1 filter
Sorter efter: Mest Relevante
Violinist
100% match

Violinist

3 anmeldelser

Mangler du beroligende baggrundsmusik? Bestil denne klassiske violinist allerede idag!

3800 kr - 7500 kr
Duo Amore
100% match

Duo Amore

2 anmeldelser

Klassisk duo - pianist og violinist med et bredt repertoire.

5000 kr - 10000 kr
Violinist Herbert
100% match

Violinist Herbert

2 anmeldelser

Book violinisten Herbert til dit næste evnet!

Pris på forespørgsel
Book en professionel violinist | Evenses Entertainment
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Violinister

Violinist

Ønsker du at have en violinist til at skabe den perfekte stemning under dit bryllup, middag eller reception? Du kan booke professionelle violinister hos Evenses til at skabe den helt rigtige ramme for din begivenhed. Du kan enten booke en violinist som solist, en duo eller som et ensemble. Når du bestiller en duo, kan violinen kombineres med et andet musikinstrument som et klaver, eller en cello. Dette er selvfølgelig garanteret ved tilfældet af at du booker et helt ensemble.

Vores violinister på Evenses kan lejes til at spille stille baggrundsmusik såvel som forgrundsmusik under din reception, byllup, fødselsdag eller begravelse. De fleste violinister, der kan bookes hos os, spiller klassisk musik. Derudover har vi en duo med en violin og guitar, der spiller jazzmusik og en duo der kan spille mere moderne musik til dit event. Alle vores musikere er professionelle og udannet fra konservatoriet.

Et stykke violinhistorie

Violin hører til strengeinstrumenterne, en instrumentfamilie med en fortid, der går tusinder af år tilbage. Lyren, et strengeinstrument, der også ses som en forløber for harpen, var allerede et populært instrument i klassisk antikvitet. Restkunst og litteratur fra det gamle Mesopotamien og det gamle indiske imperium, begge århundreder f.Kr., indeholder også lutlignende instrumenter og andre typer strengeinstrumenter.

Disse instrumenter adskiller sig imidlertid betydeligt fra det, vi kender som den moderne violin. Oprindelsen til violinen, som vi kender den, er ikke ligefrem kendt, men det er enigt om, at instrumentet direkte stammer fra den arabiske rebab, et violinlignende strengeinstrument, der blev distribueret gennem arabiske handlende omkring det ottende århundrede i dele af Asien , Nordafrika og Europa. Baseret på rebab blev den byzantinske spil designet i det byzantinske imperium i det niende århundrede. Senere, i det ellevte århundrede, blev rebec oprettet, som var et violinlignende instrument fra Sydeuropa.

I århundrederne, der fulgte, fortsatte instrumentet med at ændre sig, og to typer dukkede op: et mindre instrument, der kunne holdes i armen, mens man spillede, og en større variant, som måtte stå mellem kunstnerens knæ. Det mindre instrument blev også kaldet lira da braccio (bogstaveligt talt et spil til de fattige) på italiensk, og den større variant blev kaldt lira da gamba (spil til benene). Selvom lira da braccio oprindeligt blev betragtet som et mindre smukt og især mindre aristokratisk instrument i begyndelsen af ​​renæssancen, er dette den type, der til sidst blev den mest populære, og som den moderne violin stammer fra.

Under renæssancen voksede byerne Brescia og Cremona til centre for instrumentbyggeri og designere. I løbet af det sekstende århundrede blev de første violer lavet i deres nuværende form i Norditalien. Takket være fremgangen af ​​violinmesterproducenter i disse byer, herunder Stradivari-familien, Guarneri-familien og Montagnana-familien, kalder kendere også violinens guldalder for en periode mellem det sekstende og det attende århundrede. Instrumentets popularitet voksede hurtigt, både blandt aristokraterne og gademusikanterne, og flere af eksemplerne fra den tid findes stadig i museer og private samlinger i dag. F.eks. Kan Charles XI violin, fremstillet i 1560 af den berømte violinproducent Andrea Amati til den franske konge Charles XI og i dag den ældste violin i verden, ses på Museo del Violino i Cremona.

