1 filter
Sorter efter: Mest Relevante
The Frogs
100% match

The Frogs

4 anmeldelser

Få dine gæster ud på dansegulvet med det festlige partyband The Frogs.

Pris på forespørgsel
The Groovy Trio
100% match

The Groovy Trio

Lej det perfekte festband til dit kommende arrangement

Pris på forespørgsel
Pop Society
100% match

Pop Society

Få gang i festen med et party band

12345 kr - 19750 kr
Musik til dit bryllup? Book hos Evenses
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Bryllupsband

Skal du giftes?

Musik til den store dag

Skal du giftes i det kommende år med dit livs kærlighed, og er du godt i gang med planlægningen til den store dag? Skal din ældste datter giftes om et par måneder, og musikken er stadig ikke helt på plads? Eller overvejer du at overraske din kone med en fest med hendes yndlingsmusik? Uanset om det er dit eget bryllup eller om du står for at organisere den specielle dag for en anden, kan det være en rigtig god idé at booke bryllupsmusik til dagen i god tid.

Når det kommer til musikbooking, er bryllupsmusik en af vores spidskompetencer. ​​Om det er levende musik til kirken, bryllupsvalsen, bryllupsreceptionen eller dansemusik. Det kan dog meget vel være, at du aldrig har stået for planlægning af ​​et bryllup, så vi vil kort forklare, hvad vi mener med booking af bryllupsmusik. Dette kan tage forskellige former og kan arrangeres på mange måder.

For eksempel har vi en hel del kunder, der kan lide at organisere alle slags fester og arrangementer, men som finder hele planlægningen og forberedelsen meget mindre morsom. For disse kunder kan vi tage os af hele forberedelsen og organisering af ​​musik til brylluppet, de ønsker at arrangere. Dette kan variere fra at finde et passende sted og styre invitationer til at arrangere en cateringfirma og booke en live sanger. Ved at tage det forberedende arbejde kan disse kunder bruge deres tid og energi til andre ting. Alt hvad vi behøver er at vide er, hvilken slags fest de vil arrangere, budget og hvad de har i tankerne med hensyn til slutresultatet. Det er og forbliver deres begivenhed.

Det sker dog også regelmæssigt, at vi arbejder med mennesker, der faktisk nyder at planlægge lige så meget som selve festen. Det betyder ikke, at vi ikke kan tilføje værdi til dem, tværtimod. I sådanne tilfælde kontakter kunder os for specifikke opgaver, såsom at finde en god cateringvirksomhed eller booke en bestemt live-act. Det sker også ofte, at vi tilbyder support under selve festen, for eksempel ved at ansætte ekstra personale. Det fantastiske ved denne formel er, at du på denne måde kan overlade de opgaver, du ikke har lyst til eller har tid til, til en erfaren festplanlægger, mens du kan fokusere på de ting, du ikke kan eller ikke vil have andre til.

Bryllupsmusik

Med hensyn til bryllupsmusik: På grund af alle mulighederne derude, når det kommer til booking af bryllupsmusik, kan det nogle gange være svært at vide, hvad der præcist er muligt, og hvad der passer bedst til din begivenhed. Af den grund er det bedst at arbejde med et firma, der har erfaring inden for sådanne bookinger, når man booker bryllupsmusik. Evenses er sådan et firma. Ikke kun har vi et stort udvalg af muligheder, men vi har også booket og organiseret utallige bryllupper til vores kunder gennem årene. Vi er glade for at stille denne ekspertise og erfaring til rådighed, så du kan bestille den perfekte bryllupsmusik til dagen.

Uanset hvilken slags bryllupsmusik du leder efter dvs. klassisk musik eller festmusik, på Evenses hjælper vi dig gerne med at finde og booke det ideelle valg. For at komme i gang kan du kigge på vores hjemmeside. Du kan bruge søgemaskinen til at se vores tilbud, blandt andet ved at filtrere på det budget, du vil bruge. Derudover finder du også et antal anmeldelser fra personer, der allerede har booket underholdning gennem Evenses. Desuden er vores bookere og underholdningsspecialister tilgængelige syv dage om ugen, både via tilbudsformularen på vores hjemmeside og via e-mail og telefon.

