Sorter efter: Mest Relevante
Sorter efter: Mest Relevante
Guns N' Roses tribute band
100% match

Guns N' Roses tribute band

Indlevende og medrivende Guns N' Roses tribute band, der hylder det legendariske hardrock band.
Lej Guns N' Roses tribute band Ønsker du at skabe en unik og uforglemmelig aften for dine gæ...
Mere information

Pris på forespørgsel
CoverUp
1/6
Festband
Festband
100% match

Festband

Et festband som sprudler af liv og spilleglæde
Festband, som garanterer 100% festgaranti Festbandet sprudler af liv og spilleglæde! Hårene rejser sig på armene og fødderne begynder at leve ...
Mere information

5 (3 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
ABBAtizers
100% match

ABBAtizers

Book et ABBA tribute band til din store begivenhed
Er du kæmpe ABBA fan? Det er bandmedlemmerne af ABBAtizers i hvert fald og de er klar til at optræde til dit event! Du er måske i gang med ...
Mere information

Pris på forespørgsel
Her kan du booke Abba tema
1/5
ABBA Duo
ABBA Duo
100% match

ABBA Duo

Det perfekte duo til din temafest
Sangerinde duo med alle de gode ABBA hits Skal du holde en temafest som fx. kendte, 70'erne eller ABBA, så kunne en ABBA duo være dette rette musikvalg til ...
Mere information

Pris på forespørgsel
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Book et Tribute Band til din næste fest

Lej et tribute band til din fest

Vores professionelle tribute bands er klar til at gøre din begivenhed fantastisk. Tribute bandet spiller ikke blot numrene fra kendte artister, men de gør sig også umage i at performe så godt at man skulle tro det var den ægte vare. Tribute bands kan bookes til fornuftige priser i hver genre.

Et lille stykke om tribute bands

Tribute bands startede sandsynligvis i 50'erne. Efter at Elvis Presley fik sit første nummer et hit i USA, begyndte tribute bands at dukke op, som efterlignede både musikken og den genkendelige stil af the King of Rock 'n Roll. Både den velkendte Elvis-efterligner og imitationsbandet som koncept blev født med dette.

Nogle punkter, man skal passe på, når man booker et tribute band

Et passende tribute band kan være præcis det, du har brug for for at skabe den atmosfære, du leder efter til din fest. Der er dog nogle få faktorer, du børe være opmærksom på under bookingprocessen, og det er derfor klogt at tilkalde hjælp fra en erfaren part som Evenses. For at give dig en idé om, hvad der er vigtigt, vil vi nævne et par punkter nedenfor.

Kontroller, om du kan sammensætte setlisten med bandet

Det faktum, at du overvejer at booke et tribute band betyder sandsynligvis, at du har et godt kendskab til bandets repertoire, eller at den person, som du bestiller bandet til, er en stor fan. Det er derfor vigtigt, at tribute bandet er åbent over for forslag fra din side, når det kommer til at sammensætte playlisten. Du har bestemt nogle sange, som du gerne vil høre, så sørg for, at bandet spørger, om du kan gå over setlisten mens showet bliver planlagt.

Sørg for at vide, hvad bandet har brug for

Hvor mange medlemmer består bandet af? Hvilken slags instrumenter medbringer de? Tager de sig af deres egen transport? Når du booker et tribute band, er det vigtigt, at du ved, hvad bandet har brug for under forestillingen. På den måde ved du, om festens placering er i orden for bandet, og om der er andet, der skal arrangeres. Hold øje med alt, hvad der er inkluderet i reservationsprisen, så du ikke senere bliver udsat for ubehagelige overraskelser.

Hvad Evenses kan gøre for dig

Hos Evenses kan du leje det helt rigtige tribute band til dit show. Vores tribute bands spiller hits fra berømte kunstnere og bands i forskellige musikgenrer som pop, jazz, soul og rock. Vi har et ABBA band, Guns N’ Roses band, et Elvis Presley band og mange flere. Fælles for dem, er at hvert band består af dygtige musikere, der kan sætte gang i dansegulvet med de største hits fra dine yndlingskunstnere

Vores professionelle bands er klar til at skabe en festlig stemning til dit næste arrangement. De spiller ikke bare musik fra kendte kunstnere eller berømte musikgrupper, men fanger også essensen af bandet i form af farverige kostumer, og koncerter, der føles som den ægte vare. På den måde er tribute bands en unik form for bands, der kan levere ikke bare live musik, men virkeligt levende musik til festen.

FAQ:

Hvad er forskellen på et tribute band og et coverband?

Et tribute band er dedikeret til én bestemt kunstner eller gruppe, mens coverbands spiller musik fra flere forskellige kunstnere.

Hvad er fordelene ved et tribute band i forhold til coverbands?

Med et tribute band får du en mere teatralsk oplevelse, da bandet imiterer dine yndlingskunstnere. På denne måde er det ikke kun en musikalsk oplevelse, men derimod en meget mere medrivende performance.

Hvor lang tid foreslår I, at tribute bandet spiller?

Generelt passer en optræden på to timer godt ind i de fleste arrangementer, men vores bands har lavet individuelle setlister, så det giver også god mening at spørge for at være helt sikker. Du kan altid kontakte os over email eller telefonen hvis du har flere spørgsmål.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!