Sorter efter: Mest Relevante
Sorter efter: Mest Relevante
Guns N' Roses tribute band
100% match

Guns N' Roses tribute band

Indlevende og medrivende Guns N' Roses tribute band, der hylder det legendariske hardrock band.
Lej Guns N' Roses tribute band Ønsker du at skabe en unik og uforglemmelig aften for dine gæ...
Mere information

Pris på forespørgsel
Elvis Tribute Band
100% match

Elvis Tribute Band

Lej et Elvis tribute band som sørger for et autentisk og mindeværdigt show
Elvis Tribute Band Ønsker du et festligt arrangement, der hylder The King of Rock 'n Roll? I så fald er det oplagt ...
Mere information

11000 kr - 50000 kr
Party uartig band
100% match

Party uartig band

Lej et rock coverband, som bringer de bedste rock-hits fra ind- og udlandet til din fest
Rock coverband Mangler du et band, der kan spille dit næste arrangement op og få dine gæster ud af sto...
Mere information

5 (3 Anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Rockbands

Rockband

Er du interesseret i at booke et rock band til din fest, fødselsdag eller bryllup?
Book et rock band til dit bryllup, jubilæum eller festival, hvis du gerne vil have en spektakulær fest. Et rock band er måske vejen frem til en vellykket begivenhed, hvis i er til rock musik. På Evenses kan du leje et live rock band til din byfest eller privatfest. Hos Evenses finder du rock bands, som virkelig kan fyre op for dit event. De kan spille både god gammeldags rock 'n roll eller coverband musik, så du kan få dit ønskede arrangement.​ Er det en temafest med festival som tema eller måske savner i en god rock koncert også endda til din fødselsdag eller dit event. Evenses kan tilbyde dig et bredt udvalg af musik grupper og musikere, der bookes dagligt til forskellige typer af fester, festivaler og arrangementer.

Et stykke historie om rock musik

Sammenlignet med mange andre musikgenrer, såsom klassisk musik og forskellige latinamerikanske genrer, er rock musik en relativt ung genre. Denne musik, der generelt er baseret på elektrisk guitarer, bas og trommer, stammer fra USA i slutningen af ​​1940'erne takket være konvergensen af ​​forskellige musikalske tendenser og elementer fra den periode. Country og blues var meget populære på det tidspunkt, mens den elektriske guitar også blev introduceret. Mange af de første rockstjerner, såsom Chuck Berry, blev stærkt inspireret af bluesmusik, da de lavede den første rock musik.

I begyndelsen af ​​tresserne lignede rock musik allerede meget mere billedet af den genre, som vi forbinder med den i dag. Blandt andet havde Rolling Stones givet rock et mere oprørsk og kontroversielt image, og da 70'erne kom, var forskellige undergenrer af rockmusik blevet globale trends. Punkgenren blev også stor i den periode, ledet af populære bands som Sex Pistols og The Clash.

Da 1980'erne kom, mistede rock musikken en smule popularitet, hovedsageligt på grund af den manglende innovation og kreativitet inden for genren. Dette gjorde plads til væksten af ​​undergenrer, herunder new wave rock fra bands som Depeche Mode og R.E.M. Rock musik begyndte at bevæge sig igen mod det mere oprørske og afvigende image, som musikken havde i tresserne, og takket være denne tendens blev det en af ​​de mest populære typer musik blandt yngre mennesker og studerende.

rock.jpeg

Hardrock, fra bands som Puddle of Mud og Staind, alternativ rock, fra bands som Red Hot Chili Peppers og Foo Fighters, og bands som Linkin Park og Limp Bizkit blandede forskellige genrer med rock musik og voksede til verdensberømte ensembler bagefter.

I løbet af de sidste to årtier har rock musik fortsat udviklet sig gennem alternative rock bands som Coldplay og The White Stripes, mens bands som The Red Hot Chili Peppers stadig udfylder hele scener til deres koncerter. På trods af at rock musikkens historie stadig er ret ny, har genren været igennem meget siden 1940'erne. På kort tid er det blevet en af ​​de mest populære og mest lyttede til genrer i verden, og det har også sikret, at der er mange rock bands at booke i Storbritannien til private fester og firmaarrangementer. Dette passer dig kun bedre som arrangør, da det betyder, at der garanteret er et rock band, der er perfekt til den lejlighed, du skal arrangere. Hos Evenses hjælper vi dig gerne med at finde det valg for dig.

Hvorfor det kan være en god idé at booke et rock band

At bestille et rock band kan være en god idé til en bred vifte af fester og begivenheder lige fra fødselsdage, festivaler og firmaarrangementer. Men hvis du stadig er i tvivl, vil vi nævne nogle få grunde til at reservere et rock band nedenfor.

