Kendte Musikere

Skal du booke en kendt musiker til din fødselsdag, jubilæum, bryllup eller firmafest? På Evenses er du på den rigtige hjemmeside for dette. Evenses tilbyder en bred vifte af kendte musikere! Tænk DJ's, cover / rock / tribute bands, sanger og sangerinder. Book en kendt musiker som skaber lyden til din fest. Vi har det hele til din begivenhed. Er du til mere intimt, så book enten en violinist, pianist eller måske en guitarist. Vi har også duo'er, hvor du f.eks. kan booke en sanger kombineret med et klaver eller en guitar. 
For det perfekte event er det vigtigt at du forholder dig til hvilke slags begivenhed du holder, og hvor mange gæster der kommer til eventet. Evenses arbejder kun med professionelle musikere, og vores medarbejdere står klar til at hjælpe dig, hvis du har nogle spørgsmål.                ​

Book en kendt musiker til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller festival!

Ønsker du at booke en af vores kendte musikere? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke act, der er det bedste match til din fest. Du kan bede om at få et tilbud, der tager højde for alle omkostningerne. Evenses kan tilbyde dig en pris, inkl. alle omkostninger, således at du aldrig står tilbage med uforudsete udgifter.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores kendte musikere her.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!