1 filter
Sorter efter: Mest Relevante
Ballonmand
100% match

Ballonmand

8 anmeldelser

Book en ballonmand til din næste fødselsdag, reception eller anden begivenhed hos Evenses.

2000 kr - 7000 kr
Book en erfaren skuespiller | Evenses Entertainment
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Skuespiller

Skuespiller

Skal du booke en form for underholdning til din fødselsdag, firmafest eller bryllup? Evenses har et bredt udvalg af underholdning og forskellige acts/skuespillere. Tænk på mennesker som udføre et skuespil såsom: En fuld nonne, en mand i et bamse kostume, en klovn ller noget helt andet. Evenses har helt sikkert det rette valg til dit arrangement. Alle de servicer som vi arbejder med er fuldt ud igennem professionelle og du er garanteret underholdning fra øverste hylde.

Vil du spice dit event op med noget anderledes end et band f.eks.? Hvorfor ikke prøve en mavedanser, eller hvis dit barn skal holde en fødselsdag og du mangler noget underholdning til festen, så kan du booke en klovn, eller en bugtaler hos Evenses.

Hvad kan en skuespiller gøre til dit arrangement?

Tænk på de populære figurer som Mr. Bean, Olsen Banden og andre af denne art. De er blevet så populære, at publikum typisk forbinder skuespillere eller skuespillerinder udelukkende med den karakter, de spiller. Dette er tegn, som skuespillere tager ud i den virkelige verden og præsenterer som almindelige mennesker ligesom resten af ​​publikum. Dygtige skuespillere kan tage form af berømte figurer eller endda bare almindelige mennesker med uhyrlige personligheder.

I sidste ende henviser udtrykket type handling til en fiktiv og ofte komisk karakter, der generelt har meget stærke og tydelige karaktertræk, der ofte forstørres for komisk effekt. Forbindelsen med stereotyper og visse klichélignende personligheder etableres derfor hurtigt. Selvom de fleste typer handlinger er rent skuespillere, kan du i sidste ende stadig finde nogle, der kan tjene fuldstændigt som dem selv og gør stand up comedy.

Når vi taler om at booke en skuespiller til en fest eller begivenhed, som du skal arrangere, taler vi om en skuespiller eller skuespillerinde, der vil spille en bestemt karakter under festlighederne for at underholde dine gæster. Dette kan være en meget flot tilføjelse til festen, især hvis karakteren passer godt til begivenheden. Af den grund er det meget vigtigt at booke den rigtige skuespiller eller skuespillerinde og diskutere med ham eller hende præcis, hvad du forventer af dem under arrangementet.

Hvilken slags underholdning kan du booke hos Evenses?

Hos Evenses er vi en stor fan af alle slags underholdning og ønsker at finde en levedygtig mulighed for enhver begivenhed. I årenes løb har vi booket handlinger til mange forskellige fester og begivenheder, og reaktionerne var altid yderst positive. Vi råder dig derfor til at kontakte os, hvis du overvejer at booke en typehandling til et arrangement, fordi vi er ivrige efter at hjælpe dig med at finde den perfekte fortolkning af det, du har i tankerne.

Forestil dig, at en professionel skuespiller kommer til din datters ottende fødselsdagsfest som prinsesse og fortæller historier om hendes prins, dyrevenner og eventyr. Din datter og hendes venner vil ikke kun tro, at denne skuespiller er en rigtig prinsesse, men de vil have noget at tale om i de kommende dage. Disse specielle former for underholdning er vigtige for at skabe minder for dine børn og virkelig vil imponere dem, at deres forældre kender en rigtig prinsesse!

Hvis du leder efter en mere slapstick-lignende form for humor, kan du for eksempel vælge den berusede nonne. Denne karakter kan skabe meget energi gennem humor, bizarre vendinger og interaktion med publikum. Dine gæster får et smil på deres ansigt på ingen tid på grund af de uventede og uhyrlige stunts, som den berusede nonne tilføjer skaber.

Som vi sagde før, anbefaler vi, at du kontakter os på Evenses, hvis du overvejer at booke en typehandling til den fest, du organiserer. På denne måde kan vi give dig passende forslag, så du kan booke den perfekte skuespiller. Det er heller ikke en dårlig ide at læse profilernes karakterer på vores hjemmeside, da du også kan finde anmeldelser af personer, der allerede har booket karakteren, eller som har ham eller hende live i aktion.

Hvad kan Evenses gøre for dig?

Hvis du har forsøgt at booke underholdning som denne, har du måske oplevet, hvor svært det er at sortere gennem mange valg og finde den rigtige handling. Men hvis du kontakter et firma som Evenses, har vi foretaget hundredvis af bookinger til meget forskellige typer af begivenheder og er glade for at bruge denne oplevelse til at hjælpe dig med at finde og booke den type, der passer perfekt til din begivenhed. Ikke kun kan vi hjælpe dig med at udforske de tilgængelige muligheder, men også afslutte din begivenhed og forhandle med de kunstnere, du vælger. På den måde er du ikke alene, og du kan også stole på ekspertisen fra vores specialister.

Under alle omstændigheder kan du allerede begynde at se dig selv om de tilgængelige muligheder for typehandlinger i vores portefølje. Ved hjælp af søgemaskinen på vores hjemmeside kan du allerede undersøge mulighederne. Du kan altid nå os ved at udfylde tilbudsformularen på hjemmesiden og sende den uden forpligtelse eller via e-mail eller telefon. Hos Evenses kan du antage, at vi hjælper dig med at finde den perfekte handling til din begivenhed.

Book en skuespiller til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller festival!

Ønsker du at booke en af vores skuespillere? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke skuespiller, der er det bedste match til din fest. Du kan bede om at få et tilbud, der tager højde for alle omkostningerne. Evenses kan tilbyde dig en pris, inkl. alle omkostninger, således at du aldrig står tilbage med uforudsete udgifter.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores skuespillere her.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.