Sorter efter: Mest Relevante
Sorter efter: Mest Relevante
Festlig DJ
100% match

Festlig DJ

Book en dygtig DJ til dit event her! Vi har DJ's i hele Danmark passende til enhver begivenhed
Book en DJ hos Evenses! Vi har alle typer DJ's; all-round, lounge, house, disco, 80’er/90’er, k...
Mere information

5 (4 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Hyr disco DJ's til dit næste event

Ønsker du at have fuldstændig styr på musikken til dit næste event? Så book en disco DJ. Denne DJ er det rigtige valg, hvis du vil have de bedste danske klassikere, soul og funk til din fest. Disco DJ'en kan bookes til enhver fest, jubilæum, fødselsdag, firmafest og bryllup.

Med en ægte disco DJ går du ikke glip af alle de gode hits! Dine gæster vil ikke være i stand til at stå stille når DJ’en går i gang. Der bliver nemlig spillet alle de bedste dansehits, som sikrer en fest med spræl i.

disco-djs.png

Hvorfor booke en disco DJ?

En ægte disco DJ vil du ikke gå glip af! Bestil vores disco DJ's til din fest. Uanset om du har disco som tema eller disco bare er din yndlingsmusik. Alle vil gå ud på dansegulvet når Boogie Wonderland boomer ud af højtalerne.

Vores disco DJs sikrer at alle de bedste disco hits vil blive spillet i løbet af din fest, uanset om det er om dagen eller om natten. Derudover er det også muligt at vores DJ kan spille alle de sange du ønsker. Du og dine gæster kan både anmode om sange til selve eventet, men er der mange specifikke sange du ønsker, er det en god ide at lade DJ’en vide dette på forhånd.

Alle vores kunstnere har eget udstyr, så du behøver ikke bekymre dig om lydudstyr. Hvis du har udstyr på stedet, kan du angive dette på forhånd. Derefter tages der højde for det.

I diskoteks tiden blev der stadig spillet med ægte vinyl records. Vil du have, at denne unikke følelse ikke mangler ved dit event? Book en Vinyl DJ hos os. Vores Vintage DJ bringer dig og dine gæster tilbage til 70'erne, og giver jer en oplevelse I sent vil glemme.

disco.jpeg

Hvad er disco?

Disco er en musikgenre der opstod i 1970erne i USA, og er en blanding af soul musik og funk. Musikgenren spredte sig til hele verden og blev oftest spillet på diskoteker og natklubber. Nogle er de mest kendte discokunstnere er ABBA, Donna Summer og Earth, Wind and Fire.

Disco blev et fænomen og der blev dannet en hel kultur omkring disco, som bl.a. indeholdt glitter, euforiserende stoffer og dans. Kulturens tilhængere giv under navnet ‘diskere’.

Discoen havde sin storhedstid fra omkring 1977 til start 80’erne, herefter faldt populariteten for disco lige så stille.

discofest.jpeg

Gør din fest komplet!

For at gøre festen i komplet disco stil, kan du også bestille et disco dansegulv på Evenses. Dette oplyste dansegulv består af forskellige overflader, med forskellige farver. Dette sikrer en ultimativ disco følelse til festen, og giver dine gæster lyst til at danse hele natten.

Book en Disco DJ til din fødselsdagsfest, firmafest eller bryllupsfest!

Uanset hvilken slags event du er ved at planlægge, så har vi en DJ der passer til dig og dit event. Hvis du ikke er så meget til disco, så har vi også mange andre DJs, såsom house DJs eller 80’er og 90’er DJ. Du kan booke en DJ hos Evenses, som passer lige til dine ønsker og musik smag.

Ønsker du at booke en af vores dygtige disco DJ's? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilken DJ, der er det bedste match til din fest. Også hvis du har andre ønsker til dit event, så kan vi hjælpe dig med det. Vi vil gøre alt for at du får den fedeste fest, som er lige som du har ønsket, og at I får et event til mindebogen.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores disco DJ's her.

Hvad koster det at booke en disco DJ?

Oftest er en DJs pris timebaseret, så det kommer an på hvor længe du ønsker at din DJ skal spille, og som oftest har de også et start gebyr. Derefter kommer det an på hvad du har brug for og hvor i landet dit event finder sted.

Kan en disco DJ spille andet end disco?

Oftest kan en disco DJ spille andet en disco, hvis du ønsker det. Det kan for eksempel være at du ønsker at kombinere flere musikgenre såsom 80's & 90's eller house. Dette er vigtigt at give til kende inden, så du får den helt perfekte fest uden misforståelser.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!