Sorter efter: Mest Relevante
Sorter efter: Mest Relevante
Lej et flygel
1/2
Flygel
Flygel
100% match

Flygel

Book et Flygel til din fødselsdag, bryllup, eller anden begivenhed igennem Evenses.
Lej et flygel Ønsker du at booke et flygel til dit bryllup, firmafest eller fødselsdag? De ægte varme lyd...
Mere information

4,5 (2 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Lej flygel

Ønsker du at booke et flygel til dit bryllup, firmafest eller fødselsdag? De ægte varme lyde fra det elegante flygel leveres til din begivenhed uanset hvad anledningen måtte være. Er det bare for det elegante look medt i balsalen, eller ønsker du. at gæsterne skal kunne gå op og vise hvad de kan? Det flygel du booker kan blive opstillet præcis som du vil have det. Hvis du allerede har fundet en pianist, men stadig mangler et flygel så behøver du ikke lede længere! Et flygel er unik på grund af dets størrelse, og det ser nærmest majstætisk ud. Et flygels lyd og rummelighed gør enhver behivenhed mere klassisk og bør kun bruges af ægte musikere.

Evenses tager sig af alt fra levering til installation af det udsyr du har bestilt. Alt dette håndteres af professionelle og erfarne folk. På denne måde, behøver du kun at nyde festen!

Book et flygel til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller festival!

Ønsker du at booke et flygel? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke type flygel, der er det bedste match til din fest. Du kan bede om at få et tilbud, der tager højde for alle omkostningerne. Evenses kan tilbyde dig en pris, inkl. alle omkostninger, således at du aldrig står tilbage med uforudsete udgifter.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores flygel her.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!