Særlig musik til en særlig dag

Udover fødslen af ​​et barn og måske et eller to andre livsdefinerende øjeblikke, for parret at blive gift, er brylluppet en af ​​de mest specielle dage i deres fælles liv. Det er derfor kun naturligt, at du til dit eget bryllup vil have, at alt er perfekt arrangeret og nøjagtigt efter planen. Organiseringen af ​​et bryllup kan blive ret kompliceret, som du måske allerede har oplevet dig selv, og musikken er bestemt et af de områder, som du skal være opmærksom på. Når alt kommer til alt, vil du have, at din bryllupsmusik skal indstille nøjagtigt den tone, du leder efter. Hvis du går efter live musik, kan du selvfølgelig vælge mellem forskellige typer handlinger, hvoraf nogle vi kort vil beskrive nedenfor.

Det afhænger selvfølgelig af, hvad du har i tankerne for den store dag, men erfaringsmæssigt ved vi, at et live orkester ofte er en af ​​de mest populære muligheder. Det er ikke overraskende i betragtning af følelsen af ​​romantik, som et professionelt orkester kan hjælpe med at skabe. Og vi taler ikke kun om store orkestre, men også om mindre grupper på tre eller fire musikere. For eksempel kan du hos os booke et autentisk klassisk orkester, hvor du endda kan hjælpe med at bestemme kompositionen. Dette giver dig nøjagtigt det orkester, du havde i tankerne.

Live bands er også populære at booke til bryllupper og bryllupsdage. Det gode ved at vælge et band er, at du kan gå i mange retninger med den yderligere fortolkning af musikken ved brylluppet. Der er mange professionelle og især meget gode bands i Danmark. Uanset om du gerne vil se et jazzband eller et latinsk band optræde på din store dag, på Evenses har vi et omfattende netværk af fantastiske bands, der passer til næsten enhver lejlighed.

En ulempe ved at booke et live orkester eller band er, at de tager relativt meget plads og forberedelse af bryllupsstedet til showet, selvom det er et sted, hvor sådanne forestillinger finder sted oftere. Dette gælder dog ikke eller i det mindste meget mindre, når du går efter en live sanger. I dette område er der også mange valgmuligheder i Danmark, så det er ofte smart at tilkalde hjælp fra et erfaren underholdningsbureau som Evenses. Vi hjælper dig gerne med at finde og booke den perfekte live kunstner til dit bryllup.

Du tror måske ikke det, men for et par årtier siden, før eksplosionen af ​​elektronisk musik og erhvervet som DJ generelt, var "bryllups-DJ" faktisk en af ​​de mest almindelige typer DJ'er. Det er derfor ikke overraskende, at der i dag stadig er mange DJ'er til bryllupper til rådighed. Af alle mulighederne på denne liste er en live DJ sandsynligvis den, der kræver mindst plads og planlægning, hvilket gør dette til en mulighed, der også kan fungere perfekt på mindre steder. Hos Evenses har vi kontakter med DJ'er i en bred vifte af genrer, lige fra DJ'er og vinyl-DJ'er til disco-DJ'er og DJ'er ledsaget af liveinstrumenter, så lad os vide, hvis du overvejer at ansætte en live DJ til bryllupsmusikken.

Hvornår er det passende at have musik til brylluppet?

Er du ligesom os helt vilde med musik og underholdning? Lad os se hvordan vi kan få det passet ind til brylluppet.

  • Vielsesceremonien her vil det være oplagt at booke et klassisk ensemble, der kan spille i kirken eller hvor ceremonien holdes. Det kan også være en sanger, der synger en sang under vielsen eller en musiker på et instrument som tværfløjte, trompet eller violin.

