1 filter
Sorter efter: Mest Relevante
Food Truck
100% match

Food Truck

4 anmeldelser

Book en Food truck til din fest, byfest, fødselsdag eller bryllup. Book ho Evenses.

Pris på forespørgsel
Smoothie Bar
100% match

Smoothie Bar

3 anmeldelser

Book en Smoothie bar til din fest, reception eller anden begivenhed igennem Evenses.

4855 kr - 7770 kr
Catering on location: book til enhver begivenhed!
Rådgivning eller hjælp nødvendig?

7 dage om ugen er vi klar til at hjælpe dig via

Eller lad os ringe tilbage

Catering

Skal du holde en event? Ved du ikke helt, hvad du skal serverer for dine gæster?

Hos Evenses kan du booke catering til alle typer arrangementer - you name it!

Du kan blandt andet booke et trendy champagnetårn, kaffebar, cocktailbar eller smoothie bar, komplet med personale til din begivenhed. Vores bar muligheder og cateringfirmaer er tilgængelige til ethvert sted, det er en sjov og anderledes måde at overraske dine gæster, og det gør det også nemmere for dig. Vi har flere forskellige catering muligheder - vil du have wraps, sushi, burgere eller noget helt andet? Hos Evenses har vi både foodtrucks og foodstands. Send os en forespørgsel, og vores professionelle team står klar til at hjælpe dig.

Forskellige typer catering
Catering er blevet en meget populær del af mange forskellige typer fester og begivenheder i Danmark i det sidste århundrede. Dette skyldes hovedsageligt, at det simpelthen er lettere at overlade tilberedning og servering af mad og drikke til en fest, der har specialiseret sig i dette. Af denne grund er vores udvalg af professionelle cateringfirmaer vokset meget hurtigt i løbet af de sidste par år, hvilket har resulteret i en enorm variation i de tilgængelige muligheder.

For eksempel kan du booke catering på Evenses, hvor der serveres en fast menu til din fest. Du kan dog også gå efter mere eventyrlystne og originale muligheder, såsom at bestille en foodtruck, der placeres ved dit arrangement og forbereder lækre snacks på stedet. Eller hvad med en autentisk fish and chips-bod som en overraskelse for din mands fødselsdagsfest?

En candyfloss maskine, popcorn maskine og andre søde godbidder er perfekte til børns fødselsdagsfester eller karneval. En smoothiebar kunne være perfekt til en virksomhedsbegivenhed, hvor gæsterne kan nyde en godbid.

Hvis du kigger på vores hjemmeside, finder du mange andre muligheder for catering. Fra cocktail- og kaffebarer til juicebarer, vil du helt sikkert finde en mulighed, der passer til dig. Du kan også ringe til Evenses og få hjælp fra vores festplanlæggere for at hjælpe dig under din søgning.

Fordele ved booking af catering

Som du vil forstå, bringer booking af catering mange fordele for dig som arrangør. At tage sig af mad og drikke er ofte et centralt element i mange fester og begivenheder, så at have en virksomhed til at tage sig af dette for dig kan frigøre en masse tid til modtagelse, forberedelse af placeringen, sikkerhed. Men hvis du endnu ikke er helt overbevist om merværdien af ​​professionel catering, vil vi nævne et antal af fordelene nedenfor.

Mere tid til andre ting

Selvfølgelig er spisning og drikke en vigtig del af festen eller begivenheden, som du skal arrangere, men det er ikke den eneste del. Ved at outsource catering kan du som arrangør holde dig travlt med resten af ​​organisationen, og du behøver ikke bekymre dig om køkkenet under festen. Du har allerede nok i tankerne før og under arrangementet, så at vide, at catering er i orden, sikrer, at alt er taget hånd om dig.

Flere muligheder under forberedelsen

Hvis du skal booke catering til din fest eller begivenhed, bliver du nødt til at diskutere med cateringfirmaet under forberedelsen, hvor mange mennesker der skal være forberedt på, og hvad forberedelserne indebærer. Ved at ansætte en professionel cateringvirksomhed får du meget mere valg og fleksibilitet inden for dette område. Chancerne er, at cateringfirmaet kan forberede meget mere forskellige slags ting på meget kortere tid end du gør i dit eget køkken, så udnyt det. Ved at reservere catering har du meget mindre grænser.

Specielle ønsker

Bestemt ved fester med mange gæster, såsom et storslået bryllup eller en omfattende frokost, er der gæster med særlige ønsker vedrørende mad og drikke. Overvej f.eks. Allergi eller intolerance. Hvis du arbejder med professionel catering, kan du informere cateringvirksomheden, og dette vil blive taget i betragtning, når du forbereder dig. Hvis det er muligt, justeres menuen endda her og der for bestemte mennesker, så alle kan nyde festlighederne uden problemer.

Tilpasse catering til arrangementet

Selv i tilfælde af catering er en professionel ikke som den anden. I Storbritannien kan du finde mange generelle cateringfirmaer, men også mange specialister i specifikke køkkener. For eksempel er der cateringfirmaer, der kun fokuserer på bryllupper eller kun serverer indonesisk mad. Ved at vælge den rigtige catering kan du sikre dig, at den mad og drikke, du bestiller, passer nøjagtigt til begivenheden. I mange tilfælde tager catering også sig af personalet og bestiket, hvilket giver dig endnu flere muligheder for yderligere at personalisere din fest eller begivenhed.

Hvad Evenses kan gøre for dig

Det er slet ikke nødvendigt at booke catering, bestemt ikke hvis du allerede ved mere eller mindre, hvilken type begivenhed du skal arrangere, og hvilken rolle catering vil spille. Så det er bestemt nyttigt at have en rimelig klar idé om det, før du starter din søgning. Ikke alle cateringfirmaer passer til den type fest, du har i tankerne, så sørg for at vælge den bedste tilgængelige mulighed.

Book Catering til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller festival!

Ønsker du at booke noget catering? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke type mad, der er det bedste match til din fest. Du kan bede om at få et tilbud, der tager højde for alle omkostningerne. Evenses kan tilbyde dig en pris, inkl. alle omkostninger, således at du aldrig står tilbage med uforudsete udgifter.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores catering her.

Vil du have, at dit parti skal lykkes?

Uanset hvad din begivenhed eller fest er, er vi her for at gøre din specielle dag til en virkelig mindeværdig dag.