Sorter efter: Mest Relevante
Sorter efter: Mest Relevante
Countryband
100% match

Countryband

Dette countryband bringer stemningsfyldt countrymusik til dig med et bredt repertoire
Lej et countryband Hvad enten du ønsker at leje et countryband til dit bryllup, firmaarrangement, forsam...
Mere information

12000 kr - 16000 kr
Festakademiet
100% match

Festakademiet

Festakademiet hvor musikken der forvandler ethvert arrangement!
Festakademiet er en ensemble bestående af præsentable, professionelle musikere, der bringer en rigdom af erfaring til at kurate...
Mere information

5 (19 Anmeldelser)
15000 kr - 25000 kr
Odd Club Jazz band
100% match

Odd Club Jazz band

Book Odd Club Jazz band til din næste fest
Odd Club spiller lækker akustisk jazz inspireret af den legendariske franske sigøjnerjazz-guitarist Django Reinhardt. Musikken er fuld af varme og s...
Mere information

4,8 (8 Anmeldelser)
14000 kr - 19000 kr
The Soul Company
100% match

The Soul Company

Skru tiden tilbage til dengang musikken for alvor havde soul!
”Ain’t no mountain high enough, ain’t no valley low enough, ain’t no river wide enough…” Du kender sangene, du kender musikken. ...
Mere information

5 (13 Anmeldelser)
30000 kr - 50000 kr
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Bands

Book et band til din fest

En vigtig ingrediens til succes for dit bryllup, arrangement, fødselsdag eller reception er at booke god, levende musik med et godt band. Evenses tilbyder et udvalg af professionelle bands, du kan booke. Du kan overveje at hyre et coverband, men vi tager også hånd om bookingen af ​​soulbands, latinbands, rockbands, tributebands, jazzbands og bands med verdensmusik. En god tilføjelse til et af vores bands er også at booke en DJ sammen med dem. Vores eventspecialister hjælper dig med at hyre det perfekte band til dit arrangement. Ved at reservere et live-band hos Evenses garanteres du et erfarent udvalg, der kun består af meget professionelle musikere. Vores musikgrupper kan hyres på daglig basis og kan bookes til begivenheder, festivaler og fester. Alle musikgrupper er valgt ud fra kvalitet, entusiasme og erfaring.

kyle-wong-rrHtkX1rLP0-unsplash (1).jpg

Hvorfor er livemusik værd at overveje?

At booke et liveband giver ofte en fest, med wow-faktor, der giver folk energi. Især i sammenligning med musik fra en playliste kan et godt band tilføje lidt livlighed og spænding til næsten enhver form for begivenhed. Tænk for eksempel på et latin band til en sommernat med salsa og venner eller et coverband, der udfører alle din partners foretrukne 90'ers sange på deres fødselsdag. Uanset festen kan være, er live musik fra et godt band sjældent en dårlig idé.

Ud over det musikalske aspekt giver booking af et liveband også et godt visuelt element på din fest. En afgangsfest med et band lyder og ser meget livligere ud end et live orkester. Når bandets interaktion med gæsterne er god, vil festens atmosfære gavne og tilføje noget unikt til din fest.

Nogle tips til at booke et live band

Ved første blik ser det ikke meget kompliceret ud at booke et liveband, men der er visse ting at huske på og tage i betragtning. Fra tilgængelighed og musikstil til sortering og placering af udstyr. Jo bedre bandet passer til dine ønsker, desto bedre bliver din fest.

Hos Evenses er vi altid tilgængelige, så hvis du har spørgsmål om at booke et band, får du her nogen gode tips til at gøre dette. Hvis det er første gang, du skal booke et band til en fest eller begivenhed, anbefaler vi, at du kontakter os, så du kan vælge den ideelle live musik sammen med vores bookingspecialister.

Tips

Uanset om du bestiller et band eller en anden form for musik til festen, er et vigtigt tip at være ude i god tid. Jo tidligere du kontakter et band for en reservation, jo mere sandsynligt er det, at de er ledige den dato, hvor du holder din fest. Afhængigt af hvor vigtigt et bestemt band er for festen, kan du også gøre datoen for begivenheden afhængig af tilgængeligheden af ​​bandet. Under alle omstændigheder er det ikke klogt at vente til sidste øjeblik med at booke et liveband.

