Sorter efter: Mest Relevante
Sorter efter: Mest Relevante
miltonfoto.jpeg
1/3
Bugtaler
Bugtaler
100% match

Bugtaler

Book en Bugtaler til en fødselsdag, fest eller anden begivenhed igennem Evenses.
Lej en professionel bugtaler Vil du prøve noget nyt til dit barns børnefødselsdag? Eller mangler du bare nog...
Mere information

4,7 (3 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Book bugtalere til dit event

Skal du booke noget underholdning til din fødselsdag, din firmafest eller byfest? Så book en bugtaler. Evenses har et bredt udvalg af underholdning og forskellige shows. Vi har et bredt udvalg af teatralsk underholdning, såsom: levende statue, klovn, mimer, osv., hvis det lyder tiltalende så er Evenses det rette valg for dig.

Hvorfor booke en bugtaler?

Det er som regel noget man oplever i børne-tv, et cirkus eller til byfestivaler. Men hos Evenses kan du booke dem til dit næste event. En bugtaler passer godt til en byfest, men det kan også fungere som en velkomst til dit arrangement eller noget helt tredje, du og dine gæster er i hvert fald garanteret en speciel oplevelse.

Vil du gøre noget ekstra for dit event, og måske noget der er mere anderledes end f.eks. et band? Hvorfor ikke prøve en bugtaler? Det kan sprede smil og glæde hos børn eller voksne med barnlige sjæle. Uanset hvad vil det være en underholdning, som bliver husket, og du er garanteret at dine gæster går derfra med et smil.

Det kan f.eks. være en, som bringer magisk sine dyr til live, og sammen starter de en samtale med hinanden eller publikum. Har du specifikke ønsker, så tøv ikke med at tage fat i os, så finder vi den bugtaler der passer bedst til dit arrangement.

Book en bugtaler til din fødselsdagsfest, firmafest, eller barnedåb!

Hos Evenses kan du booke den helt rigtige bugtaler til dit event, og vi kan sammen finde den, som passer helt perfekt til dit event, og som opfylder dine ønsker.

Ønsker du at booke et bugtaler? Det behøver ikke at være vanskeligt, at booke en bugtaler, især ikke hvis du allerede ved mere eller mindre, hvilken type begivenhed du skal arrangere.

Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilken bugtaler, der er det bedste match til dit arrangement, og du må altid kontakte os, og få et uforpligtende tilbud.

Se nærmere på vores udvalg her

Hvad koster en bugtaler?

Prisen på en bugtaler afhænger af hvor i landet din begivenhed bliver afholdt, og hvor længe en bugtaler skal perfome, og om det skal være flere gange.

Hvorfor skal jeg booke en bugtaler til mit event?

En bugtaler er god underholdning for alle aldre, børn som voksne. Derfor passer en bugtaler også til flere slags event såsom firmaarrangement, barnedåb, konfirmation, barnedåb eller børnefødselsdag

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!