Bands

Book et band til din fest

En vigtig ingrediens til succes for dit bryllup, arrangement, fødselsdag eller reception er at booke god, levende musik med et godt band. Evenses tilbyder et udvalg af professionelle bands, du kan booke. Du kan overveje at hyre et coverband, men vi tager også hånd om bookingen af ​​soulbands, latinbands, rockbands, tributebands, jazzbands og bands med verdensmusik. En god tilføjelse til et af vores bands er også at booke en DJ sammen med dem. Vores eventspecialister hjælper dig med at hyre det perfekte band til dit arrangement. Ved at reservere et live-band hos Evenses garanteres du et erfarent udvalg, der kun består af meget professionelle musikere. Vores musikgrupper kan hyres på daglig basis og kan bookes til begivenheder, festivaler og fester. Alle musikgrupper er valgt ud fra kvalitet, entusiasme og erfaring.

kyle-wong-rrHtkX1rLP0-unsplash (1).jpg

Hvorfor er livemusik værd at overveje?

At booke et liveband giver ofte en fest, med wow-faktor, der giver folk energi. Især i sammenligning med musik fra en playliste kan et godt band tilføje lidt livlighed og spænding til næsten enhver form for begivenhed. Tænk for eksempel på et latin band til en sommernat med salsa og venner eller et coverband, der udfører alle din partners foretrukne 90'ers sange på deres fødselsdag. Uanset festen kan være, er live musik fra et godt band sjældent en dårlig idé.

Ud over det musikalske aspekt giver booking af et liveband også et godt visuelt element på din fest. En afgangsfest med et band lyder og ser meget livligere ud end et live orkester. Når bandets interaktion med gæsterne er god, vil festens atmosfære gavne og tilføje noget unikt til din fest.

Nogle tips til at booke et live band

Ved første blik ser det ikke meget kompliceret ud at booke et liveband, men der er visse ting at huske på og tage i betragtning. Fra tilgængelighed og musikstil til sortering og placering af udstyr. Jo bedre bandet passer til dine ønsker, desto bedre bliver din fest.

Hos Evenses er vi altid tilgængelige, så hvis du har spørgsmål om at booke et band, får du her nogen gode tips til at gøre dette. Hvis det er første gang, du skal booke et band til en fest eller begivenhed, anbefaler vi, at du kontakter os, så du kan vælge den ideelle live musik sammen med vores bookingspecialister.

Tips

Uanset om du bestiller et band eller en anden form for musik til festen, er et vigtigt tip at være ude i god tid. Jo tidligere du kontakter et band for en reservation, jo mere sandsynligt er det, at de er ledige den dato, hvor du holder din fest. Afhængigt af hvor vigtigt et bestemt band er for festen, kan du også gøre datoen for begivenheden afhængig af tilgængeligheden af ​​bandet. Under alle omstændigheder er det ikke klogt at vente til sidste øjeblik med at booke et liveband.

Hvis du aldrig har overvejet at booke et liveband, kan du blive overrasket over, hvor mange muligheder der er at vælge imellem. Rockbands, orkestre, jazzbands og endda coverbands er bare nogle af de mest populære valg. Derfor er det en god ide at gøre nogen af festens elementer klare for dig selv før du starter din søgning efter det helt rigtige liveband.

Det er også vigtigt at kontrollere, om et bestemt band kan optræde på det sted, hvor du holder din begivenhed. Generelt er dette ikke et problem, men det er stadig vigtigt at kontrollere, hvad der er muligt, og hvad der er tilladt på stedet. Vær opmærksom på støjgrænserne, det nødvendige udstyr til båndet, placeringen og antallet af personer, der vil være til stede.

Når du planlægger en fest, er der få ting, der er mere frustrerende end et band, der ikke forstår, hvad du vil have. Ud over den musik, som bandet spiller, er kommunikationen også vigtig. Dette kan virke mindre, men flydende kommunikation gør hele booking- og forberedelseprocessen meget mere behagelig. Det er grunden til, at Evenses foreslår at inddrage en erfaren eventspecialist, der ved hvordan festen skal organiseres.

Som du nu er klar over, er det ikke svært at booke et liveband til din fest eller begivenhed, men det er vigtigt at tage højde for en del faktorer. Hos Evenses kan du booke en bred vifte af live bands, lige fra jazzbands og klassiske orkestre til rockbands. Ud over vores tips anbefaler vi også, at du kontakter os, så vi kan diskutere din begivenhed og finde den bedst mulige underholdning, du ønsker.

Book et band til dit arrangement!

Er du på udkig efter et band, det kan sætte gang i dansegulvet, og vil du være sikker på en fantastisk fest? Se vores udvalg af bands til dit arrangement. Har du spørgsmål vedrørende vores bands? Så kan du kontakte os over på telefon eller over email.

Hvordan kan jeg finde ud af, hvor erfarent et band er?

Hos Evenses arbejder vi kun med meget erfarne bands, og vi undersøger dem altid grundigt, så vi ved, at vi har med dygtige musikere at gøre. På den måde kan vi garantere, at jeres fest bliver en succes, når I booker vores live bands.

Hvor lang tid bør et live band spille?

Vi anbefaler, at bands generelt spiller omkring to timer, og maksimalt tre timer. På denne måde får I muligheden for at nyde live bandet, og der bliver skabt en god stemning til festen, uden at jeres gæster får for meget. Hvis I stadig gerne vil have musik bagefter kan det anbefales at booke en DJ til at holde festen kørende.

Hvordan kan jeg finde ud af, hvilken slags live band, der passer bedst til min fest?

Vores livebands har alle deres egne sider, hvor du kan læse mere om dem, så du har en bedre idé om den slags show, de leverer. Du kan også spørge dine gæster, hvilken slags musik, de generelt er til, så du ved hvad de er interesseret i. Alternativt kan du også altid kontakte en af vores eventspecialister over mail eller telefon, så du kan få rådgivning og et uforpligtende tilbud.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!