at have et klart budget, derefter er det vigtigt at vælge et passende tema, så sørg for at drikkevarer og mad er veltilrettelagt, og sørg for at der er aktiviteter, musik og lad alle være med til at more sig. Det er den vigtigste dag i jeres liv, så frem for alt skal I nyde det!

Hvilke typer begivenheder kan Evenses.dk hjælpe med at planlægge og organisere?

Evenses.dk kan hjælpe med at planlægge og organisere en lang række begivenheder, herunder bryllupper, firmafester, fødselsdage, jubilæer, festivaler, koncerter og meget mere. Vores team af professionelle og erfarne arrangører vil arbejde tæt sammen med dig for at skræddersy din begivenhed efter dine ønsker og behov.

Hvilke tjenester tilbyder Evenses.dk i forbindelse med begivenhedsplanlægning?

Evenses.dk tilbyder et bredt udvalg af tjenester for at hjælpe med at planlægge og organisere din begivenhed. Dette inkluderer underholdning, catering, belysning og lyd, dekoration, transport og meget mere. Vi samarbejder med en lang række talentfulde kunstnere og leverandører for at sikre, at vi kan imødekomme dine specifikke behov.

Hvad er inkluderet i prisen?

Alt, hvad der er nødvendigt for et succesfuldt event, er inkluderet som standard. Så prisen er alt inklusive, og der er ingen ekstra omkostninger. Der er inkluderet:

 • Screenet, Professionel underholdning
 • Penge tilbage garanti
 • Rejseudgifter
 • MOMS
 • Alternativer i tilfælde af sygdom
 • Online ønskeliste
 • Personlig event manager
 • 24/7 kundeservice
 • Montering og demontering (hvis nødvendigt)
 • Lys- og lydteknik (hvis nødvendigt)
 • Andet nødvendigt udstyr (hvis nødvendigt)
Hvordan fastsættes prisen?

Prisen afhænger hovedsageligt af følgende faktorer:

 • Den ønskede varighed af forestillingen
 • Rejsetid og rejseomkostninger
 • Eventuel belysning og/eller lydteknologi
 • Eventuel vente- og forberedelsestid
 • Gruppens størrelse
 • Kendskab til ønskede akt.

I sidste ende er hver eneste begivenhed unik. Derfor vil vi med glæde drøfte dine behov på forhånd og derefter lave et passende skræddersyet forslag.

Hvordan garanteres kvaliteten af underholdningen?

Et specialuddannet team foretager forudgående screening af vores underholdning. Her ser vi på:

 • Erfaring
 • Uddannelse
 • Forholdet mellem pris og kvalitet
 • Repræsentativitet
 • Originalitet
 • Pålidelighed med hensyn til overholdelse af aftaler

Hvad kan vi ellers holdes op på?

 • Alle numre præsenteres ved hjælp af demoer og liveoptrædener.
 • Personlig introduktion, før leverandører kan optræde på vegne af Evenses
 • Vores leverandører har også en online portal, hvor de til enhver tid kan se alle oplysninger og krav til din booking.
 • Vi ringer og sms'er til leverandørerne før bookingen for at få et sidste tjek
 • Vi arbejder kun med leverandører, som vi selv står bag, og som opfylder vores kvalitetsstandarder. I alle andre tilfælde vises de ikke på vores hjemmeside.
 • Da vi har været i branchen i næsten 15 år, har vi et godt langsigtet samarbejde med næsten alle vores leverandører.
Hvad er processen for en booking?

Vores opgave er at aflaste dig fuldstændigt, så du kan læne dig tilbage og i sidste ende få en vellykket fest. Hvordan sker det så? Sådan her:

 1. Se på vores websted, og vælg den underholdning, du kan lide. Svært at vælge? Kontakt vores team, så hjælper vi dig med at finde den rigtige løsning
 2. Du vil modtage et uforpligtende tilbud. Passer den ikke helt til dine behov? Skriv til os, så vil vi forsøge at justere det. Er forslaget efter din smag? Derefter kan du angive, at du ønsker at reservere.

Alt administrativt går som en drøm:

 1. Du kan indsende dine ønsker og andre oplysninger online.
 2. Vi laver en aftale og fakturerer, det kan altsammen betales og underskrives online.
 3. Vi planlægger al underholdningen korrekt, første gang.
 4. Vi kontakter dig kort før reservationen, for at tjekke op.
 5. Vi er klar til at gøre din begivenhed noget helt særligt!!
Hvordan kan jeg annullere?

Ønsker du at aflyse eventet? Kontakt os venligst, så vil vi forsøge at løse problemet så godt som muligt for både dig og den underholdning, du har booket. I samråd finder vi som regel den bedste løsning.

Dette er vores standard afbestillingsregler:
Når du har bekræftet din reservation, har du 14 dages betænkningstid. Du kan derefter annullere uden at angive nogen grund og uden beregning. Dette gælder kun for reservationer, der afholdes mere end 45 dage efter reservationsdatoen.

Hvis fortrydelsesperioden er udløbet, eller hvis reservationen afholdes inden for 45 dage, opkræver vi et afbestillingsgebyr. Du kan tegne en afbestillingforsikring på reservationstidspunktet for 6,8 % af reservationsbeløbet.

Afbestilling uden afbestillingsforsikring:
20 % op til 90 dage eller mere før booking
40% op til 31 dage før reservationen
60% op til 14 dage før booking
80% op til 7 dage før booking
100% op til 0 dage før booking

Afbestilling med afbestillingsforsikring:
0% op til 90 dage før booking
20 % op til 31 dage før reservationen
30% op til 14 dage før reservationen
40% op til 7 dage før reservationen
50% op til 0 dage før reservationen
+
Ved fleksibel afbestilling kan kunden, hvis leverandøren er indforstået med det, flytte reservationsdatoen én gang uden beregning.

For kendte kunstnere overholder vi de afbestillingsbetingelser, som gælder for denne part.

Hvordan foregår betalingen?

Vi har ved hjælp af betalingsudbyderen Mollie fået et helt sikkert online-betalings-miljø. Heri kan du/I vælge imellem følgende betalingsmetoder;

 • Ideel
 • Bankoverførsel
 • Kreditkort
 • PayPal
 • Apple Pay
 • Sofort Banking
 • Bankkontakt
 • KBC/CBC-betalingsknap
 • Belfius Pay-knap

Du kan vælge følgende betalingsbetingelser:

 • 100% depositum på forhånd
 • 50 % når reservationen foretages, de resterende 50 % 14 dage før reservationen

Kun for virksomheder:

 • Betaling 30 dage efter booking (tillægsgebyr på 2,9 %)
 • Betal 60 dage efter booking (tillægsgebyr på 6,8 %)
Hvad sker der, hvis min fest ikke kan afholdes på grund af Corona?

Vil du gerne booke underholdning, men er ikke sikker på, om din festdato kan gennemføres?

Hos os kan du til enhver tid flytte din reservation gratis, hvis din fest ikke kan afholdes på grund af regeringsforanstaltninger.

Vi tilbyder denne garanti helt gratis!

Hvad sker der, hvis underholdningen ikke kan optræde i sidste øjeblik?

Vi har altid en backup-mulighed til rådighed.
Vores team er til rådighed 24 timer i døgnet, så hvis den underholdning, du har bestilt, ikke kan optræde på grund af force majeure. Så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at finde en erstatning der er mindst lige så god.

Fordi vi har et så stort netværk, lykkes det os altid.

Kvalitetsgaranti
Personlig service
Altid garanti
Erfaring fra 10.000+ events
Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Advice
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!