Sorter efter: Mest Relevante
Sorter efter: Mest Relevante
Klassisk duo
1/2
Duo Amore
Duo Amore
100% match

Duo Amore

Klassisk duo - pianist og violinist med et bredt repertoire.
Klassisk musik til din fest Ønsker du klassisk musik leveret af profesionelle musikere? Den perfekte løsning er muligvis denne d...
Mere information

5 (3 anmeldelser)
5000 kr - 12000 kr
Duo Kasia og Wojtek
100% match

Duo Kasia og Wojtek

Book duoen Kasia og Wojtek til dit arrangement
Kasia og Wojtek Er du ved at planlægge et arrangement, og ønsker et musikalsk indslag, som er både festligt og elegant? Så er disse to musikere ...
Mere information

5 (2 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Violinist Herbert
100% match

Violinist Herbert

Book violinisten Herbert til dit næste event!
Leder du efter en violinist til dit arrangement? Er du i gang med at planlægge et bryllup, og mangler den sidste gnist, der kan gøre jeres store...
Mere information

5 (2 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Justina - Verdensklasse Klassisk Violinist
100% match

Justina - Verdensklasse Klassisk Violinist

Vores unikke violinist tager autentisk klassisk musik fra koncerthuset direkte ud til dig.
Vil du booke Justina - Concert Violinist, til dit bryllup, koncert, fødselsdag eller en anden begive...
Mere information

5 (8 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Book en violinist til din begivenhed

Skal du booke en violinist til at skabe den perfekte stemning under dit bryllup, middag eller reception? Du kan booke en violinist til en særlig lejlighed, så du kan skabe den helt rigtige stemning til din begivenhed, der passer netop til din store dag.

Vores violinister på Evenses kan lejes til at spille stille baggrundsmusik såvel som forgrundsmusik under din reception, bryllup, fødselsdag eller begravelse. Du kan enten booke en violinist som solist, en duo eller som et orkester, så du finder musikstykket der passer netop til din begivenhed.

Når du bestiller en duo, kan violinen kombineres med et andet musikinstrument som et klaver, eller en cello. De fleste violinister, der kan bookes hos os, spiller klassisk musik. Derudover har vi en duo med en violin og guitar, der spiller jazzmusik og en duo der kan spille mere moderne musik til dit event.

violinist_reception.jpeg

Hvorfor book en violinist?

Violinen er et instrument, der kan tilføje musik til den særlige fest eller begivenhed på mange forskellige måder. Hvis det er første gang, du overvejer at booke en violinist, kan der opstå et antal spørgsmål under bookingprocessen. Derfor kan det være en god idé at læse med her, hvor vi vil nævne et par gode råd for at gøre det lettere at booke en violinist.

Skal du planlægge et bryllup eller reception, hvor der er brug for musik? Ved at booke en violinist, begrænser du dig ikke med hensyn til musikgenre, da violinen er i den klassiske og rytmiske verden. En violin kan spille både den klassiske musikgenre, energisk folkemusik, chill jazzmusik eller bare et violincover af dine yndlings Top-40 hits.

Der er en stor forskel mellem en solist, der spiller i baggrunden under en velkomstmodtagelse, og en jazztrio, der bringer noget liv til festen efter middagen. Violinen er velegnet til forskellige typer musikalske kombinationer, hvad end der passer bedst til din begivenhed.

Både inde og ude

En violinist kan naturligvis spille til næsten ethvert arrangement, der finder sted indendørs. Derudover er det vigtigt at tage højde for, at violinens lyse kommer til deres ret afhænger i høj grad af placeringen. En violinist har generelt ikke brug for meget, men der skal være plads nok til at sidde og mulighed for at lægge instrumentet ned.
Det er dog også muligt at booke en violinist til en udendørs begivenhed. Dette kan være en vidunderlig kombination, og mange violinister vil gerne optræde udenfor i godt vejr.

Violin.jpeg

Violinen er kendt som et meget raffineret og elegant instrument, så ved at bestille en violinist kan du give din begivenhed et strejf af klasse. Hvad kunne være mere atmosfærisk end en klassisk violintrio i smoking, mens dine gæster nyder deres middag? En pænt dekoreret live-handling kan give din fest det sidste strejf, som du leder efter.

Book en violinist til din reception, dit bryllup eller noget helt andet, mulighederne er uendelige.

Ønsker du at booke en af vores dygtige violinister? At booke en violinist behøver ikke at være vanskeligt, bestemt ikke hvis du allerede ved, hvilken slags begivenhed du skal arrangere, og hvilken rolle violinisten skal spille.

Hos Evenses har vi en bred vifte af professionelle violinister med erfaring inden for både klassisk violin, popviolinister og jazzensembler, der ikke ser malplaceret ud til dit arrangement. Derudover kan vi også sætte dig i kontakt med professionelle violinister, der sammen med en DJ kan give utrolige forestillinger, der vil imponere både musikalsk og visuelt.

Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke violinister, der er det bedste match til din fest. Du kan bede om at få et tilbud der tager højde for alle omkostningerne.
Evenses kan tilbyde dig en pris, inkl. alle omkostninger, således at du aldrig står tilbage med uforudsete udgifter.

Læs mere på hele vores udvalg af vores violinister her.

Hvad koster det at booke en violinist?

Prisen for en violinist afhænger af, hvor i landet eventet skal afholdes. Derudover afhænger prisen også af, om der er nogle nye sange violinisten skal øve inden dit event, hvis du har specifikke ønsker til sang.

Hvilken slags fest/begivenhed passer violinist til?

En violinist kan bookes til mange arrangementer, og er oplagt, hvis du vil have noget baggrundsmusik til dit event såvel som forgrundsmusik til dit event. Det kan f.eks. være at du vil gøre din bryllupscermoni speciel med en violinist eller din reception skal have noget afslappende baggrundsmusik. Du kan enten booke en violinist som solist, en duo eller som et orkester. De spiller som en drøm, lyden er klassisk, men kan skræddersyes efter dine ønsker.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!