Sorter efter: Mest Relevante
Sorter efter: Mest Relevante
Festlig DJ
100% match

Festlig DJ

Book en dygtig DJ til dit event her! Vi har DJ's i hele Danmark passende til enhver begivenhed
Book en DJ hos Evenses! Vi har alle typer DJ's; all-round, lounge, house, disco, 80’er/90’er, k...
Mere information

5 (4 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Book DJ’s & Violinister til dit event

Har du booket en DJ til din begivenhed, men ønsker at tilføje lidt ekstra farve? Uanset om du er ved at planlægge dit bryllup, fødselsdagsfest, firmafest eller andet, så kan du booke en DJ & violinist hos Evenses.

Det er ofte tilfældet, at DJ'en leverer et live sæt, og at violinisten spiller med i bestemte øjeblikke under sættet. Violinisten vil spille flere sange med DJ'en, hvor violinmusik passer godt. Fra erfaring ved vi, at en live musikant altid er meget værdsat af en DJ.

En DJ's fleksibilitet går godt med det levende element i en ekstra musiker. Fordi vores violinister har stor erfaring, ved de, hvordan de skal være fleksible. Sammen med en DJ, laver vores violinister et specielt og funklende show af enhver forestilling.

djviolinist.png

Hvorfor skal du booke en DJ med violinist til din fest?

Hvis du skal arrangere en fest eller et arrangement, og du stadig er på udkig efter noget unikt, kan en DJ med en violinist være den perfekte løsning. En DJ er allerede et fremragende valg på grund af deres fleksibilitet til at udføre enhver form for musik. Når du tilføjer en violinist til blandingen, bliver det et mindeværdig event, der vil overraske dine gæster, og de vil gå derfra med et minde for livet.

Det vil blive en unik oplevelse som du kan dele med dine gæster, og det vil sætte gang i samtalerne blandt jer. En DJ og en violinist kan håndtere mange forskellige musikarter - alt fra house til R’n’B til klassisk til pop. Derudover kan du booke dette til mange forskellige typer af begivenheder såsom bryllupper, fødselsdagsfest, firmafester, havefester og meget andet.

Derudover er de fleste DJ'er og violinistduoer generelt åbne for anmodninger, dog skal du aftale dette med kunstnerne på forhånd. Har du nogle specifikke ønsker til arrangementet, vil vi gøre alt hvad vi kan for at imødekomme dette.

dj.png

Book en DJ & Violinist til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller andet!

Ønsker du at booke en af vores dygtige DJ & Violinister? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke DJ & Violinist, der er det bedste match til din fest. Du må altid tage kontakt til os, og få et uforpligtende tilbud eller blot en samtale om hvad der kunne være det rette match til din begivenhed.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores DJ & Violinister her.

Hvorfor booke en violinist med en DJ?

At booke en violinist sammen med en DJ kan give noget ekstra til dit event, som er unikt og specielt.

Hvad koster det at booke en DJ med en violinist?

Prisen på dette afhænger af, hvor længe du ønsker de skal spille, hvor i landet din begivenhed finder sted og om du har bestemte og specifikke ønsker.

Hvordan fungerer det?

Ofte spiller DJ'en længere end violinisten, så DJ'en spiller hele natten, og violinisten er med i et par timer. Vi har også andre former for kunstnere, som kan spille sammen med en DJ

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!