Tips til booking af en violinist

Violinen er et instrument, der kan tilføje værdi til en fest eller begivenhed på mange forskellige måder. Dette gør booking af en violinist til en fremragende måde at give din fest et personligt præg på, men det sikrer også, at du skal se nøje på, hvilken violinist der passer bedst til den fest, du har i tankerne. Bestemt, hvis det er første gang, du overvejer at booke en violinist, kan der opstå et antal spørgsmål under bookingprocessen. For at hjælpe dig i gang vil vi nævne et par tip nedenfor for at gøre det lettere at booke en violinist.

Variation af violin

Det første, der er vigtigt at vide, er at ved at booke en violinist, begrænser du dig ikke med hensyn til musikgenre. Violin nævnes generelt i samme åndedrag med klassisk musik, og instrumentet er selvfølgelig yderst velegnet til dette, men andre genrer kommer også til deres ret med violinen. Tænk for eksempel på energisk folkemusik, chill jazzmusik eller bare et violincover af dine yndlings Top-40 hits. Ed Sheerans "Perfect" og "Thinking Out Loud" er gode eksempler på sange, som en violinist kan forvandle til en fortryllende langsom dans til brylluppet.

Rolle under din fest

Ud over musikstil er den rolle, som musikken tager på din fest, også vigtig. Der er en stor forskel mellem en solist, der spiller i baggrunden under en velkomstmodtagelse, og en jazztrio, der bringer noget liv til festen efter middagen. Violinen er velegnet til forskellige typer musikalske kombinationer, så glem ikke at konsultere dette med de violinister, som du synes er sjove.

Få forhold

Den måde, hvorpå violinistens optræden og violinens lyde kommer til deres ret under din begivenhed, afhænger i høj grad af placeringen. En violinist har generelt ikke brug for meget, men der skal i det mindste være plads nok til at sidde og lægge hans eller hendes musikstand ned. Afhængig af begivenheden og placeringen kan der også være behov for en forstærker, så sørg for at konsultere de pågældende kunstnere. Desuden er det naturligvis altid venligt at tilbyde violinisten noget at spise og drikke, især hvis dette udtrykkeligt er angivet i kontrakten.

Inde eller ude

I betragtning af det lille beløb, som en violinist har brug for for at få deres musik hørt, er det også muligt at booke en violinist, der optræder udendørs. Det siger sig selv, at vejret og omstændighederne skal være passende, men de fleste violinister vil nyde at optræde udenfor. Det er selvfølgelig klogt at diskutere dette med violinisten på forhånd, hvis du ønsker at have en forestilling udenfor.

Et strejf af elegance

Violinen er kendt som et meget raffineret og elegant instrument, så ved at bestille en violinist kan du give din begivenhed et strejf af klasse. Hvad kunne være mere atmosfærisk end en klassisk violintrio i smoking, mens dine gæster nyder deres middag? En pænt dekoreret live-handling kan give din fest det sidste strejf, som du leder efter.

Hvad Evenses kan gøre for dig

Hvis du overvejer at booke en violinist til din fest eller begivenhed, anbefaler vi også, at du kontakter et firma med erfaring inden for dette område. Hos Evenses har vi arbejdet i årevis med en bred vifte af professionelle violinister, herunder klassiske solister, popviolinister og jazzensembler, der ikke ser malplacerede ud ved en række forskellige lejligheder. Derudover kan vi også sætte dig i kontakt med professionelle violinister, der sammen med en DJ kan give utrolige forestillinger, der vil imponere både musikalsk og visuelt.

I årenes løb har Evenses booket utallige forskellige handlinger, herunder flere handlinger med violer. Ved hjælp af søgemaskinen på vores hjemmeside kan du allerede se, hvad dine muligheder er. Du kan også kontakte vores begivenhedsspecialister syv dage om ugen, hvis du har spørgsmål om booking af en violinist. Du kan nå os ved at udfylde tilbudsformularen på hjemmesiden og sende den uden forpligtelse eller via e-mail eller telefon. Hos Evenses kan du antage, at vi sammen booker en violinist, der passer til din fest og skaber en varig hukommelse.
Book en violinist til dit bryllup, reception eller noget helt andet, mulighederne er uendelige.

Ønsker du at booke en af vores dygtige violinister? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke violinist, der er det bedste match til din fest. Du kan bede om at få et tilbud, der tager højde for alle omkostningerne. Evenses kan tilbyde dig en pris, inkl. alle omkostninger, således at du aldrig står tilbage med uforudsete udgifter.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores violinister her.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.