Hvis du aldrig har overvejet at booke et liveband, kan du blive overrasket over, hvor mange muligheder der er at vælge imellem. Rockbands, latinbands, orkestre, jazzbands og endda coverbands er bare nogle af de mest populære valg. Derfor er det en god ide at gøre nogen af festens elementer klare for dig selv før du starter din søgning efter det helt rigtige liveband.

Det er også vigtigt at kontrollere, om et bestemt band kan optræde på det sted, hvor du holder din begivenhed. Generelt er dette ikke et problem, men det er stadig vigtigt at kontrollere, hvad der er muligt, og hvad der er tilladt på stedet. Vær opmærksom på støjgrænserne, det nødvendige udstyr til båndet, placeringen og antallet af personer, der vil være til stede.

Når du planlægger en fest, er der få ting, der er mere frustrerende end et band, der ikke forstår, hvad du vil have. Ud over den musik, som bandet spiller, er kommunikationen også vigtig. Dette kan virke mindre, men flydende kommunikation gør hele booking- og forberedelseprocessen meget mere behagelig. Det er grunden til, at Evenses foreslår at inddrage en erfaren eventspecialist, der ved hvordan festen skal organiseres.

Som du nu er klar over, er det ikke svært at booke et liveband til din fest eller begivenhed, men det er vigtigt at tage højde for en del faktorer. Hos Evenses kan du booke en bred vifte af live bands, lige fra jazzbands og klassiske orkestre til rockbands. Ud over vores tips anbefaler vi også, at du kontakter os, så vi kan diskutere din begivenhed og finde den bedst mulige underholdning, du ønsker.

Book et band til dit arrangement!

Er du på udkig efter et band, det kan sætte gang i dansegulvet, og vil du være sikker på en fantastisk fest? Se vores udvalg af bands til dit arrangement. Har du spørgsmål vedrørende vores bands? Så kan du kontakte os over på telefon eller over email.

Hvordan kan jeg finde ud af, hvor erfarent et band er?

Hos Evenses arbejder vi kun med meget erfarne bands, og vi undersøger dem altid grundigt, så vi ved, at vi har med dygtige musikere at gøre. På den måde kan vi garantere, at jeres fest bliver en succes, når I booker vores live bands.

Hvor lang tid bør et live band spille?

Vi anbefaler, at bands generelt spiller omkring to timer, og maksimalt tre timer. På denne måde får I muligheden for at nyde live bandet, og der bliver skabt en god stemning til festen, uden at jeres gæster får for meget. Hvis I stadig gerne vil have musik bagefter kan det anbefales at booke en DJ til at holde festen kørende.

Hvordan kan jeg finde ud af, hvilken slags live band, der passer bedst til min fest?

Vores livebands har alle deres egne sider, hvor du kan læse mere om dem, så du har en bedre idé om den slags show, de leverer. Du kan også spørge dine gæster, hvilken slags musik, de generelt er til, så du ved hvad de er interesseret i. Alternativt kan du også altid kontakte en af vores eventspecialister over mail eller telefon, så du kan få rådgivning og et uforpligtende tilbud.Hvilken type musik spiller bandet, og kan jeg anmode om specifikke sange?

Bandets musikstil og repertoire varierer fra band til band. De fleste bands er fleksible og kan tilpasse deres repertoire til dit arrangement. Du kan ofte anmode om specifikke sange, men det er vigtigt at gøre dette i god tid inden arrangementet, så bandet har tid til at øve og forberede sig. Kontakt bandet for at drøfte deres repertoire og eventuelle specielle anmodninger.

Hvor lang tid tager det for bandet at sætte op og tage ned?

Typisk tager det bandet omkring 60-90 minutter at sætte op og 45-60 minutter at tage ned. Dette kan dog variere afhængigt af bandets udstyr og scenens størrelse. Det er vigtigt at sikre, at der er tilstrækkelig tid til opsætning og nedtagning i forbindelse med arrangementet.

Hvor længe i forvejen er bandet klar ?

Som standard er livebandet klar til at starte 30 minutter før spilletidspunktet. Det betyder, at alt er sat op og soundchecket. Det er også muligt at aftale, at livebandet er klar til at starte tidligere i forvejen. Så bruger bandmedlemmerne naturligvis mere tid på opgaven, og derfor vil de opkræve et gebyr for denne ventetid.

