1 filter
Sorter efter: Mest Relevante
Mr Probz
100% match

Mr Probz

4 anmeldelser

"Waves” repræsenterer hans gennembrud i Holland. Denne artist med hans lumre stemme kan bookes.

Pris på forespørgsel
Book en kendt dansker! Book en kendt dansker til din fest hos Evenses idag  | Evenses Entertainment
Rådgivning eller hjælp nødvendig?

7 dage om ugen er vi klar til at hjælpe dig via

Eller lad os ringe tilbage

Kendte Danskere

Skal du booke en kendt dansk kunstner til din firmafest, fødselsdag eller bryllup?

Gennem Evenses kan du bestille kendte danske sangere/sangerinder, og berømte DJ's til dit event. En kendt dansk kunstner er for dig, som virkelig vil overraske dine gæster, og fyre den maks af.

Udover klassisk dansk musik og popmusik kan vores kunstnere også levere elektronisk festmusik. Til dette anbefaler vi at booke en af vores velkendte danske DJ's. For eksempel, hvis du vil have en kendt DJ, kan du bestille MORTEN, Faustix, Le Gammeltoft, Alexander Brown, eller DJ Alligator.

Ting at være opmærksom på, når man booker en berømt kunstner

Jo mere berømt kunstneren er, jo mere efterspørgsel får kunstneren, og jo mere omfattende bliver kontrakterne. Af den grund er det en god ide at arbejde med et firma, der har påviselig erfaring med at booke berømte kunstnere. For at hjælpe dig på din vej har vi en liste over tip, du skal være opmærksom på, hvis du vil booke en berømt kunstner til din fest eller begivenhed. Den sidste ting du ønsker er uventede forhindringer, der kan opstå, når du bestiller en berømt handling til din begivenhed, så sørg for at planlægge i overensstemmelse hermed!

Ved hvad du vil have

Det lyder måske logisk, men det vil overraske dig, hvor mange mennesker der starter en søgning efter en berømt kunstner uden at vide, hvilken slags fest de skal arrangere. Ved at have en klar idé om det parti, du har i tankerne, og hvilken type kunstner du ønsker, kan du gøre det meget lettere for dig selv. Hvis du er villig til at booke en velkendt kunstner, så vil du have dem til at matche den fest, du organiserer, den atmosfære, du har i tankerne, og det sted, hvor festen holdes.

Være til tiden!

Dette gælder for planlægningen af ​​enhver begivenhed, hvad enten det er for en berømt handling eller ej. Hvis det er en berømt kunstner, er det endnu vigtigere at ikke vente til sidste øjeblik med at forberede sig. Uanset om du er i direkte kontakt med kunstneren eller overlader bookingprocessen til Evenses, skal du sørge for at lade dem vide, hvilken slags fest du arrangerer, hvornår det finder sted, og hvorfor du vil booke den pågældende kunstner. Jo større kunstneren er, jo mindre tilgængelighed har de sandsynligvis. Chancerne er, at han eller hun ikke længere vil være tilgængelig, hvis du beslutter at vente for længe på at vælge handlingen eller få organiseret resten af ​​din begivenhed.

Undersøg

Selvom du har hørt en berømt kunstner på tv eller i radioen, er det stadig tilrådeligt at undersøge noget. Hvordan lyder de live? Er det let og behageligt at kommunikere med dem eller deres ledelse? Hvordan er interaktionen med publikum ved mindre begivenheder? Af denne grund kan du finde en hel række anmeldelser til berømte kunstnere på vores hjemmeside. Derudover vil du også være i stand til at finde flere oplysninger om den berømte kunstner, du vil reservere over hele internettet og medier.

Hold øje med de yderligere betingelser

Vi har allerede nævnt det før, men jo mere berømt kunstneren du vil booke, jo mere omfattende er det sæt krav du kan forvente. Der er intet galt med dette i sig selv, men sørg for, at du ved nøjagtigt, hvad der bliver bedt om dig, og hvad du betaler for. Der kan ofte forhandles på dette område, som er en af ​​de facetter, hvor samarbejde med et erfaren underholdningsbureau som Evenses kan være gavnligt.

Hold et par alternativer

Forestil dig, at du har taget alle ovenstående tip i betragtning, og at du har fundet den perfekte kendte kunstner til din begivenhed, men kunstnerens tilgængelighed viser sig at være optaget på den ønskede dato. Hvis du ikke har taget dette scenarie i betragtning på forhånd, så er du pludselig nødt til at lede efter en ny handling igen, og der er en god chance for, at du ikke får tid nok til at finde en passende erstatning. Så sørg for at du også har et par alternative muligheder i tankerne, når du bestiller en berømt kunstner. På den måde er du forberedt, når dit første valg ikke er tilgængeligt for din begivenhed af en eller anden grund.

Hvad Evenses kan gøre for dig

Hvis du vil reservere en berømt kunstner i Danmark, bliver du nødt til at håndtere mange forskellige valg. Hos Evenses arbejder vi med en række berømte kunstnere, der er velegnede til forestillinger ved alle slags arrangementer, lige fra fødselsdage og bryllupper til festivaler og forretningsbegivenheder.

Sammen kan vi også booke en velkendt kunstner i kombination med andre musikalske elementer, såsom en pianist, guitarist eller saxofonisten. Uanset om du leder efter en berømt handling til at rocke din begivenhed eller ønsker en solosanger med et intimt orkester, der understøtter vokalen, vil en stor handling føre til en stor begivenhed. For at give din fest et personligt præg kan du bede om at arrangere et repertoire af sange, som du bestemt vil høre. Mange af de berømte kunstnere, som vi samarbejder med, er åbne for denne anmodning, da du er meget seriøs med at gøre dit arrangement så specielt som det kan være.

Når du booker en velkendt kunstner, anbefales det at få hjælp fra en virksomhed med erfaring. Evenses har længe været aktiv i verden af ​​begivenheder og underholdning, og gennem årene har vi hjulpet hundreder af kunder med at booke berømte kunstnere. Ved hjælp af søgemaskinen på vores hjemmeside kan du allerede se på vores udvalg af kunstnere. Du kan også kontakte vores begivenhedsspecialister syv dage om ugen med spørgsmål om reservation af en berømt kunstner. Du kan nemt nå os ved at indsende tilbudsformularen på hjemmesiden eller via e-mail eller telefon. Hos Evenses kan du antage, at vi hjælper med at få processen med at booke en berømt kunstner i bevægelse og i den rigtige retning.

Book en kendt dansker til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller festival!

Ønsker du at booke et af vores kendte danskere? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke kunstner, der er det bedste match til din fest. Du kan bede om at få et tilbud, der tager højde for alle omkostningerne. Evenses kan tilbyde dig en pris, inkl. alle omkostninger, således at du aldrig står tilbage med uforudsete udgifter.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores kendte danske kunstnere her.

Vil du have, at dit parti skal lykkes?

Uanset hvad din begivenhed eller fest er, er vi her for at gøre din specielle dag til en virkelig mindeværdig dag.