Vil du booke Justina - Concert Violinist, til dit bryllup, koncert, fødselsdag eller en anden begivenhed?

Justina - Concert Violinist er internationalt anerkendt, uddannet fra den prestigefyldte Juillard School i New York, og har vundet flere priser fra nationale og internationale violinistkonkurrencer. Hun spiller på en fin italiensk master violin fra det 18. århundrede.
Denne violinist spiller kun som hoved-act, det vil sige at hun ikke spiller f.eks. baggrundsmusik.

Så hvis du leder efter en professionel dygtig violinist som er i centrum til din begivenhed, er denne løsning perfekt til dig.
Violinisten arbejder også med et specielt koncept, hvor hun har en cykel med, hvilke bringer klassisk musik ud til folks hverdag, og der bliver taget en omsorgsfuld holdning til miljøet og det understøtter bæredygtig mobilitet. Når kunstneren har cyklen med, tager hun dermed musikpræstationer i topklasse fra koncertsale og bringer dem ud til folk. Det bremser stereotyperne om klassisk musik som en kedelig og gammeldags kunstform, introducere den til et bredere publikum og eliminere barrierer mellem kunstner og lytter.

Justina - Concert Violinist danner også en duo med en pianist, så du kan booke en international anerkendt duo af højeste kaliber. Så hvis du er interesseret i violin og klavermusik fra barok til det 21. århundrede så tøv ikke med at spørg os om denne mulighed.

For priser, og mere information bedes du kontakte os.