Skal du holde en stor fest? Hos Evenses kan du booke et smukt champagnetårn til din firmafest, bryllup, fødselsdag eller anden begivenhed! Du kan simpethen ikke undvære et champagnetårn, hvis du virkelig vil se dine gæster tabe kæben. Vi leverer forskellige størrelser og former der passer perfekt til din fest. Vores tårne kan fyldes med blandt andet Champagne, Prosecco og Cava. Har du inviteret 80 gæster til din fødselsdag? Intet problem, vi kan leverer til arrangementer helt op til 1000.

Champagnetårnet giver fire timers sjov. Det er et luksuriøst tårn med atmosfærisk LED-lys, du kan dog også spørge uden LED. Tårnet leveres sim standard med passende klædte damer og herrer til at dele ud og hjælpe med drinks. Afinstallationen er inkluderet, så det behøver du ikke at bekymre dig om.

Book et Champagnetårn til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller festival!

Ønsker du at booke et Champagnetårn? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke type servicer, der er det bedste match til din fest. Du kan bede om at få et tilbud, der tager højde for alle omkostningerne. Evenses kan tilbyde dig en pris, inkl. alle omkostninger, således at du aldrig står tilbage med uforudsete udgifter.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores Champangetårne her.