Hvilket udstyr skal jeg stille til rådighed for bandet?

De fleste bands medbringer deres eget instrumenter og lydanlæg, men det er vigtigt at afklare dette på forhånd. Det kan også være nødvendigt at stille strøm, belysning og et backstage-område til rådighed for bandet. Kommuniker med bandet om deres specifikke behov for at sikre en problemfri optræden.

Hvor meget plads har bandet brug for?

Pladsbehovet afhænger af bandets størrelse og udstyr. Et standard band på 4-5 medlemmer vil normalt kræve et minimum af 4x6 meter. Det er vigtigt at kommunikere med bandet forud for arrangementet for at sikre, at der er tilstrækkelig plads og faciliteter tilgængelige.

Har bandet brug for en scene?

Normalt har et band ikke brug for en scene. De kan ofte spille på et frit område i salen, hvis den ikke er forhøjet. Afhængigt af rummets indretning og antallet af tilstedeværende personer kan en scene dog være en merværdi. På denne måde er musikerne mere synlige for publikum. Livebands, der ofte har brug for en scene, er premiumbands og kendte bands. Hvis du har andre spørgsmål, kan du altid kontakte os om booking af et liveband. Bandbookinger gør enhver fest vellykket.

Hvor lang tid spiller bandet, og hvor mange pauser tager de?

De fleste bands spiller i 2-3 sæt, der varer omkring 45-60 minutter hver, med 15-30 minutters pause imellem. Dette kan dog variere afhængigt af bandets repertoire og arrangementets tidsplan. Aftal med bandet, hvor mange sæt de skal spille, og hvor lange pauserne skal være.

Hvad sker der i bandets pauser?

I pauserne sørger bandet for stemningsfuld musik, som de spiller over deres lydanlæg. Musikken er naturligvis i tråd med den musik, der spilles under arrangementet. Nogle bands kommer med en DJ, som så sørger for musikken. Du kan selvfølgelig også booke en DJ til pauserne med alle livebands.

Hvad er inkluderet i prisen?

Alt, hvad der er nødvendigt for et succesfuldt event, er inkluderet som standard. Så prisen er alt inklusive, og der er ingen ekstra omkostninger. Der er inkluderet:

 • Screenet, Professionel underholdning
 • Penge tilbage garanti
 • Rejseudgifter
 • MOMS
 • Alternativer i tilfælde af sygdom
 • Online ønskeliste
 • Personlig event manager
 • 24/7 kundeservice
 • Montering og demontering (hvis nødvendigt)
 • Lys- og lydteknik (hvis nødvendigt)
 • Andet nødvendigt udstyr (hvis nødvendigt)
Hvordan fastsættes prisen?

Prisen afhænger hovedsageligt af følgende faktorer:

 • Den ønskede varighed af forestillingen
 • Rejsetid og rejseomkostninger
 • Eventuel belysning og/eller lydteknologi
 • Eventuel vente- og forberedelsestid
 • Gruppens størrelse
 • Kendskab til ønskede akt.

I sidste ende er hver eneste begivenhed unik. Derfor vil vi med glæde drøfte dine behov på forhånd og derefter lave et passende skræddersyet forslag.

Hvordan garanteres kvaliteten af underholdningen?

Et specialuddannet team foretager forudgående screening af vores underholdning. Her ser vi på:

 • Erfaring
 • Uddannelse
 • Forholdet mellem pris og kvalitet
 • Repræsentativitet
 • Originalitet
 • Pålidelighed med hensyn til overholdelse af aftaler

Hvad kan vi ellers holdes op på?

 • Alle numre præsenteres ved hjælp af demoer og liveoptrædener.
 • Personlig introduktion, før leverandører kan optræde på vegne af Evenses
 • Vores leverandører har også en online portal, hvor de til enhver tid kan se alle oplysninger og krav til din booking.
 • Vi ringer og sms'er til leverandørerne før bookingen for at få et sidste tjek
 • Vi arbejder kun med leverandører, som vi selv står bag, og som opfylder vores kvalitetsstandarder. I alle andre tilfælde vises de ikke på vores hjemmeside.
 • Da vi har været i branchen i næsten 15 år, har vi et godt langsigtet samarbejde med næsten alle vores leverandører.
Hvad er processen for en booking?

