Sorter efter: Mest Relevante
Sorter efter: Mest Relevante
Book en mobil kaffebar
1/3
Kaffebar
Kaffebar
100% match

Kaffebar

Få serveret friskbrygget kaffe til din begivenhed med vores mobile kaffebar
Mobil kaffebar Imponer dine gæster med lækker specialkaffe! Kan du forestille dig en arbejdsdag uden kaffe? Det ...
Mere information

5 (3 anmeldelser)
5000 kr - 10000 kr
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Book en kaffebar til dit event

Er du i gang med at planlægge et event og mangler noget til at slukke tørsten? Så book en kaffebar! Hos Evenses kan du booke en mobil kaffebar, som er let at flytte. Din kaffe bliver serveret af dygtige baristaer, og med flot latte art.

Hvorfor booke en kaffebar?

Få serveret friskbrygget kaffe til din begivenhed med vores mobile kaffebar. Kaffe er en del af manges hverdag, så hvorfor ikke booke en kaffebar til dit næste event, og server lækker specialkaffe til dine gæster. Lej din kaffebar hos Evenses.

Vores mobile kaffebar byder på specialkaffe fra mikroristerier. Kaffen er udvalgt blandt de bedste 2-3 % af al kaffe produceret i verden. Det er kaffe med et stort fokus på bæredygtighed og økologi, idet mælken for eksempel er fra Naturmælk.

Hvis du har specielle ønsker, så kan vi helt sikkert hjælpe dig med at finde en løsning til dette.

kaffebar.jpeg

Skal vi sørge for lidt energi til din begivenhed med vores mobile kaffebar?

Uanset om du er ved at planlægge dit bryllup, din fødselsdag, konfirmation eller firmafest, så kan en kaffebar være en oplagt mulighed - også selvom du ikke er til kaffe. Alle vore kaffebarer kommer nemlig med et udvalg af te også.

Vores baristaer serverer lækker kaffe og du kan få flere forskellige typer: alt fra latte, cappuccino til americano og espresso. Du er sikret en god kop kaffe. Vores baristaer vil gøre alt for at du og dine gæster får den bedste oplevelse.

Har du specifikke ønsker til din kaffebar, så lad os det vide på forhånd så vi kan aftale det med vores baristaer. Det kan f.eks. være at du ønsker der også skal være chai latte eller kakao til stede i kaffevognen.

latteart.jpeg

Hvad er latteart?

Latte art er en teknik, hvor baristaen kan skabe små kunstværker i din kaffe, som laves med den steamet mælk i mælkekanden. Dette er noget som kræver øvelse, og den rette konsistens på mælken for at opnå et smukt resultat.

Det er små kunstværker såsom hjerter, blade eller svaner. Vores baristaer er dygtige, og professionelle, som sørger for at I får en god oplevelse.

Baristaerne har viden inden for deres produkt, og kan gøre dig og dine gæster klogere på kaffen. De vil med glæde fortælle dig og dine gæster om bønnernes oprindelse, hvordan de er ristet og hvordan man får den bedste smag frem.

Book en kaffebar til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller konfirmation!

Uanset om café latte eller chai latte er din favorit drink, så har vi kaffebaren der passer til dit event, så lej en mobil kaffebar i dag. Du er sikret en unik oplevelse, og dine gæster vil helt sikkert blive begejstret, da det er en god måde at servicere dine gæster. Imens kan du slappe af og nyde dine gæsters selskab.

Ønsker du at booke en kaffebarer? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke type barer, der er det bedste match til din fest. Få en kop kaffe præcis som du kan lide den.

Du kan læse mere om vores udvalg af kaffebarer her.

Hvad koster det at booke en kaffebar?

Prisen på en kaffebar afhænger hvor i landet dit event foregår, hvor mange mennesker i er til eventet og hvor længe du ønsker at de skal være til stede. Man betaler pr. time kaffebaren skal være til stede, og ikke pr. kaffekop der bliver lavet.

Hvilke slags kaffedrikke serverer vognen?

Vi tør godt at sige at vores baristaer kan lave alle slags kaffedrikke, og der er helt sikkert en til lige netop din smag. Er du ikke til kaffe, så kan har vores kaffebarer altid et bredt udvalg af te, og hvis du ønsker det kan vores barista også lave chailatte og varm kakao.

Hvilke slags events passer en kaffebar til?

Vi tør godt at sige at vores kaffebarer kan komme til alle slags event, ude som inde. Uanset om du afholder et bryllup, en barnedåb, en konfirmation, en firmafest eller fødselsdag - mulighederne er mange.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!