Guitaristen Niels er blandt vores mest rutinerede artister med flere årtiers erfaring. Stik ham en guitar i hånden og han skaber magi med den, som du aldrig har set før. Guitaristen Niels har udgivet musik og albums siden midten af 90’erne. I 00’erne udgav han sine første guitardominerede soloalbums, hvoraf det seneste er The sword of ancient myth fra 2018.

Guitaristen Niels har dannet diverse bands, som han har turneret med rundt i Europa. Først var det Infinity Overture - dette band videreudviklede han til det neoklassicistiske metal band Sages Recital, som han har udgivet tre albums med. Desuden har han udgivet 3 albummer i eget navn.  Guitaristen Niels har siden slutningen af 80’erne udviklet nogle avancerede guitarteknikker, som i sig selv har en stor underholdningsværdi. Derudover har han siden starten af 90’erne komponeret musik, som gør brug af disse ekstreme teknikker, som han spiller live til track med trommer og harmonier.

Guitaristen Niels tilbyder disse pakker

Guitartryllerier - denne pakke/ydelse består af kompositioner, hvor han spiller på el-guitar, og er både underholdende at se på og lytte til. Materialet består af musik af de store klassiske komponister som Beethoven, Chopin, Mozart plus egne kompositioner. Alt dette bliver leveret med små morsomme fortællinger imellem kompositionerne. Fra 60 minutter og op.

Klassisk inspireret sologuitarmusik - hvor han underholder med klassisk guitar. Materialet består af egne kompositioner og musik af Johan Sebastian Bach. Dette fungerer godt som baggrundsmusik til for eksempel fester, hvor folk snakker sammen, bryllupper og andet. fra 60 minutter og op.