Filter

Event type

Budget

til

Underholdning

Kendte bands

Kendt bandudlejning til dit bryllup, fødselsdag eller fest? Evenses har en bred vifte af velkendte hollandske bands. Ønsker du at bestille et jazzband eller vil du leje hollandske kunstnere? Evenses gør det muligt. Kendisserne er en unik og spektakulær oplevelse for dig selv og dine gæster. Gør din lejlighed en fest at huske med de berømte mennesker. Kunstnerne ved præcis, hvad de skal gøre og er garanteret at levere kvalitet.

 

 

Når du vil lave en fantastisk fest til dit bryllup med f.eks. Boston Tea Party eller en duo som Nick og Simon, tøv ikke med at sende en forespørgsel om et citat fra en af ​​vores vokalister. Fra at leje sangere og sangere til trommeslagere og berømte musikgrupper, hjælper vi dig gerne.

 

Fejr kendte bands til et uforglemmeligt fest!

 

Vores medarbejdere er glade for at kontakte dig for at besvare dine spørgsmål. Spørgsmål om folkesangere, belgisk musik, jazzartisters repertoire eller prisen og omkostningerne ved at leje vores hollandske og flamske bands, alt er muligt. Find det perfekte dæk nedenfor til din lejlighed.

Persfoto The Tour 2017
The Tour band
Bestil bandet The Tour, der leverer et dynamisk show og har et godt ry for deres liveoptræden!
Fra:
3499,-Pris på forespørgsela