1 filter
Sorter efter: Mest Relevante
Aften Musik
100% match

Aften Musik

1 anmeldelse

Vil du booke en dejlig og imødekommende duo bestående af sang og klaver med 10 års live erfaring? Book vores Aften Duo idag til enhver begivenhed!

5000 kr - 12000 kr
Twenty 4 Seven
100% match

Twenty 4 Seven

3 anmeldelser

Twenty 4 Seven er kendt for hits som ”Slave to the Music.

Pris på forespørgsel
Book en dygtig duo  | Evenses Entertainment
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Pop duoer

Vil du leje en pop duo til din fest, bryllup eller firmafest? Hos Evenses tilbyder forskellige typer duoer, som en pop duo, men også en akustisk duo, jazz duo eller klassisk duo. Vores pop duoer udfører aktuelle hits fra nu eller fra tidligere kendte kunstnere, både international og dansk musik. Vores pop duetter er klar til at efterlade en perfekt erindring af din begivenhed hos dig og dine gæster.

Evenses har en bred vifte af forskellige duoer til din fødselsdag, begivenhed eller firmafest til rådighed. Alle vores par er omhyggeligt udvalgt af professionelle og erfarne event specialister. Vi kan garantere dig den bedste kvalitet til din reservation.

Book en pop duo til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest, en duo skaber altid en god stemning!

Ønsker du at booke en af vores dygtige pop duo'er? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilken pop duo, der er det bedste match til din fest. Du kan bede om at få et tilbud, der tager højde for alle omkostningerne. Evenses kan tilbyde dig en pris, inkl. alle omkostninger, således at du aldrig står tilbage med uforudsete udgifter.

Se blandt andet vores Dinner & Danse Duo, som du kan booke til din fest. Denne duo ville sikre baggrundsmusik perfekt til middagenen og sørge for at få gang i dansegulvet, så snart der skal danses. Ønsker du derimod blot et par sange som en overraskelse af fødselaren eller brudeparret? Så kunne en duo i form af en sanger og en guitarist eller pianist måske være et godt fit. Er du stor ABBA fan, så kunne en ABBA Duo måske være noget ?

Se nærmere på hele vores udvalg af vores pop duo'er her.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.