Liv til festen

Som vi har skrevet før, er der mange forskellige typer rock. Uanset hvilken genre du vælger, kan du stole på, at rock bandet giver liv til festen. Rock musik inkluderer generelt guitarer, trommer og bas, og rytmen er ofte meget energisk. At bestille et rock band er den perfekte måde at få dine gæster til at synge med og på dansegulvet.

Rock musik kan tilpasses til enhver slags publikum

En af de vigtigste faktorer, der skal tages i betragtning som arrangør af en fest eller begivenhed, er det publikum, du inviterer. Det fantastiske ved rock musik er, at du kan finjustere bandet til de gæster, der vil være til stede. Hvis der for eksempel hovedsagelig er mennesker omkring halvtreds, kan et rock band i tendensen David Bowie og The Police være passende. Er der flere mennesker, der voksede op i halvfemserne? Derefter kan et rock band, der spiller musik fra bands som Red Hot Chili Peppers og Linkin Park, være en god idé. Med andre ord kan du ved at booke et rock band tilpasse festen til meget forskellige typer gæster.

nroll.jpeg

Hvad Evenses kan gøre for dig

At booke et rock band behøver ikke være svært, bestemt ikke hvis du allerede ved mere eller mindre, hvilken slags begivenhed du skal arrangere, og hvilken slags rock musik du vil høre. Så det er bestemt nyttigt at få en ret klar idé om det, i det mindste for dig selv, før du begynder at lede efter og booke et rock band. Ikke ethvert professionelt rock band passer til den type fest eller begivenhed, du organiserer.

Uanset om du organiserer et bryllup til din søn eller er midt i at organisere dette års firmadrink, kan det være sjovt at overraske dine gæster og booke et live rock band. Evenses har været aktiv i festplanlægningens verden i mange år, og vi har foretaget hundredvis af bookinger til rock band. Ved hjælp af søgemaskinen på vores hjemmeside kan du allerede starte din søgning efter det perfekte rock band, mens du også kan kontakte vores begivenhedsspecialister syv dage om ugen med spørgsmål om reservation af et rock band. Du kan altid nå os ved at udfylde tilbudsformularen på hjemmesiden og sende den uden forpligtelse eller via e-mail eller telefon. Hos Evenses booker du rock bandet, der passer perfekt til din fest eller begivenhed.

Hvis du har nogle spørgsmål, bedes du kontakte en af vores venlige medarbejdere hos Evenses. Vi er tilgængelige 7 dage om ugen. Du kan også anmode om et tilbud på denne hjemmeside uden for forpligtelser.

Book et rockband til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller festival!

For at få flere oplysninger om priser på et rock band kan du anmode om et helt tilbud helt gratis. Dette indeholder omkostninger og den samlede pris, som Evenses opkræver for booking af rock bandet, du ønsker at booke. Se længere nede for mere information og booking af rockbands til danske festivaler, bryllupper eller fødselsdag. Du kan også kontakte en af ​​vores medarbejdere for at høre mere.Hvad er forskellen mellem et rockband og et all-round band?

Et rockband er en musikgruppe, der spiller rockmusik, mens et allroundband spiller musik fra forskellige genrer, f.eks. pop, rock, soul, funk og jazz. Nedenfor er nogle af forskellene mellem de to:

 • Musikstil: Et rockband fokuserer specifikt på rockmusik, mens et all-round band spiller musik fra forskellige genrer og normalt henvender sig til et bredere publikum.

 • Repertoire: Et rockband har ofte et mere begrænset repertoire og fokuserer på rocknumre, mens et allroundband har et meget bredere repertoire og kan spille numre fra forskellige genrer.

 • Målgruppe: Et rockband henvender sig normalt til et specifikt publikum, nemlig rockfans, mens et allroundband henvender sig til et bredere publikum.

 • Lyd: Et rockband har en karakteristisk, højere lyd med masser af guitar og trommer, mens et allroundband normalt har en mere afrundet lyd med fokus på forskellige instrumenter og vokal.

Begge bandtyper har deres egne unikke karakteristika og kan være velegnede til forskellige typer arrangementer, afhængigt af kravene og den forventede publikumstype.

Hvilken type musik spiller bandet, og kan jeg anmode om specifikke sange?

Bandets musikstil og repertoire varierer fra band til band. De fleste bands er fleksible og kan tilpasse deres repertoire til dit arrangement. Du kan ofte anmode om specifikke sange, men det er vigtigt at gøre dette i god tid inden arrangementet, så bandet har tid til at øve og forberede sig. Kontakt bandet for at drøfte deres repertoire og eventuelle specielle anmodninger.

