1 filter
Sorter efter: Mest Relevante
Værtinder
100% match

Værtinder

2 anmeldelser

Lad dine gæster blive mødt af vores smukke og professionelle værtinder.

Pris på forespørgsel
Champagnetårn
100% match

Champagnetårn

3 anmeldelser

Giv dine gæster en velkomst, de sent vil glemme. Lej et champagnetårn!

Pris på forespørgsel
Ønsker du at booke et champagnetårn? Kontakt os idag!
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Champagnetårne

Skal du holde en stor fest? Hos Evenses kan du booke et smukt champagnetårn til din firmafest, bryllup, fødselsdag eller anden begivenhed! Du kan simpethen ikke undvære et champagnetårn, hvis du virkelig vil se dine gæster tabe kæben. Vi leverer forskellige størrelser og former der passer perfekt til din fest. Vores tårne kan fyldes med blandt andet Champagne, Prosecco og Cava. Har du inviteret 80 gæster til din fødselsdag? Intet problem, vi kan leverer til arrangementer helt op til 1000.

Champagnetårnet giver fire timers sjov. Det er et luksuriøst tårn med atmosfærisk LED-lys, du kan dog også spørge uden LED. Tårnet leveres sim standard med passende klædte damer og herrer til at dele ud og hjælpe med drinks. Afinstallationen er inkluderet, så det behøver du ikke at bekymre dig om.

Book et Champagnetårn til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller festival!

Ønsker du at booke et Champagnetårn? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke type servicer, der er det bedste match til din fest. Du kan bede om at få et tilbud, der tager højde for alle omkostningerne. Evenses kan tilbyde dig en pris, inkl. alle omkostninger, således at du aldrig står tilbage med uforudsete udgifter.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores Champangetårne her.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.