Sorter efter: Mest Relevante
Sorter efter: Mest Relevante
Keltisk harpenist
100% match

Keltisk harpenist

Her kan du booke keltisk harpemusik og/eller kombinere med smuk cellomusik
Har du brug for en dragende solist-fremførelse til dit arrangement eller smagfuld baggrundmusik til receptionen? Så ...
Mere information

5 (3 anmeldelser)
5500 kr - 9000 kr
Sangerinde Frederikke
100% match

Sangerinde Frederikke

En magisk og smukt optræden af vores sangerinde Frederikke
Sangerinde Frederikke Frederikke er en dansk sangerinde og sangskriver some har spillet koncerter rundt omkring i DK, bl.a. som op...
Mere information

5 (8 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Pianist Oscar
100% match

Pianist Oscar

Vil du booke en fantastisk pianist med 25 års erfaring, flotte anmeldelser og kort svartid? Book Oscar nu! Mere information

5 (10 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Aften Musik
100% match

Aften Musik

Vil du booke en dejlig og imødekommende duo bestående af sang og klaver med 10 års live erfaring? Book vores Aften Duo idag til enhver begivenhed! Mere information

5 (1 anmeldelse)
5000 kr - 12000 kr
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Stue Koncert

Stue koncert

Planlægger du en stuekoncert? Det er måske endda første gang du skal arrangere en koncert? Hvor dejligt vil en optræden i mindre skala i intime og hjemlige omgivelser ikke være? Hos Evenses er der forskellige muligheder for reservere kunstnere til en mindre koncert.

Gennem årene har meget ændret sig med hensyn til kultur og underholdning. Ud over stigningen i store festivaler, er der også et stigende behov for intimitet. En stuekoncert er et godt svar på dette.

Stuekoncert

Hvad er en stuekoncert?

En stuekoncert er, som ordet antyder, en koncert i stuen. Kunstneren kommer tæt på, ja helt ind i din stue, hvor man virkelig kan mærke musikken og den intime atmosfære. Du kan invitere så mange mennesker, som du vil og har plads til. Det giver kunstnerne mulighed for at spille 'unplugged' eller på dansk akustisk. Dette betyder, at de ikke benytter mikrofoner eller anden for for forstærkning.

Hvorfor en stuekoncert?

Der er flere grunde til, at folk vælger en stuekoncert. Uanset om det er en middag eller en lille fødselsdagsfest, giver en stuekoncert noget unikt til aftenen. Den intime indstilling sikrer, at alle kan nyde musikken. Den direkte kontakt med kunstneren gør det til en speciel oplevelse, som du vil se tilbage på.

En stue koncert er en måde at tilbyde dine gæster muligheden for at stifte bekendtskab med kunstnere eller musikere. Dette giver et personligt præg under forestillingen. Noget, der er meget værdsat.

Hvilken slags musik spilles under en stuekoncert?

På Evenses kan du finde en række kunstnere, der er udvalgt til koncerter i stuen. I samråd kan vi sammen se, hvilken kunstner der passer bedst til dine ønsker og præferencer.

Vi har flest bookinger af Singer-Songwriters. Disse singer-songwriters har mulighed for at introducere folk til deres nye musik. Det giver dem også mulighed for at sætte sig selv i rampelyset endnu mere.

Det giver også mange muligheder for nye kunstnere. De kan få erfaring, og de får mulighed for at få viden og du kan møde dem mens de er "små". Tænk at kunne sige at have haft den næste superstjerne i sin stue?

Hvad kan Evenses gøre for mig?

Hvis du er i gang med at planlægge en stuekoncert, kan vi hos Evenses hjælpe dig med valg af kunstner eller i at komme i kontakt med den ønskede kunstner.

Det er selvfølgelig også muligt at booke en velkendt kunstner til din stuekoncert. For flere muligheder kan du altid kontakte os for at snakke mulighederne igennem.

FAQ

Hvad koster det at organisere en stuekoncert?

Prisen for at arrangere en stuekoncert afhænger af, hvor stor du vil have den. Prisen for en singer-songwriter er mellem 4000 - 10.000kr, -.

Prisen varierer afhængigt af en række faktorer. Dette har naturligvis at gøre med kunstnerens omdømme / erfaring. Prisen påvirkes af spilletidens længde, den krævede lydteknologi og rejseafstand.

Hvor lang tid varer en stuekoncert?

Det afhænger helt af dine ønsker og præferencer. En forestilling på en time er mulig, men et komplet aftenprogram er også en del af mulighederne. I gennemsnit varer et sæt 45 minutter i timen.

Hvor lang tid tager det at forberede på aftenen?

Opsætningen behøver ikke tage lang tid. Stue koncerter er ofte uden lyd udstyr. Kunstneren vil være der lidt tidligere, så kunstneren kan indstille sit klaver eller guitar. Alt, hvad de har brug for, er en stol og et dejligt sted i din stue.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!