Bryllupsreception

Hvor skal man starte?

Du har sagt ja og er glæder dig til dagen, men inden dagen kommer planlægning. Har du tænkt over, hvad der så skal ske? Det kræver tid og omhu at planlægge det perfekte bryllup. Der er masser af ting, der skal diskuteres, besluttes og arrangeres. Hos Evenses kan du gøre det hele på et sted, eller du kan overlade ansvaret til en af vores eventmanagere eller du kan booke en bryllupsplanlægger som hjælper med alt det vi ikke kan. Vi vil hjertens gerne hjælpe dig med at gøre din dag uforglemmelig og samtidig hjælpe dig med at slappe af.

Selvfølgelig er det sjovt at vælge bryllupskjolen og bryllupsrejsens destination, men det er ikke det eneste, der skal vælges. Derfor har vi lavet en tjekliste over, hvordan du arrangerer en rigtig bryllupsreception og holder humøret højt samtidig.

Hvad du bør vide, før vi begynder

Der er nogen ting, vi ikke kan arrangere, som for eksempel bryllupsbudgettet, drømmestedet og datoen.

Vi vil råde dig til at vælge en dag som noget af det første, måske ved du allerede nu, at du fortrækker et sommer bryllup over et efterårs bryllup. Det kan også være du har drømme bryllupslokationen eller sted, det kan derfor være man skal vælge en dato som passer til ledigheden hos drømme lokationen eller stedet. Hvis du vælger dagen god tid i forvejen, så har dine gæster også styr på datoen, og du vil vide, hvor mange der kommer.

dk_Evenses lyssestager (1) (1).jpg

Tip #1: Udsmykning

Udsmykning er meget vigtigt, da det er grundlæggende for den atmosfære, du går efter. Hvilken stemning vil du bringe dine gæster i? Vil du helst have en romantisk atmosfære eller noget cool og moderne? Her er det også en idé at kigge nærmere på et tema, det kunne være farvetema, galla eller street tema. Få mere inspiration her. Udsmyk festlokalet smagfuldt for at gøre dagen endnu mere mindeværdig. Udsmykning kan også være nyttig, med det viser dine gæster, hvor de skal hen. For eksempel ved at hænge guirlander eller opsætte fint dekorerede skilte!

Tip #2: Velkomst

Gæsterne ankommer til indgangen. Alle er glade og glæder sig til en dejlig dag. Hvis der er en venlig værtinder ved døren og byder gæsterne velkommen, kan du være sikker på, at gæsternes gode humør ikke vil blive ødelagt. Det kan også være rigtig praktisk at have en værtinde ved indgangen til at guide dine gæster og vise dem til garderoben og toiletterne og fortælle dem, hvor de kan finde dig.

Tip #3: Gæstebog

Et bryllup skal foreviges, og der er det oplagt med en gæstebog. Og det er endnu finere at have en videogæstebog som minde om festen! Alle gæster til festen kan personligt lave en kort video for at ønske dig tillykke. Disse film kan også give nogle virkelig sjove øjeblikke senere, når du ser dem igen. Det er også vigtigt at have en fotograf som ligeledes kan forevige den speciale dag.

Tip #4: Catering

Dine gæster skal selvfølgelig også have noget at spise og drikke. Du kan booke din madleverandør hos Evenses. En god cocktailbar eller måske står desserten på en lidt anderledes men lækker pandekagestand. Derudover kan det være at en food truck er lige noget for dig. Det er en anderledes men lækker idé som helt sikkert ville blive husket. Hvis du foretrækker en stående buffet, kan vi diskutere mulighederne. Kontakt endelig vores personale for at diskutere mulighederne. På den måde kan vi arrangere det hele, lige som du ønsker det.

Tip #5: Underholdning

Og sidst men ikke mindst, underholdningen! Om festen bliver en succes, afhænger af bandet, DJ'en eller sangeren. Hos Evenses arbejder vi med professionelle artister, der kan levere alle slags performances. Hvilken slags musik vil du gerne have til din reception? Rolig baggrundsmusik eller festmusik? Det er muligt at booke en musiker, der bare spiller smuk instrumentalmusik. Eller foretrækker du en livlig performance? Book et af vores all-round-bands, som kan opfylde dine musikalske ønsker. Hvis du vil gøre din fest lidt mere speciel, kan du overveje et oplyst dansegulv. Så er der garanti for, at dine gæster indtager dansegulvet!

Der er næsten ingenting, der er for skørt hos Evenses. Det var et par tips og tricks, så du kan planlægge en smuk dag. Kontakt endelig en af vores ansatte, vi vil vældig gerne hjælpe.

Fortæl os, hvad du ønsker og foretrækker, og så finder vi sammen på en passende plan til din reception. Vi er tilgængelige 7 dage om ugen per telefon eller web-chat.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!