1 filter
Sorter efter: Mest Relevante
Juleorkester
100% match

Juleorkester

1 anmeldelse

Book et juleorkester til din julefest, byfest eller noget helt andet igennem Evenses.

Pris på forespørgsel
Ønsker du at booke juleunderholdning? Lej noget hyggeligt juleunderholdning hos Evenses idag | Evenses Entertainment
Rådgivning eller hjælp nødvendig?

7 dage om ugen er vi klar til at hjælpe dig via

Eller lad os ringe tilbage

Jul

Book juleunderholdning til din drink, fest, begivenhed eller firmafest. Det er den tid på året igen, julen kommer igen. Julen er kendt for den hyggelige atmosfære i december. I tilfælde af sjov kan du ringe til Evenses for det lille ekstra, for eksempel book en (musikalsk) julemand til din fest eller book et julekor. Din december-måned kan ikke længere mislykkes, når Evenses hjælper til. Evenses juleunderholdning har ofte et jazzy julerepertoire, men du kan helt sikkert stole på at få de gamle klassikere ud af skabet. Klassikere som Santa Baby og White Christmas bør selvfølgelig ikke mangle til julebordet, festen, julemarkedet eller begivenheden. For eksempel, hvis du er vært for et familiefest i din virksomhed, skal du booke en julemand. Børnene vil ikke snart glemme dette.

Book jule underholdning til enhver slags fest!

Vil du lave noget specielt af dette års julefest? Vil hele familien komme til julemiddag om et par måneder, og leder du stadig efter en måde at krydre begivenheden på? Eller er du måske ansvarlig for juledrinken på kontoret i december næste år, og vil du gerne gøre noget andet end normalt? Ville det ikke være en god ide at booke en professionel handling til jul?

Hos Evenses har vi stor erfaring med at organisere julefester, og vi er glade for at hjælpe dig med den fest eller begivenhed, du planlægger. For en julefest i en typisk atmosfære fra 1930'erne kan du vælge et Jazzy juleband.

Uanset om det er en familiefest, en fest for børn eller en firmaarrangement, kan det altid være en merværdi at booke juleunderholdning. Er det ikke sjovt, hvis du kan overraske din søn og hans venner med et besøg fra julemanden komplet med slik og gaver? At bestille juleunderholdning er logisk nok, når december måned nærmer sig, så det er klogt at kontakte Evenses på forhånd. Hos Evenses kan vi være til tjeneste for dig.

Dette skyldes dels, at vi kun arbejder med anerkendte acts og entertainere. Alle vores tilbud er erfarne fagfolk, som vi har arbejdet med i årevis. Af den grund kan du også læse anmeldelser af personer, der allerede har booket de pågældende handlinger eller har set dem opføre sig live for hver profil. På den måde kan du allerede få en idé om handlingen, og om den passer godt til den fest eller begivenhed, du har i tankerne.

Det er ikke nødvendigvis svært at booke juleunderholdning til din begivenhed, men i betragtning af den enorme overflod af muligheder i Danmark anbefales det at tilkalde hjælp fra et bureau, der har erfaring inden for området, fra festplanlægning og lignende bookinger. Hos Evenses har vi stor erfaring med juleunderholdning takket være de mange helligdage, vi har arrangeret sammen med vores kunder gennem årene. Vi stiller med glæde denne ekspertise og erfaring til rådighed, så du kan booke den perfekte juleunderholdning til din begivenhed.

Hvis du selv vil starte med at se på de tilgængelige muligheder, kan du undersøge noget ved hjælp af søgemaskinen på vores hjemmeside. Derudover kan du også kontakte vores bookere og underholdningsspecialister syv dage om ugen med spørgsmål om booking af en julehandling. Du kan altid nå dem ved at udfylde citatformularen på hjemmesiden eller via e-mail eller telefon.

Et stykke historie om jul ...

Jul, også ofte omtalt som jul, er oprindeligt fejringen af ​​Kristi fødsel. I modsætning til almindelig opfattelse forekommer festen imidlertid ikke i Bibelen. Faktisk kendte de første kristne, der levede i de første tre århundreder efter Kristus, ikke engang festen. På den anden side er påsken, mindesmærket om Jesu opstandelse, blevet fejret siden de første år af vores æra.

Først i det tredje århundrede e.Kr. begyndte julen, som vi kender den i dag, at tage form. Der er en vis uenighed blandt historikere om, hvorvidt den første fejring fandt sted i 336 eller 354 e.Kr., men man er enige om, at det skete den 25. december i Rom. Forklaringerne til denne dato varierer fra antagelsen om, at verden blev skabt den 21. marts, solen på den fjerde dag, og at Kristus kom til verden som retfærdighedens sol ni måneder senere til forklaringen om, at jul er resultatet af en kristning af en romersk ferie på den dato til ære for solguden Saturn.

Fra middelalderen blev jul i Europa blandet med alle slags hedenske skikke, herunder skildring af stalden i Betlehem og lægning af en træfigur af Jesusbarnet i en krybbe. Juletræet blev også introduceret omkring det nittende. Denne blanding skabte spændinger inden for visse samfund og kristne bevægelser, bestemt under den protestantiske reformation i det sekstende århundrede i Europa.

Et af de steder, hvor julefesten mødtes med meget modstand, var i det daværende protestantiske Holland. I 1574 ønskede den protestantiske kirke endda helt at afskaffe hele fejringen, men det viste sig at være lettere sagt end gjort. Den regerende regering var ikke enig i kirkens begrundelse om, at jul primært var en hedensk festival for overtro. På steder, hvor jul blev forbudt, blev det set, at folk i stort antal søgte anden ikke-kristen underholdning eller endda begyndte at føle sig tiltrukket af den romersk-katolske tro.

Dette gjorde den protestantiske kirke lidt mere tolerant over for julefejringen, men inden for kirken var der stadig modstand. I begyndelsen af ​​det attende århundrede var kirkens jul blevet mere eller mindre almindelig med to dage og i alt fem gudstjenester. Med tiden fik tilhængere af jul overhånden, både inden for kirken og i samfundet, især da opretholdelse af juletraditionen blev set som en god praksis. Fra det tyvende århundrede begyndte festen også at få et mere og mere kommercielt image med den skurke julemanden på de enorme Coca Cola-lastbiler som en af ​​dens mest slående illustrationer. I Danmark er jul nu hovedsageligt en mulighed for at mødes med familie og venner, spise og drikke og tage på ferie, selvom det flere steder stadig har en hovedsagelig kristen betydning.

Hvad Evenses kan gøre for dig

Hvis du overvejer at booke en handling til jul til ferien, anbefaler vi også, at du kontakter en fest med erfaring inden for dette område. Hos et underholdningsbureau som Evenses har vi arbejdet i årevis med en bred vifte af professionelle handlinger ud over julefesten, som ikke er malplacerede ved en meget forskelligartet række begivenheder. Derudover kan vi også sætte dig i kontakt med professionelle kunstnere, der sammen med de bookede handlinger kan gøre et rigtigt skuespil af din begivenhed, f.eks. En harpist eller en violinist.

Vil du have, at dit parti skal lykkes?

Uanset hvad din begivenhed eller fest er, er vi her for at gøre din specielle dag til en virkelig mindeværdig dag.