Vores opgave er at aflaste dig fuldstændigt, så du kan læne dig tilbage og i sidste ende få en vellykket fest. Hvordan sker det så? Sådan her:

 1. Se på vores websted, og vælg den underholdning, du kan lide. Svært at vælge? Kontakt vores team, så hjælper vi dig med at finde den rigtige løsning
 2. Du vil modtage et uforpligtende tilbud. Passer den ikke helt til dine behov? Skriv til os, så vil vi forsøge at justere det. Er forslaget efter din smag? Derefter kan du angive, at du ønsker at reservere.

Alt administrativt går som en drøm:

 1. Du kan indsende dine ønsker og andre oplysninger online.
 2. Vi laver en aftale og fakturerer, det kan altsammen betales og underskrives online.
 3. Vi planlægger al underholdningen korrekt, første gang.
 4. Vi kontakter dig kort før reservationen, for at tjekke op.
 5. Vi er klar til at gøre din begivenhed noget helt særligt!!
Hvordan kan jeg annullere?

Ønsker du at aflyse eventet? Kontakt os venligst, så vil vi forsøge at løse problemet så godt som muligt for både dig og den underholdning, du har booket. I samråd finder vi som regel den bedste løsning.

Dette er vores standard afbestillingsregler:
Når du har bekræftet din reservation, har du 14 dages betænkningstid. Du kan derefter annullere uden at angive nogen grund og uden beregning. Dette gælder kun for reservationer, der afholdes mere end 45 dage efter reservationsdatoen.

Hvis fortrydelsesperioden er udløbet, eller hvis reservationen afholdes inden for 45 dage, opkræver vi et afbestillingsgebyr. Du kan tegne en afbestillingforsikring på reservationstidspunktet for 6,8 % af reservationsbeløbet.

Afbestilling uden afbestillingsforsikring:
20 % op til 90 dage eller mere før booking
40% op til 31 dage før reservationen
60% op til 14 dage før booking
80% op til 7 dage før booking
100% op til 0 dage før booking

Afbestilling med afbestillingsforsikring:
0% op til 90 dage før booking
20 % op til 31 dage før reservationen
30% op til 14 dage før reservationen
40% op til 7 dage før reservationen
50% op til 0 dage før reservationen
+
Ved fleksibel afbestilling kan kunden, hvis leverandøren er indforstået med det, flytte reservationsdatoen én gang uden beregning.

For kendte kunstnere overholder vi de afbestillingsbetingelser, som gælder for denne part.

Hvordan foregår betalingen?

Vi har ved hjælp af betalingsudbyderen Mollie fået et helt sikkert online-betalings-miljø. Heri kan du/I vælge imellem følgende betalingsmetoder;

 • Ideel
 • Bankoverførsel
 • Kreditkort
 • PayPal
 • Apple Pay
 • Sofort Banking
 • Bankkontakt
 • KBC/CBC-betalingsknap
 • Belfius Pay-knap

Du kan vælge følgende betalingsbetingelser:

 • 100% depositum på forhånd
 • 50 % når reservationen foretages, de resterende 50 % 14 dage før reservationen

Kun for virksomheder:

 • Betaling 30 dage efter booking (tillægsgebyr på 2,9 %)
 • Betal 60 dage efter booking (tillægsgebyr på 6,8 %)
Hvad sker der, hvis min fest ikke kan afholdes på grund af Corona?

Vil du gerne booke underholdning, men er ikke sikker på, om din festdato kan gennemføres?

Hos os kan du til enhver tid flytte din reservation gratis, hvis din fest ikke kan afholdes på grund af regeringsforanstaltninger.

Vi tilbyder denne garanti helt gratis!

Hvad sker der, hvis underholdningen ikke kan optræde i sidste øjeblik?

Vi har altid en backup-mulighed til rådighed.
Vores team er til rådighed 24 timer i døgnet, så hvis den underholdning, du har bestilt, ikke kan optræde på grund af force majeure. Så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at finde en erstatning der er mindst lige så god.

Fordi vi har et så stort netværk, lykkes det os altid.

Kvalitetsgaranti
Personlig service
Altid garanti
Erfaring fra 10.000+ events
Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Advice
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!