Hvor lang tid tager det for bandet at sætte op og tage ned?

Typisk tager det bandet omkring 60-90 minutter at sætte op og 45-60 minutter at tage ned. Dette kan dog variere afhængigt af bandets udstyr og scenens størrelse. Det er vigtigt at sikre, at der er tilstrækkelig tid til opsætning og nedtagning i forbindelse med arrangementet.

Hvor længe i forvejen er bandet klar ?

Som standard er livebandet klar til at starte 30 minutter før spilletidspunktet. Det betyder, at alt er sat op og soundchecket. Det er også muligt at aftale, at livebandet er klar til at starte tidligere i forvejen. Så bruger bandmedlemmerne naturligvis mere tid på opgaven, og derfor vil de opkræve et gebyr for denne ventetid.

Hvilket udstyr skal jeg stille til rådighed for bandet?

De fleste bands medbringer deres eget instrumenter og lydanlæg, men det er vigtigt at afklare dette på forhånd. Det kan også være nødvendigt at stille strøm, belysning og et backstage-område til rådighed for bandet. Kommuniker med bandet om deres specifikke behov for at sikre en problemfri optræden.

Hvor meget plads har bandet brug for?

Pladsbehovet afhænger af bandets størrelse og udstyr. Et standard band på 4-5 medlemmer vil normalt kræve et minimum af 4x6 meter. Det er vigtigt at kommunikere med bandet forud for arrangementet for at sikre, at der er tilstrækkelig plads og faciliteter tilgængelige.

Har bandet brug for en scene?

Normalt har et band ikke brug for en scene. De kan ofte spille på et frit område i salen, hvis den ikke er forhøjet. Afhængigt af rummets indretning og antallet af tilstedeværende personer kan en scene dog være en merværdi. På denne måde er musikerne mere synlige for publikum. Livebands, der ofte har brug for en scene, er premiumbands og kendte bands. Hvis du har andre spørgsmål, kan du altid kontakte os om booking af et liveband. Bandbookinger gør enhver fest vellykket.

Hvor lang tid spiller bandet, og hvor mange pauser tager de?

De fleste bands spiller i 2-3 sæt, der varer omkring 45-60 minutter hver, med 15-30 minutters pause imellem. Dette kan dog variere afhængigt af bandets repertoire og arrangementets tidsplan. Aftal med bandet, hvor mange sæt de skal spille, og hvor lange pauserne skal være.

Hvad sker der i bandets pauser?

I pauserne sørger bandet for stemningsfuld musik, som de spiller over deres lydanlæg. Musikken er naturligvis i tråd med den musik, der spilles under arrangementet. Nogle bands kommer med en DJ, som så sørger for musikken. Du kan selvfølgelig også booke en DJ til pauserne med alle livebands.

Hvad er inkluderet i prisen?

Alt, hvad der er nødvendigt for et succesfuldt event, er inkluderet som standard. Så prisen er alt inklusive, og der er ingen ekstra omkostninger. Der er inkluderet:

 • Screenet, Professionel underholdning
 • Penge tilbage garanti
 • Rejseudgifter
 • MOMS
 • Alternativer i tilfælde af sygdom
 • Online ønskeliste
 • Personlig event manager
 • 24/7 kundeservice
 • Montering og demontering (hvis nødvendigt)
 • Lys- og lydteknik (hvis nødvendigt)
 • Andet nødvendigt udstyr (hvis nødvendigt)
Hvordan fastsættes prisen?

Prisen afhænger hovedsageligt af følgende faktorer:

 • Den ønskede varighed af forestillingen
 • Rejsetid og rejseomkostninger
 • Eventuel belysning og/eller lydteknologi
 • Eventuel vente- og forberedelsestid
 • Gruppens størrelse
 • Kendskab til ønskede akt.

I sidste ende er hver eneste begivenhed unik. Derfor vil vi med glæde drøfte dine behov på forhånd og derefter lave et passende skræddersyet forslag.

Hvordan garanteres kvaliteten af underholdningen?

Et specialuddannet team foretager forudgående screening af vores underholdning. Her ser vi på:

 • Erfaring
 • Uddannelse
 • Forholdet mellem pris og kvalitet
 • Repræsentativitet
 • Originalitet
 • Pålidelighed med hensyn til overholdelse af aftaler

Hvad kan vi ellers holdes op på?

