Sorter efter: Mest Relevante
Sorter efter: Mest Relevante
Dj med Guitarist
100% match

Dj med Guitarist

Book en DJ med Guitarist til din næste firmafest, bryllup eller anden begivenhed hos Evenses.
Skal du booke noget helt specielt til din begivenhed? Book en DJ med Guitarist! Det er en helt sp...
Mere information

4,7 (3 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Festlig DJ
100% match

Festlig DJ

Book en dygtig DJ til dit event her! Vi har DJ's i hele Danmark passende til enhver begivenhed
Book en DJ hos Evenses! Vi har alle typer DJ's; all-round, lounge, house, disco, 80’er/90’er, k...
Mere information

5 (4 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Book DJs & Guitarister til dit event

Er du i gang med at planlægge dit bryllup, en firmafest eller måske din fødselsdag, og mangler noget musik, som virkelig kan sætte gang i dine gæster og dansegulvet? Så skal du booke en DJ & live guitarist. Dette er muligt hos Evenses, hvor du kan tilkoble en guitarist til en DJ.

Vores allround DJ's giver et energisk show som standard, fuld af hits fra fortid og nutid. Det er også muligt at komme med ønsker til, hvad DJ’en skal spille, så du er sikret at dine yndlingssange bliver spillet. Dertil kan du få en udvidelse af DJ-showet i form af en live guitarist.

dj___.webp

Hvorfor booke en DJ & guitarist?

Uanset hvilken type event du er ved at planlægge, så er det altid godt med lidt musik til festen. Det kan være du ønsker nogen der kan spille under maden eller måske du ønsker en, som kan sætte gang i dansegulvet, og her er det en god ide at leje en DJ. Men hvis du ønsker at give dine gæster noget ekstra wow-effekt, så kan det være en god ide at hyre en guitarist i kombination med din DJ.

Det giver noget helt særligt at have et live band til dit event, og en guitarist i samspil med en DJ vil give noget helt unikt. Vores DJ og guitarister er gode til at tilpasse sig hinanden, og spille sammen så det lyder helt fænomenalt. Typisk vil en guitarist spille ind over det DJ’en spiller, og på den måde give en speciel oplevelse, og tilføre noget ekstra til DJ’ens sæt.

Vi kan finde den helt rigtige løsning til dig, så du og dine gæster får en uforglemmelig aften. Det er altid en god plan at få booket musik til festen - uanset om du ønsker DJ eller band til festen.

Vores guitarister er alle professionelle og har stor erfaring. Dette giver dem mulighed for at reagere godt på den musik, som DJ'en spiller. Fordi de kan improvisere godt, ved de, hvordan man spiller godt på hver sang. Dette skaber noget harmonisk mellem DJ’en og guitaristen.

Vi har mange kompetente musikere, så hvis en guitarist ikke lige er sagen, så er det også muligt at booke en DJ i kombination med en saxofonist, trompetist, violinist eller festmusiker sanger.

guitarist.jpeg

Fuldend din fest

Hvis du ønsker at gøre endnu mere ud af din begivenhed, og give dine gæster en fest, som de aldrig vil glemme, så kan vi hjælpe dig med lidt ekstra til dit event. Vi har mange muligheder, og det kan være svært kun at vælge en, men dette er også helt okay, da vi kan hjælpe dig med at koordinere alle de acts, shows og andet du ønsker, så det bliver en aften hvor du kan feste med dine gæster og nyde deres selskab.

Det kan f.eks. være et oplyst dansegulv, som virkelig får dine gæster ud på dansegulvet, og giver jer disco følelsen, som sikrer at I danser hele natten. Vi har også danseshows, som kan give god underholdning til dine gæster, og som tilføre noget ekstra til dit event. Dine gæster vil tabe kæben og snakke om det resten af aften.

Du kan også booke en food truck, som holder dine gæster mætte, og du slipper for at kokkerere til dine gæster. Vi har mange forskellige slags foodtrucks såsom burger, italiensk eller vietnamesisk. Eller måske du ønsker en cocktailbar, som sørger for at slukke tørsten hos dine gæster. På denne måde skal du ikke tænke på drikkevare på aftenen, og I får nogle lækre drinks.

Book en DJ & Guitarist til din fødselsdagsfest, firmafest, eller bryllupsfest!

Med en DJ og guitarist er du sikret et originalt act, som vil overraske dine gæster. Hyr DJ og guitarist, hvis du vil sørge for, at I får en helt speciel aften, som vil gå lige i mindebogen.

Vi har DJs i hele landet, så helt sikkert også en som passer til dine ønsker. Oftest så vil DJen spille for dig og dine gæster hele natten eller aftenen, og så vil guitaristen komme ind og være med på nogle numre, oftest i 30-45 minutter, men du kan også få f.eks. to sæt á 30 eller 45 minutter.

Ønsker du at booke en af vores dygtige DJ's & Guitarister? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke DJ & Guitarist, der er det bedste match til din fest. Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon, e-mail eller ved at udfylde kontaktformularen på hjemmesiden, så kan vi sende dig et uforpligtende tilbud.

Se nærmere på vores udvalg af DJ & Guitarister her.

Hvad er unikt ved en DJ og guitarist?

Når du booker en guitarist til at spille med din DJ, så får du en meget mere levende version af musikken. Du får muligheden for at få noget ekstra til dit event, og det bliver en helt særlig og unik oplevelse. Hvilket gør det til en meget mere personlig oplevelse end hvis du hørte sangen alene.

Hvor længe anbefales det at de spiller?

Der er mange løsninger til dette, men vi anbefaler omkring 2 timer, da det giver tid til at nyde guitaristen og blive inddraget i hans optræden. Efter 2 timer skal guitaristen have en pause, men her er fordelen at guitaristen kan fortsætte med at spille.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!