Hvorfor skal du booke en musiker med din DJ?

DJ med sanger

Den fedeste underholdning

Du ved, at din fest er vellykket, når du finder alle dine gæster på dansegulvet. Ved at booke en kombination af DJ og en musiker vil dit arrangement have den fedeste underholdning. Hvis du ville vide mere om mulighederne om at booke en DJ med en musiker så er du kommet til det rette sted.

DJ + sanger/sangerinde

Under en forestilling med DJ og sanger eller sangerinde får du ikke kun mulighed for at nyde de smukke sange DJ'en spiller, men også stemmen til den kvindelige eller mandlige vokalist. Duoen skaber en vidunderlig atmosfære og gør hele festen og musikken meget mere levende. Selvfølgelig er det altid lækkert når sange fra hitlisterne og klassikerne bliver sunget live. Kombinationen af ​​DJs beats og vokalistens stemme vil uden tvivl holde gang i dansegulvet hele natten. Så om du skal have en DJ med en sangerinde eller DJ med sanger så har vi hos Evenses et stort udvalg af professionelle sangerinde, sanger og DJ´s med flere års erfaring.

DJ + saxofonist

En DJ med saxofonist er en unik og fed underholdning til dit næste event. En DJ er allerede et fremragende valg på grund af deres fleksibilitet til at udføre enhver form for musik. Når du tilføjer en saxofonist til blandingen, bliver det en mindeværdig helhed, der kan overraske og imponere gæster. Det var måske ikke det første, du tænkte på, da du begyndte at organisere din begivenhed, men det er bestemt en mulighed, der er værd at overveje.

Hvis du aldrig har booket en DJ og saxofonist, er det nyttigt at vide, at saxofonisten ikke spiller hele tiden. Det er ofte tilfældet, at DJ'en leverer et live set, og at saxofonisten spiller med i bestemte øjeblikke under sættet. Ved at gøre dette vil saxofonisten levere en fantastisk energisk forestilling hver gang, som skaber god stemning. Saxofonisten kan sætte gang i festen med den helt unikke lyd fra saxofonen.

DJ + violinist

Violinisten vil spille flere sange med DJ'en, hvor musik fra violinen passer godt. En DJ's fleksibilitet går godt med det levende element i en ekstra musiker. Fordi vores violinister har stor erfaring, ved de, hvordan de skal være fleksible. Sammen med en DJ laver vores violinister et specielt og funklende show af enhver forestilling. En DJ sammen med en violinist er den helt rigtige løsning hvis du vil have noget unikt til dit bryllup, firmafest eller fødselsdagsfest.

DJ + guitarist

En udvidelse af DJ-showet er muligt i form af en levende guitarist. Vores guitarister er alle professionelle og har stor erfaring. Dette giver dem mulighed for at reagere godt på den musik, som DJ'en spiller. En guitarist vil med deres smukke toner fra guitaren levere et interessant show. Den dygtig DJ og guitaristen kan spille sammen på en måde der skaber en fed stemning.

Kombination af DJ og musikeren rejser din fest til et helt andet niveau. Det giver den herlige følelse, hvilke kun en live performance kan give. Der er mange forskellige kombinationer af DJ og musikere at book så kontakt os gerne. Ønsker du at booke en DJ og musiker til din fest, bryllup, fødselsdag eller firmafest? Vores event managers sidder klar til at rådgive dig.Kvalitetsgaranti
Personlig service
Altid garanti
Erfaring fra 10.000+ events
Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Advice
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!