Sorter efter: Mest Relevante
Sorter efter: Mest Relevante
Ansigtsmaling
100% match

Ansigtsmaling

Book en ansigtsmaler, som kan male motiver efter eget valg
Book en ansigtsmaler, og få en oplevelse, som I sent vil glemme Det kan være svært at finde på noget underholdning når man skal hol...
Mere information

5 (12 Anmeldelser)
5500 kr - 8800 kr
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Book børneshow til dit event

Er du ved at planlægge en børnefødselsdag og mangler underholdning for børn? Eller måske du er ved at arrangere en begivenhed, hvor der skal være underholdning til barnlige sjæle? Uanset hvad du er ved at planlægge, så kan vi hjælpe dig med at booke et børneshow.

Hvorfor booke børneshows til din børnefødselsdag?

Hvis du er ved at arrangere en børnefødselsdag, kan det være en god idé at planlægge nogle aktiviteter for børnene. Uanset hvilken slags fødselsdag du er ved at planlægge, så kan vi hjælpe dig med at finde den helt rette underholdning.

Det kan være du er ved at planlægge dit barns fødselsdag for hele familien, hvor der skal være underholdning for både børn og voksne. Eller måske du er ved at planlægge en børnefødselsdag, hvor der skal være noget underholdning, som er for et hvert barn.

børnefødselsdag.jpeg

Hvilken slags underholdning kan man booke til en børnefødselsdag?

Det kan altid være en god ide med noget underholdning, så børnene kan være underholdt igennem hele dagen, og ingen føler sig ude af legen. Giv børnene en fødselsdag de vil sent vil glemme.

De fleste børn elsker et godt børneshow. Det kan både være et medrivende fortæller show, hvor børnene underholdes af historier og ballondyr af en professionel børnebogsforfatter med mere end 10 års erfaring i ballondyr. Fortællingerne indeholder rekvisitter, som giver historierne liv og interaktion. De er underholdende for både børn og voksne, og altid med en dybereliggende morale.

Eller et musikalsk børneshow, der på en underholdende og musikalsk måde, lærer børnene om ressourcer, genbrug og økologi. Fortællingen bindes sammen af 10 kendte børnesange, og publikum får udleveret rytme æg, så alle har mulighed for at spille, synge og danse med til sang og musik.

De fleste børn elsker også en god omgang underholdning i form af en klovn, som kan give børnene et godt grin. De har mange forskellige færdigheder, såsom jonglering og laver ballondyr, som i kombination med nogle sjove dansetrin, festlig musik, store sko og god interaktion med publikum er der skabt en sjov dag.

Eller et trylleshow, hvor børnene ikke kan se andet en magi. En optræden, der indeholder både tryllenumre, fantasifulde historier og ballondyr - det er en sikker vinder.

Du kan også vælge at booke en mimer, som kan forbløffe og underholde dine gæster. Vores mimer skaber forskellige karakterer, visuelle sketches og animeret interaktion. Med fysisk teater skaber mimeren illusioner, animeret figurer og visualiserer ”usynlige” objekter og kræfter. Det bliver et show i sent glemmer.

Skærmbillede 2022-11-22 kl. 11.55.36.png

Andre former for begivenheder man kan booke børneshow til.

Det kan også være du er ved at planlægge en juleafslutning, hvor det kan være oplagt at have julemanden, der kommer forbi og siger hej og interagerer med børnene eller måske du ønsker at han skal dele gaver ud. Eller måske du ønsker at drillenissen skal komme forbi og drille børnene og give dem et stort smil på læben.

Måske du er ved at planlægge en firmafest eller vejfest, hvor der både kommer børn og voksne med barnlige sjæle, hvor du kan få alle til at gå derfra med et smil på læben og et minde de sent vil glemme. Det kan f.eks. være et trylleshow, som kan forblænde enhver tilskuer med sine magiske tricks. Eller en levende statue, som vil få alle til at beundre en, og som kan være en god samtale starter blandt dine gæster.

boerne-show.jpeg

Uanset hvilken slags begivenhed du er ved at planlægge, så kan du med fordel booke et børneshow.

Det kan nemlig underholde både børn og voksne med barnlige sjæle. Måske du er i tvivl om, hvad du skal booke eller hvad kan være en god ide at booke, så går turen videre til os, for vi kan nemlig hjælpe dig med at finde frem til det helt rigtige.