  • Receptionen Her kunne det igen være et klassisk ensemble, en pianist eller et jazzband. Ønsker du at skabe en højtidelig og afslappet stemning på samme tid, så ville lounge musik som jazz eller måske en lounge DJ være en god idé.

  • Middagen Under middagen kan det være rart, at der er en musiker. Der kommer sikkert en del indslag og vi må erkende, at det er bare nemmest med selskabssange, når der er en der synger og spiller for. Derudover så kommer der en god stemning med lidt musik og du får også en erfaren bryllupsdeltager som kender alle de sjove ting man gør til brylluppet, som at kysse bruden, når gommen er på toilettet og omvendt.

  • Indslag Udover selskabssange kan du også booke bryllupsunderholdning. Det er meget populært at booke en sanger eller sangerinde, der synger en sang fra bruden til gommen (eller omvendt). Det behøver ikke være sang. Det kan også sagtens være dansere, tryllekunstner, mimer, ja faktisk lige hvad du har lyst til. Tryk gerne lidt rundt på vores side, hvis du ønsker inspiration til indslag til dit bryllup.

  • Efter middagen Her skal der danses! her er en DJ eller et live band meget populært. Om du skal vælge det ene eller andet, ja det er det store spørgsmål. DJs er ofte billigere, da der kun er en enkelt DJ og ikke et 5 mands orkester. Du kan eventuel spice DJ'en op med en saxofon eller et andet instrument. Musikeren kan komme en time før brudevalsen, så i kan få live musik til dansen.

Hvis i skal prioritere musik til brylluppet vil vi anbefale en pianist eller en pop duo under maden som også kan få gang i dansegulvet bagefter. Det er ofte billigere at bruge det samme underholdning under maden og til dans. Hvis i ønsker et liveband kan det være at musikeren er en del af et band, der kan komme til dans. En anden mulighed er en DJ til efter maden. Det er bare noget specielt med DJ eller et liveband. Det kan et anlæg ikke erstatte.

Ønsker i derimod noget ekstra til jeres bryllupsfest, så kan vi måske være behjælpelige med et liveband, der også har blæsere med ude og optræde. Se dem her eller hvad med et oplyst dansegulv? Har du nogle specifikke ønsker, som du ikke kan finde på hjemmesiden, så tag endelig kontakt til os og vi vil gøre vores bedste for, at i får en fantastisk bryllupsfest med alt efter jeres ønsker.

Hvad Evenses kan gøre for dig

En af de store fordele ved booking af bryllupsmusik ved hjælp af Evenses er, at vi allerede har stor erfaring med at booke sådan underholdning. For at give dig et indblik i disse kunders oplevelse kan du også finde omfattende anmeldelser på hjemmesiden om alle tilgængelige muligheder for bryllupper og bryllupsdage. I kombination med hjælp fra vores bookere kan du få en god idé om kvaliteten af ​​disse tjenester og handlinger, før du bestiller.

Ønsker du mere information om de forskellige muligheder, hvilken slags live underholdning er bedst til dit bryllup, og hvad er mulighederne? Kontakt en af ​​vores Event Specialister eller anmod om et forslag uden forpligtelse. Vi vil arbejde sammen med dig for at se på mulighederne, og hvad der bedst passer til dine behov. Inden for live underholdning arrangerer vi alt for dig, du behøver ikke at bekymre dig om dette selv. Vi sikrer, at live underholdningen, som finder sted ved din ceremoni, reception og / eller bryllupsfest, bliver en succeshistorie. Vi har skrevet en artikel med 10 idéer til musik til dit bryllup. Du kan læse den her.

Evenses Entertainment leverer professionel musik til bryllupper i hele Danmark. I de senere år har vi fået en masse erfaring med dette og har været i stand til at tilbyde mange forskellige typer underholdning ved bryllupper. Fra live bands og DJ'er til solister og fotoboks. Se vores udvalg af underholdning her, og du er velkommen til at kontakte en af ​​vores Event Specialister, de hjælper gerne. Vi hjælper dig gerne med liveunderholdning eller andet til dit bryllup.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.