Young Danish Jazz Society

Book et Jazz band some brænder for musik - det vil du ikke fortryde!

4,8 ud af 5 stjerner
Pris på forespørgsel
v4ucqm23cN9jO7FkuNQ_4PgRRelckxZHSQ.jpeg
cnjHyBFbo
VpBGcwXKIg
KQaSlO
Jazzkollektivet AUG
qKVqPjmonIXjVhy yOdCloGMPrrjg
Screenshot at
v4ucqm23cN9jO7FkuNQ_4PgRRelckxZHSQ.jpeg
Tjek tilgængeligheden af Young Danish Jazz Society her.
Fra
Til
Hvorfor har 10.000+ kunder booket hos Evenses
users Kun professionelle samarbejdspartnere og underholdningudbydere med gode anmeldelser
thumbs up Alle samarbejdspartnere og underholdningsudbydere er personligt screenet og velkendt hos Evenses
false Attraktive alt-i-én priser
phone square alt Vores kundeservice er tilgængeligt 24/7
check Altid professionel erstatning tilgængelig: vi leverer altid
glass cheers Erfaring fra 10.000+ events, bryllupper og fester
Genre: Jazz
Kategori: Jazzband

Young Danish Jazz Society er et professionelt ungt jazzband som kan bookes til enhver lejlighed. Jazzbandet passer perfekt til bryllupper, fødselsdage eller firmafester.

Gruppen består af medlemmer fra den svenske og danske musikscene, der alle brænder for at spille til forskellige begivenheder. Bandet starter som regel som en duo, men du kan tilføje flere musikere så det kan blive til en trio, kvartet og op til et ni-personers svingende band.

Young Danish Jazz Society har et mål om at genindføre jazz som festmusik i Sverige og Danmark. De er en meget fleksibel gruppe, og de kan også spille specifikke numre, hvis du har specifikke ønsker.

Vil du booke Young Danish Jazz Society til dit bryllup, fødselsdag eller noget tredje? Du kan booke dem her hos Evenses.

Send os en forespørgsel, eller kontakt os hvis du skulle have nogle spørgsmål.

Repertoire Young Danish Jazz Society

Genre

Jazz
8 anmeldelser
4,8 ud af 5 stjerner
Bo
5 ud af 5 stjerner
"Young Swedish Jazz Society bød på super underholdning på min 50. års fødselsdag, før og under middagen. Kommunikation har gennem hele forløbet været professionel og god. Jeg kan kun varmt anbefale Young Swedish Jazz Society"
Kim
5 ud af 5 stjerner
"Sammensætningen med en sanger og en pianist passede perfekt til vores julefest. Playlisten med en blanding af gamle jazzsange og julemusik var absolut perfekt!"
Dan
4 ud af 5 stjerner
"Young Swedish Jazz Society sørgede for at vi hos immigrationsbureauet fik en god start på vores julefrokost. De arbejdede meget fleksibelt og vidunderligt, og ikke mindst var de virkelig gode musikere, der var åbne for nogle mindre justeringer i lyden undervejs - selvom det aldrig var nødvendigt. Young Swedish Jazz Society spillede nøjagtigt, hvad vi havde håbet og forventede. De var et perfekt krydderi til aftenen. Derfor får de mine varmeste anbefalinger. God mad kræver god musik"
Søren
4 ud af 5 stjerner
"Vi havde Young Swedish Jazz Society (Klaver og kontrabas) ude og underholde under vores firmafest med knap 100 mennesker. Alt skred frem som det skulle og alle var meget begejstret for den gode lyd. De spillede som om de aldrig havde gjort andet. Frederik (pianisten) havde tidligere snakket med os om hvilket nummer der skulle spilles og synges, så alt gik godt fra starten. Jeg kan varmt anbefale at booke Young Swedish Jazz Society til din begivenhed."

Andre så også på:

AB Jazz

AB Jazz

3 anmeldelser

Et swingende jazzband, der spiller en dejlig oprindelige blanding af blues, jazz og funk.

Pris på forespørgsel
Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.