Det behøver ikke at være vanskeligt, at booke et børneshow eller barnlig underholdning, især ikke hvis du allerede mere eller mindre ved, hvilken type begivenhed du skal arrangere. Hvis du har et specifikt ønsker i tankerne står vi klar til at hjælpe dig, og vil gøre hvad vi kan for at få dine ønsker opfyldt. Så du kan få det event du drømmer om, og få et mindeværdigt et af slagsen.

Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilken der er det bedste match til dit arrangement, og du må altid kontakte os, og få et uforpligtende tilbud. Vi er klar til at hjælpe dig uanset om du er på bar bund eller har et specifikt ønske.

Du kan læse mere om vores forskellige børneshows her.

Hvad er et børneshow?

Et børneshow kan være flere forskellige slags. Det kan blandt andet være en dramatisk oplæsning af en historie, det kan være et dukkeshow, det kan være et musikalskshow eller et ballonshow. Der er mange muligheder, men hvis du har et bestemt i tankerne, er du velkommen til at kontakte os, og vi vil hjælpe dig med at finde en løsning.

Hvad koster et børneshow?

Et børneshows pris afhænger af, hvilket slags show der ønskes, hvor længe showet skal vare, eller måske det skal være af flere omgange, og hvor i landet din begivenhed bliver afholdt.Hvad er den bedste underholdning til en børnefest?

Valget af den rigtige underholdning afhænger af en række faktorer, herunder børnenes alder, arrangementets størrelse, stedet, budgettet og børnenes interesser. Det er vigtigt at finde underholdning, der passer til de specifikke behov i forbindelse med dit arrangement, og som er egnet til børnenes aldersgruppe.

Hvilken slags tilføjelse har et show til dit arrangement?

Et show kan være en god tilføjelse til dit arrangement, da det giver en ekstra dimension af underholdning, der vil underholde og blive hængende hos dine gæster. Afhængigt af den type show, du booker, kan det også give dit arrangement en bestemt atmosfære eller et bestemt tema.

Hvad er inkluderet i prisen?

Alt, hvad der er nødvendigt for et succesfuldt event, er inkluderet som standard. Så prisen er alt inklusive, og der er ingen ekstra omkostninger. Der er inkluderet:

 • Screenet, Professionel underholdning
 • Penge tilbage garanti
 • Rejseudgifter
 • MOMS
 • Alternativer i tilfælde af sygdom
 • Online ønskeliste
 • Personlig event manager
 • 24/7 kundeservice
 • Montering og demontering (hvis nødvendigt)
 • Lys- og lydteknik (hvis nødvendigt)
 • Andet nødvendigt udstyr (hvis nødvendigt)
Hvordan fastsættes prisen?

Prisen afhænger hovedsageligt af følgende faktorer:

 • Den ønskede varighed af forestillingen
 • Rejsetid og rejseomkostninger
 • Eventuel belysning og/eller lydteknologi
 • Eventuel vente- og forberedelsestid
 • Gruppens størrelse
 • Kendskab til ønskede akt.

I sidste ende er hver eneste begivenhed unik. Derfor vil vi med glæde drøfte dine behov på forhånd og derefter lave et passende skræddersyet forslag.

Hvordan garanteres kvaliteten af underholdningen?

Et specialuddannet team foretager forudgående screening af vores underholdning. Her ser vi på:

 • Erfaring
 • Uddannelse
 • Forholdet mellem pris og kvalitet
 • Repræsentativitet
 • Originalitet
 • Pålidelighed med hensyn til overholdelse af aftaler

Hvad kan vi ellers holdes op på?

 • Alle numre præsenteres ved hjælp af demoer og liveoptrædener.
 • Personlig introduktion, før leverandører kan optræde på vegne af Evenses
 • Vores leverandører har også en online portal, hvor de til enhver tid kan se alle oplysninger og krav til din booking.
 • Vi ringer og sms'er til leverandørerne før bookingen for at få et sidste tjek
 • Vi arbejder kun med leverandører, som vi selv står bag, og som opfylder vores kvalitetsstandarder. I alle andre tilfælde vises de ikke på vores hjemmeside.
 • Da vi har været i branchen i næsten 15 år, har vi et godt langsigtet samarbejde med næsten alle vores leverandører.
Hvad er processen for en booking?

