Sorter efter: Mest Relevante
Sorter efter: Mest Relevante
Guitarist Louise
100% match

Guitarist Louise

Den dygtige guitarist Louise kan bookes både til koncert eller som baggrundsmusik
Guitaristen Louise Ønsker du en guitarist til et kort indslag, som baggrundsmusik eller ønsker du en koncer...
Mere information

7000 kr - 10000 kr
Jazz Duo Kristoffer og Fabian
100% match

Jazz Duo Kristoffer og Fabian

Book Jazz Duoen Kristoffer og Fabian
Jazz Duo Kristoffer og Fabian Duoen består af de to anerkendte københavnske musikere, sangeren Kristoffer og guitaristen Fabian. Da de i 2018 spillede d...
Mere information

Pris på forespørgsel
Dansk folkeorkester
100% match

Dansk folkeorkester

Book et dansk folkeorkester til at spille til dit arrangement
Originalt dansk folkeorkester Mangler du et folkeligt indslag til en kommende fest? Så har vi et fantastisk indslag til dig. Ved ...
Mere information

Pris på forespørgsel
Sanger & guitarist Morten
100% match

Sanger & guitarist Morten

Lej musikeren Morten, der med stor indlevelse og passion, glædeligt leverer musik til din fest.
Lej en kombineret sanger og guitarist Sangeren og guitaristen Morten har gennem mange år lever...
Mere information

5000 kr - 9000 kr
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Guitarister

Vil du booke en guitarist til dit arrangement, bryllup, måske fødselsdag?

Hos Evenses har vi et stort udvalg af guitarister, syngende guitarister og guitarister der fyre op for din fest i kombination med en DJ. En guitarist med f.eks. en DJ giver en unik lyd, og efterlader et specielt indtryk hos dine gæster. Derudover kan en dygtig guitarist ramme mange musikelskere gennem hans imponerende guitarspil. Hvis du ønsker mere musik kan du også booke et helt band her hos Evenses.

Evenses arbejder kun med professionelle guitarister, derfor kan vi love høj kvalitet fra vores musikere. Ud over at have lært at spille guitar og følge diverse lektioner, har mange af vores guitarister uddannet sig på en musikskole, og har mange års erfaring med udførelse og underholdning.

Vores kunstnere spiller blandt andet spansk guitar, jazz guitar, klassisk guitar, akustisk og elektrisk guitar.

Et stykke guitarhistorie

De første guitarlignende instrumenter blev brugt for århundreder siden i forskellige regioner i verden. Disse tidlige sager var hovedsageligt instrumenter, der kan sammenlignes med den moderne guitar, fordi de også blev spillet med strygere. Overvej for eksempel kitharaen, et strengeinstrument fra den græske oldtid eller den tidlige middelalderlige citole. Begge var strengeinstrumenter, der havde klare ligheder med den moderne guitar, men der er betydelige forskelle baseret på blandt andet brug og lyd. Ikke desto mindre betragtes sådanne instrumenter som guitarens forløbere, hvilket betyder, at guitarens rødder går så langt tilbage som middelalderen og videre.

Når man booker en guitarist, er de fleste imidlertid på udkig efter en moderne type guitar, ikke en sanger med en lute eller en kithara. Guitaren tilhører familien af ​​instrumenter kaldet chordofoner, hvis produktion af lyd afhænger af vibrerende strenge. Blandt akkordofonerne er almindelige strengeinstrumenter såsom violin og guitar, men også keyboardinstrumenter såsom klaver. Hvis vi specifikt taler om guitaren, taler vi om en såkaldt sammensat akkordofon, hvilket betyder, at instrumentets resonator (et andet ord for soundboardet, hvor lydens tone og styrke bestemmes) er integreret, er del af helheden. Med andre ord, med denne gruppe af akkordofoner kan resonatoren ikke fjernes, uden at instrumentet bliver uspilbart.

Den tidligste version af den moderne guitar, i det mindste baseret på form og konstruktionsprincipper, er den smukke spanske barokguitar fra slutningen af ​​det sekstende århundrede. Mod slutningen af ​​det attende århundrede fik denne såkaldte "guitarra española" et sjette par strygere, et princip, som vi stadig ser i mange moderne guitarer. Den spanske guitarproducent Antonio de Torres Jurado, også kendt som "faderen til den moderne klassiske guitar", byggede de første versioner af de klassiske guitarer i 1884, som stadig er meget populære i dag.

Alle guitarer er ikke ens

Det er blevet nævnt tidligere, at der findes forskellige typer guitarer, hver med sin egen historie, form og lyd. Fra smukt dekorerede spanske guitarer og flamenco guitarer til basguitarer og elektriske guitarer er der meget variation inden for guitarfamilien. Af denne grund og for at give dig ekstra information, hvis du vil reservere en guitarist, er det interessant at kort gå ind på nogle af de mest almindelige typer guitarer.

Til at begynde med er der selvfølgelig den klassiske spanske guitar. Denne guitar har faktisk dannet grundlaget for næsten alle andre typer guitar, som vi kender i dag. Det er bestemt inden for familien af ​​spanske guitarer, der inkluderer flamenco guitar og stålstreng guitar. Lyden kommer fra to typer strenge: nylonstrenge og bass strenge med metalindpakket silkefibre. Blandt andet er den spanske guitarist Narciso Yepes og den amerikanske guitarist Randy Rhoads (medlem af Ozzy Osbourne) verdensberømte spillere af den klassiske guitar.

