Sorter efter: Mest Relevante
Sorter efter: Mest Relevante
Julemand
1/5
Julemand
Julemand
100% match

Julemand

Julemanden kan bookes til dit næste juleevent
Julen betyder ofte overfyldte kalendere med mange sociale begivenheder. Skab magiske øjeblikke med tilstedeværelsen af julemanden. En julemand ...
Mere information

Pris på forespørgsel
Skuespiller
100% match

Skuespiller

Book en skuespiller til dit event, vi har mange forskellige
Hvad kan en skuespiller gøre til dit arrangement? Vi har mange forskellige typer skuespillere, og vi har helt sikkert en, der opfy...
Mere information

Pris på forespørgsel
Gadegøgleren DynaMike
100% match

Gadegøgleren DynaMike

DynaMike leverer morsom og hæsblæsende underholdning til enhver begivenhed!
DynaMike er vores talentfulde gadegøgler fra Canada som har vundet internationale priser. Han er bosiddende i Danm...
Mere information

5 (4 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Ballonmand
100% match

Ballonmand

Book en ballonmand til din næste fødselsdag, reception eller anden begivenhed hos Evenses.
Book en ballonmand Vores ballonartist passer perfekt til en børnefødselsdag, firmafest eller fødse...
Mere information

5 (8 anmeldelser)
2000 kr - 7000 kr
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Book en skuespiller til dit event

Skal du booke en form for underholdning til en fødselsdag, firmafest, vejfest eller anden form for event? Hvorfor så ikke booke en skuespiller? Evenses har et bredt udvalg af underholdning og forskellige acts/skuespillere.

Tænk på mennesker som udfører et skuespil såsom: En fuld nonne, en mand i et bamse kostume, en klovn eller som julemanden. Evenses har helt sikkert det rette valg til dit arrangement.

Hvad kan en skuespiller gøre til dit arrangement?

Tænk på de populære figurer som Mr. Bean, Olsen Banden og andre af denne art, som du kender fra teater, film eller serier. De er blevet så populære, at publikum typisk forbinder skuespillere eller skuespillerinder udelukkende med den karakter, de spiller. Dygtige skuespillere kan tage form af berømte figurer eller endda bare almindelige mennesker med uhyrlige personligheder.

Når vi taler om at booke en skuespiller til en fest eller begivenhed, som du skal arrangere, taler vi om en skuespiller eller skuespillerinde, der vil spille en bestemt karakter under festlighederne for at underholde dine gæster. Dette kan være en meget flot tilføjelse til festen, især hvis karakteren passer godt til begivenheden. Af den grund er det meget vigtigt at booke den rigtige skuespiller eller skuespillerinde og diskutere med ham eller hende præcis, hvad du forventer af dem under arrangementet.

Forestil dig, at en professionel skuespiller kommer til din datters ottende fødselsdagsfest som prinsesse og fortæller historier om hendes prins, dyrevenner og eventyr. Din datter og hendes venner vil ikke kun tro, at denne skuespiller er en rigtig prinsesse, men de vil have noget at tale om i de kommende dage. Disse specielle former for underholdning skaber minder for børnene.

Skuespiller.png

Kombination af flere former for underholdning

Du kan også sagtens kombinere forskellige former for underholdning, så er du sikret at dine gæster går derfra med et uforglemmeligt minde.

Det kan f.eks. være at du ønsker at booke en karikaturtegner også, en klovn eller måske et ildshow. Vi har mange forskellige typer for underholdning, og vi har helt sikkert en eller flere som passer til dit event.

Det kan også være at du ønsker at forevige festen ved at hyre en fotograf, som fanger alle de særlige øjeblikke på billeder, eller måske en videograf, som fanger videoer fra festen, og samler til en samlet video.

Uanset hvad du ønsker, har vi helt sikkert en løsning som passer til dig, og dine ønsker i forbindelse med dit event. Du er garanteret at dine gæster bliver godt underholdt gennem begivenheden, og får et værdifuldt minde, som de vil snakke om i flere dage efter dit event.

Book en skuespiller til din fødselsdagsfest, firmafest, jubilæum eller byfest!
Ønsker du at booke en af vores skuespillere? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke skuespiller, der er det bedste match til din fest. Du kan bede om at få et tilbud, der tager højde for alle omkostningerne.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores skuespillere her.

Hvad koster det at hyre en skuespiller?

Prisen på en skuespiller afhænger af, hvilket slags job vedkommende skal udføre, hvor i landet dit event finder sted, og hvor længe skuespilleren skal være i gang.

Hvad kan man booke en skuespiller til?

Vi har mange forskellige skuespillere til mange forskellige slags events, gimmicks og andet. Du kan altid kontakte os med dit ønske, og så forsøger vi at finde en løsning der passer lige netop dig.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!