Vores opgave er at aflaste dig fuldstændigt, så du kan læne dig tilbage og i sidste ende få en vellykket fest. Hvordan sker det så? Sådan her:

 1. Se på vores websted, og vælg den underholdning, du kan lide. Svært at vælge? Kontakt vores team, så hjælper vi dig med at finde den rigtige løsning
 2. Du vil modtage et uforpligtende tilbud. Passer den ikke helt til dine behov? Skriv til os, så vil vi forsøge at justere det. Er forslaget efter din smag? Derefter kan du angive, at du ønsker at reservere.

Alt administrativt går som en drøm:

 1. Du kan indsende dine ønsker og andre oplysninger online.
 2. Vi laver en aftale og fakturerer, det kan altsammen betales og underskrives online.
 3. Vi planlægger al underholdningen korrekt, første gang.
 4. Vi kontakter dig kort før reservationen, for at tjekke op.
 5. Vi er klar til at gøre din begivenhed noget helt særligt!!
Hvordan kan jeg annullere?

Ønsker du at aflyse eventet? Kontakt os venligst, så vil vi forsøge at løse problemet så godt som muligt for både dig og den underholdning, du har booket. I samråd finder vi som regel den bedste løsning.

Dette er vores standard afbestillingsregler:
Når du har bekræftet din reservation, har du 14 dages betænkningstid. Du kan derefter annullere uden at angive nogen grund og uden beregning. Dette gælder kun for reservationer, der afholdes mere end 45 dage efter reservationsdatoen.

Hvis fortrydelsesperioden er udløbet, eller hvis reservationen afholdes inden for 45 dage, opkræver vi et afbestillingsgebyr. Du kan tegne en afbestillingforsikring på reservationstidspunktet for 6,8 % af reservationsbeløbet.

Afbestilling uden afbestillingsforsikring:
20 % op til 90 dage eller mere før booking
40% op til 31 dage før reservationen
60% op til 14 dage før booking
80% op til 7 dage før booking
100% op til 0 dage før booking

Afbestilling med afbestillingsforsikring:
0% op til 90 dage før booking
20 % op til 31 dage før reservationen
30% op til 14 dage før reservationen
40% op til 7 dage før reservationen
50% op til 0 dage før reservationen
+
Ved fleksibel afbestilling kan kunden, hvis leverandøren er indforstået med det, flytte reservationsdatoen én gang uden beregning.

For kendte kunstnere overholder vi de afbestillingsbetingelser, som gælder for denne part.

Hvordan foregår betalingen?

Vi har ved hjælp af betalingsudbyderen Mollie fået et helt sikkert online-betalings-miljø. Heri kan du/I vælge imellem følgende betalingsmetoder;

 • Ideel
 • Bankoverførsel
 • Kreditkort
 • PayPal
 • Apple Pay
 • Sofort Banking
 • Bankkontakt
 • KBC/CBC-betalingsknap
 • Belfius Pay-knap

Du kan vælge følgende betalingsbetingelser:

 • 100% depositum på forhånd
 • 50 % når reservationen foretages, de resterende 50 % 14 dage før reservationen

Kun for virksomheder:

 • Betaling 30 dage efter booking (tillægsgebyr på 2,9 %)
 • Betal 60 dage efter booking (tillægsgebyr på 6,8 %)
Hvad sker der, hvis min fest ikke kan afholdes på grund af Corona?

Vil du gerne booke underholdning, men er ikke sikker på, om din festdato kan gennemføres?

Hos os kan du til enhver tid flytte din reservation gratis, hvis din fest ikke kan afholdes på grund af regeringsforanstaltninger.

Vi tilbyder denne garanti helt gratis!

Hvad sker der, hvis underholdningen ikke kan optræde i sidste øjeblik?

Vi har altid en backup-mulighed til rådighed.
Vores team er til rådighed 24 timer i døgnet, så hvis den underholdning, du har bestilt, ikke kan optræde på grund af force majeure. Så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at finde en erstatning der er mindst lige så god.

Fordi vi har et så stort netværk, lykkes det os altid.

Kvalitetsgaranti
Personlig service
Altid garanti
Erfaring fra 10.000+ events
Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Advice
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!