Det amerikanske vilde vest har længe været kendt for at være synonymt med guitarer er deres musikalitet. Den typiske vestlige guitar, som også kaldes stålstringsguitar, er en akustisk guitar med stålstrenge. Ligesom den spanske guitar har den vestlige guitar også seks strenge, og denne type guitar omtales ofte som simpelthen "den akustiske guitar", især i modsætning til den elektriske guitar. Det skyldes, at den vestlige guitar er blevet synonymt med "guitaren" i de sidste hundrede år, hovedsageligt på grund af den amerikanske underholdningssektor.

En anden meget populær type guitar er den elektriske guitar, selvom den første version af denne type først blev bygget i begyndelsen af ​​1930'erne. Først fra den første officielle indspilning med en elektrisk guitar, i 1937 af den amerikanske jazzguitarist Eddie Durham, blev denne type guitar virkelig populær. I de efterfølgende årtier blev den elektriske guitar en uundværlig del af en række forskellige musikgenrer, lige fra blues og jazz til rock og popmusik. Der er også forskellige designs inden for familien af ​​den elektriske guitar, inklusive den faste krop og den hule krop. Den amerikanske rocker Jimi Hendrix, den engelske guitarist af Rolling Stones Keith Richards og den engelske rock- og bluesanger Eric Clapton, betragtes som virtuoser med den elektriske guitar.

En sidste type guitar, der også er værd at nævne på grund af dens popularitet i Vesten, er basguitaren. Der er både elektriske og akustiske basguitarer, og begge svarer meget til henholdsvis den normale (læs: ikke-bas) elektrisk guitar og akustisk guitar. I tilfældet med den elektriske basguitar kan både tonerne og antallet af strenge afvige fra en normal elektrisk guitar, mens en akustisk basguitar har en lavere tonehøjde end en normal akustisk guitar og ofte også kun har fire strenge.

Der er også vigtige forskelle mellem normale guitarer og basguitarer med hensyn til lydboksens form og den producerede lyd. Både den elektriske og den akustiske basguitar spiller en anden rolle i musikken end den normale elektriske og akustiske guitar. Dette skyldes hovedsageligt, at basguitaren hører til rytmesektionen.

Hvad Evenses kan gøre for dig

At reservere en guitarist behøver slet ikke at være vanskelig, men det er nyttigt i det mindste at have en god idé om, hvilken slags guitar eller hvilken type musik du leder efter. Ligesom der er utallige typer guitarer, skal du også beskæftige dig med enorm variation inden for guitaristområdet for at booke. Hos Evenses arbejder vi med et bredt udvalg af guitarister inklusive jazzguitarister, klassiske guitarister og elektriske guitarister, der er velegnede til forestillinger på alle slags fester og begivenheder, lige fra fødselsdage og bryllupper til festivaler og forretningsbegivenheder.

Derudover kan du også booke guitarister på Evenses i kombination med andre musikalske elementer, såsom sang eller et DJ-sæt. Uanset om du organiserer en romantisk ceremoni og ønsker at give passende baggrundsmusik fra en live kunstner eller holder en fødselsdagsfest, hvor DJ'en ledsages af en live guitarist med elektrisk guitar, hjælper vi dig med at finde den ideelle mulighed til din fest begivenhed eller begivenhed. For at give din fest et helt personligt præg kan du også vælge en sanger-guitarist, der komponerer sit eget repertoire med dine yndlingssange.

Når du bestiller en guitarist, er det klogt at kontakte en erfaren fest. Evenses har været aktiv i verden af ​​begivenheder og underholdning i årevis og har booket hundreder af forskellige handlinger gennem årene. Ved hjælp af denne korte introduktion og søgemaskinen på vores hjemmeside kan du allerede begynde at udforske. Du kan også kontakte vores bookere og underholdningsspecialister syv dage om ugen med spørgsmål om booking af en guitarist. Du kan altid nå dem ved at udfylde tilbudsformularen på hjemmesiden og sende den uden forpligtelse eller via e-mail eller telefon.

Hos Evenses kan du antage, at vi booker den guitarist, der passer til den fest eller begivenhed, som du vil arrangere bedst.

Book en guitar til dit bryllup, reception eller noget helt andet, mulighederne er uendelige.

Ønsker du at booke en af vores dygtige guitarister? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke guitarist, der er det bedste match til din fest. Du kan bede om at få et tilbud, der tager højde for alle omkostningerne. Evenses kan tilbyde dig en pris, inkl. alle omkostninger, således at du aldrig står tilbage med uforudsete udgifter.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores guitarister her.

FAQ om guitarister:

Har I guitarister, der også synger mens de spiller?

Ja det har vi! Blandt andet er Guitarist Chris en af vores syngende guitarister - han er også en af vores mest populære guitarister. Hvis du vil vide mere om ham, har han en side her på Evenses, som du kan læse igennem.

Har I flere forskellige slags guitarister?

Ja, vi har blandt andet en spansk guitarist, rock-guitarister, jazz-guitarister, pop-guitarister og meget mere. Spørg endeligt, hvis har et specielt ønske.

Er det også mulig at booke en elektrisk guitarist?

Ja det er det, såfremt en af vores elektriske guitarister er tilgængelige på dagen. Hvis du gerne vil være sikker kan du altid kontakte os, og lave en forespørgsel på en bestemt dag.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!