 • Alle numre præsenteres ved hjælp af demoer og liveoptrædener.
 • Personlig introduktion, før leverandører kan optræde på vegne af Evenses
 • Vores leverandører har også en online portal, hvor de til enhver tid kan se alle oplysninger og krav til din booking.
 • Vi ringer og sms'er til leverandørerne før bookingen for at få et sidste tjek
 • Vi arbejder kun med leverandører, som vi selv står bag, og som opfylder vores kvalitetsstandarder. I alle andre tilfælde vises de ikke på vores hjemmeside.
 • Da vi har været i branchen i næsten 15 år, har vi et godt langsigtet samarbejde med næsten alle vores leverandører.
Hvad er processen for en booking?

Vores opgave er at aflaste dig fuldstændigt, så du kan læne dig tilbage og i sidste ende få en vellykket fest. Hvordan sker det så? Sådan her:

 1. Se på vores websted, og vælg den underholdning, du kan lide. Svært at vælge? Kontakt vores team, så hjælper vi dig med at finde den rigtige løsning
 2. Du vil modtage et uforpligtende tilbud. Passer den ikke helt til dine behov? Skriv til os, så vil vi forsøge at justere det. Er forslaget efter din smag? Derefter kan du angive, at du ønsker at reservere.

Alt administrativt går som en drøm:

 1. Du kan indsende dine ønsker og andre oplysninger online.
 2. Vi laver en aftale og fakturerer, det kan altsammen betales og underskrives online.
 3. Vi planlægger al underholdningen korrekt, første gang.
 4. Vi kontakter dig kort før reservationen, for at tjekke op.
 5. Vi er klar til at gøre din begivenhed noget helt særligt!!
Hvordan kan jeg annullere?

Ønsker du at aflyse eventet? Kontakt os venligst, så vil vi forsøge at løse problemet så godt som muligt for både dig og den underholdning, du har booket. I samråd finder vi som regel den bedste løsning.

Dette er vores standard afbestillingsregler:
Når du har bekræftet din reservation, har du 14 dages betænkningstid. Du kan derefter annullere uden at angive nogen grund og uden beregning. Dette gælder kun for reservationer, der afholdes mere end 45 dage efter reservationsdatoen.

Hvis fortrydelsesperioden er udløbet, eller hvis reservationen afholdes inden for 45 dage, opkræver vi et afbestillingsgebyr. Du kan tegne en afbestillingforsikring på reservationstidspunktet for 6,8 % af reservationsbeløbet.

Afbestilling uden afbestillingsforsikring:
20 % op til 90 dage eller mere før booking
40% op til 31 dage før reservationen
60% op til 14 dage før booking
80% op til 7 dage før booking
100% op til 0 dage før booking

Afbestilling med afbestillingsforsikring:
0% op til 90 dage før booking
20 % op til 31 dage før reservationen
30% op til 14 dage før reservationen
40% op til 7 dage før reservationen
50% op til 0 dage før reservationen
+
Ved fleksibel afbestilling kan kunden, hvis leverandøren er indforstået med det, flytte reservationsdatoen én gang uden beregning.

For kendte kunstnere overholder vi de afbestillingsbetingelser, som gælder for denne part.

Hvordan foregår betalingen?

Vi har ved hjælp af betalingsudbyderen Mollie fået et helt sikkert online-betalings-miljø. Heri kan du/I vælge imellem følgende betalingsmetoder;

 • Ideel
 • Bankoverførsel
 • Kreditkort
 • PayPal
 • Apple Pay
 • Sofort Banking
 • Bankkontakt
 • KBC/CBC-betalingsknap
 • Belfius Pay-knap

Du kan vælge følgende betalingsbetingelser:

 • 100% depositum på forhånd
 • 50 % når reservationen foretages, de resterende 50 % 14 dage før reservationen

Kun for virksomheder:

 • Betaling 30 dage efter booking (tillægsgebyr på 2,9 %)
 • Betal 60 dage efter booking (tillægsgebyr på 6,8 %)
Hvad sker der, hvis min fest ikke kan afholdes på grund af Corona?

Vil du gerne booke underholdning, men er ikke sikker på, om din festdato kan gennemføres?

Hos os kan du til enhver tid flytte din reservation gratis, hvis din fest ikke kan afholdes på grund af regeringsforanstaltninger.

Vi tilbyder denne garanti helt gratis!

Hvad sker der, hvis underholdningen ikke kan optræde i sidste øjeblik?

Vi har altid en backup-mulighed til rådighed.
Vores team er til rådighed 24 timer i døgnet, så hvis den underholdning, du har bestilt, ikke kan optræde på grund af force majeure. Så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at finde en erstatning der er mindst lige så god.

Fordi vi har et så stort netværk, lykkes det os altid.

Kvalitetsgaranti
Personlig service
Altid garanti
Erfaring fra 10.000+ events
Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Advice
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!