Sorter efter: Mest Relevante
Sorter efter: Mest Relevante
Odd Club Jazz band
100% match

Odd Club Jazz band

Book Odd Club Jazz band til din næste fest
Odd Club spiller lækker akustisk jazz inspireret af den legendariske franske sigøjnerjazz-guitarist Django Reinhardt. Musikken er fuld af varme og s...
Mere information

5 (5 anmeldelser)
9000 kr - 18000 kr
Dansk Trio
100% match

Dansk Trio

Akustisk dansk musik
Skal der spilles op til sang og dans, så er den Dansk Trio du skal have fat i! De har siden 2012 skabt fut i fejemøget med deres festlige optrædener. De kan både fungere ...
Mere information

10400 kr - 18650 kr
The Rifftet
100% match

The Rifftet

Lej det talentfulde jazzorkester, der tager dig tilbage til 1930'erne
Når musikken tages til nye højder Lad dig blive taget tilbage til dengang, hvor musikken for alvor havde sjæl. Det erfar...
Mere information

Pris på forespørgsel
jazztrio-abjazz-boeken.png
1/6
AB Jazz
AB Jazz
100% match

AB Jazz

Et swingende jazzband, der spiller en dejlig oprindelige blanding af blues, jazz og funk.
Lej professionelt jazz band AB Jazz spiller en behagelig blanding af blues, swing, pop, bebop og fu...
Mere information

4,4 (3 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Book et jazzband til din fest

Vores jazz bands spiller de mest populære hits fra kendte kunstnere og spiller smuk improvisationsjazz. Du kan også ønske bestemte sange, og så finder vi et band, som kan opfylde dine ønsker. Vores professionelle kunstnere er klar til at gøre din begivenhed uforglemmelig med deres musik.

Vores jazzbands kan få dine gæster ud på dansegulvet med deres musik. De jazzbands vi kan tilbyde kan bestilles til enhver slags begivenhed. Har du allerede set et lækkert jazz band på vores side, som du kunne tænke til din næste begivenhed? Så book et jazzband i dag via Evenses.

lej et Jazzband

På trods af musikkens beroligende natur, det sofistikerede billede og den variation, der findes inden for genren, er live jazzmusik stadig noget, der sjældent ses til fester. Uanset om det er et par sange, der åbner din fest, eller stille baggrundsmusik, der ledsager den årlige firmamiddag, så kan et live jazzband hjælpe dig med at skabe den perfekte atmosfære. Af denne grund tilbyder Evenses også forskellige slags jazzbands fra traditionelle jazz bands og solister til dixieland bands og jazzduoer.

book jazz.jpg

Hvad er jazz?

Jazz som genre har rødder i den afroamerikanske befolkning i New Orleans (USA) i slutningen af ​​det 19. og det tidlige 20. århundrede. Selve navnet er højst sandsynligt afledt af ordet "jasm", et slangord fra 60'erne, der betyder "energi" eller "pep".

Det er imidlertid vanskeligt at definere jazz præcist, især på grund af de mange stilarter og kulturer, der har påvirket musik gennem årtierne, herunder traditionel vestafrikansk musik, afro-cubansk habanera og blues.

Hvad de fleste jazztyper har til fælles er improvisationselementet. Med jazzmusik lægges der meget mere vægt på kunstnerne, måden, musikken spilles på, og den interaktionen, kunstnerne har med publikum. For eksempel er Dixieland Jazz kendt for live-interaktionen mellem medlemmerne af bandet, hvor et af medlemmerne spiller en melodi hver gang, og et af de andre medlemmer altid spiller en kontramelodi.

Hvorfor skal du booke et jazzband til din fest?

Musikkens beroligende natur, det sofistikerede billede og den variation, der findes inden for genren, er alle måder, som et jazzband kan tilføje værdi til din fest. Men hvis du stadig ikke er overbevist om at reservere et jazzband, har vi stadig et par gode grunde til dig.

Flere undersøgelser, herunder dem, der er udført af University of Nevada, har vist, at lytte til musik i langsomt tempo hjælper kroppen med at slappe af og klare stress. Af den grund kan det være en glimrende idé at booke et jazzband, der kan spille rolig jazz.

Stadig ikke helt overbevist om ideen om at booke et jazzband til din fest? Den kreative karakter af jazzmusik og den beroligende effekt, den har på kroppen, har ikke kun en positiv indflydelse på dine gæsters mentale tilstand, men kan også være godt for fysisk sundhed baseret på forskellige undersøgelser.

For eksempel gennemførte man i Penn State Hershey Medical Center en undersøgelse, hvor de lod patienter lytte til jazz. Ideen bag undersøgelsen var at finde ud af, om lytning til bestemt musik kan hjælpe med at lindre postoperativ smerte og stress.

At lytte til jazz førte til en lavere hjerterytme for patienter, hvilket er en afgørende indikator i stresshåndtering. Derudover blev det også bemærket, at blodtrykket faldt i visse tilfælde, sandsynligvis på grund af det faktum, at jazz får kroppen til at slappe af. Derudover slapper blodkarrene også af, hvilket gør dem bredere og derfor sænker blodtrykket.

Endelig tilskriver lytning til jazzmusik forskellige andre, mindre undersøgte sundhedsmæssige fordele. For eksempel ser jazz ud til at have en positiv effekt på både migrænes varighed og intensitet, og regelmæssig lytning til forskellige typer jazz kan have en stimulerende effekt på hukommelsen.

Hvad kan Evenses gøre for dig?

Hvis du overvejer at booke et jazzband, kan du starte med at kigge på de forskellige bands på vores hjemmeside. Ud over at udforske vores udvalg af jazzbands selv, kan du selvfølgelig også kontakte os ved at udfylde formularen, hvorefter en event-specialist vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Hos Evenses er det endda muligt at hjælpe med at bestemme sammensætningen af ​​det jazzband, du vil booke. Vi tilbyder mulighed for at booke solister og instrumenter ud over et jazzband. For eksempel, hvis din elskede er vild med harpemusik, kan vi sørge for, at det jazzband, du vil booke, også indeholder en harpist.

Hvilke muligheder er der i forhold til live jazzmusik?

Vi har både individuelle artister, duoer, trioer og hele bands.

Hvad er forskellen på duoer trioer og bands?

Duoer og trioer er mindre grupper bestående af hhv. to og tre kunstnere. Dette gør det muligt at få den skønne oplevelse af live jazz til en lavere pris.

Hvilken slags fest/begivenhed passer jazz bedst til?

Da jazz er en meget alsidig genre findes der en subgenre, som passer til næsten alle begivenheder. De mere interaktive undergenrer som dixieland passer f.eks. godt til en fest, hvor bandet er i fokus, mens lounge jazz passer godt til en fest, hvor bandets primære funktion er at skabe en god atmosfære. Kontakt os endeligt hvis du vil høre mere!

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!