1 filter
Sorter efter: Mest Relevante
The Frogs
100% match

The Frogs

4 anmeldelser

Få dine gæster ud på dansegulvet med det festlige partyband The Frogs.

Pris på forespørgsel
Festband
100% match

Festband

3 anmeldelser

Et festband som sprudler af liv og spilleglæde

Pris på forespørgsel
The Groovy Trio
100% match

The Groovy Trio

Lej det perfekte festband til dit kommende arrangement

Pris på forespørgsel
Musik til dit bryllup? Book hos Evenses
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Book live musik til brylluper

Skal du giftes og leder efter musik til den store dag?

Skal du giftes med dit livs kærlighed, og er du godt i gang med planlægningen til den store dag? Så er det helt sikkert en rigtig god idé at booke bryllupsmusik i god tid. Når det kommer til live musik, er bryllupsmusik en af vores spidskompetencer. ​​Om det er levende musik til kirken, bryllupsvalsen eller dansemusik, så har vi en masse erfaring med det.

For eksempel har vi en del kunder, der kan lide at planlægge fester, men som synes at planlægningen er mindre morsom. For disse kunder kan vi tage os af hele forberedelsen og organiseringen af ​​musik til brylluppet, de ønsker at arrangere. Alt hvad vi behøver er at vide er, hvilken slags fest de vil arrangere, budget og hvad de har i tankerne med hensyn til slutresultatet.

Det sker dog også regelmæssigt, at vi arbejder med mennesker, der faktisk nyder at planlægge lige så meget som selve festen. Det betyder ikke, at vi ikke kan levere værdi til dem, tværtimod. I sådanne tilfælde kontakter kunder os for specifikke opgaver, såsom at finde en god cateringvirksomhed eller booke en bestemt live-act.

Bryllupsmusik

På grund af alle mulighederne derude, når det kommer til booking af bryllupsmusik, kan det nogen gange være svært at vide, hvad der passer bedst til din begivenhed. Af den grund er det bedst at arbejde med et firma, der har erfaring inden for området. Evenses er sådan et firma. Ikke kun har vi et stort udvalg af muligheder, men vi har også booket og organiseret utallige bryllupper til vores kunder gennem årene.

Uanset hvilken slags bryllupsmusik du leder efter dvs. klassisk musik eller festmusik, kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige musiker til festen. For at komme i gang kan du kigge på vores hjemmeside.

Særlig musik til en særlig dag

Organiseringen af ​​et bryllup kan blive ret kompliceret, som du måske allerede har oplevet, og musikken er bestemt et af de områder, som du skal være opmærksom på. Når alt kommer til alt, vil du have, at din bryllupsmusik er nøjagtigt det, du leder efter. Hvis du går efter live musik, kan du selvfølgelig vælge mellem forskellige typer af musikere, hvoraf nogle vi kort vil beskrive nedenfor.

Det afhænger selvfølgelig af, hvad du har i tankerne for den store dag, men erfaringsmæssigt ved vi, at et live band ofte er en af ​​de mest populære valg. Det er ikke overraskende i betragtning af følelsen af ​​romantik, som et professionelt band kan hjælpe med at skabe. Duoer, trioer og kvartetter er også populære.

Live bands er også populære til bryllupper. Det gode ved at vælge et godt band er, at du kan gå i mange retninger med det. Der er mange professionelle bands i Danmark. Uanset om du gerne vil have at et jazzband eller et latinband spiller musikken til din store dag, har vi et omfattende netværk af fantastiske bands, der passer til næsten enhver fest.

Vi har også mange bryllups DJ'er til rådighed. Af alle mulighederne på denne liste er en live DJ sandsynligvis den, der kræver mindst plads og planlægning, hvilket gør dette til en mulighed, der også kan fungere perfekt mindre steder. Hos Evenses har vi kontakter med DJ'er i en bred vifte af genrer, lige fra DJ'er og vinyl-DJ'er til disco-DJ'er og DJ'er ledsaget af live instrumenter.

Hvornår er det passende at have musik til brylluppet?

Er du ligesom os helt vild med god musik og underholdning? Så lad os se hvordan vi kan få det til at passe ind i dit bryllup.

  • Vielsesceremonien her vil det være oplagt at booke et klassisk ensemble, der kan spille i kirken eller hvor ceremonien holdes. Det kan også være en sanger, der synger en sang under vielsen eller en musiker på et instrument som tværfløjte, trompet eller violin.

  • Receptionen Her kunne det igen være et klassisk ensemble, en pianist eller et jazzband. Ønsker du at skabe en højtidelig og afslappet stemning på samme tid, så ville lounge musik som jazz eller måske en lounge DJ være en god idé.

  • Middagen Under middagen kan det være rart, at der er en musiker. Der kommer sikkert en del indslag og vi må erkende, at det er bare nemmest med selskabssange, når der er en der synger og spiller for. Vi hjælper dig gerne med at finde lige præcis dét, du leder efter.

Ønsker I derimod noget ekstra til jeres bryllupsfest?
Så kan vi måske være behjælpelige med et liveband, der også har blæsere med ude og optræde. Se dem her eller hvad med et oplyst dansegulv? Har du nogle specifikke ønsker, som du ikke kan finde på hjemmesiden, så tag endelig kontakt til os.

Hvad Evenses kan gøre for dig

En af de store fordele ved at booke professionelle musikere gennem Evenses er, at vi et bredt udvalg af levende musik til fester. Vi kan derfor sørge for både sanger, dj og band til brylluppet. For at give dig et indblik i disse kunders oplevelse kan du også finde omfattende anmeldelser på hjemmesiden om alle tilgængelige muligheder.

Find et band til dit arrangement på vores hjemmeside. Vi sikrer, at live underholdningen, som finder sted ved din ceremoni, reception og / eller bryllupsfest, bliver en succeshistorie. Vi har skrevet en artikel med 10 idéer til musik til dit bryllup. Du kan læse den her.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.